Android ve verzi 2.2 Froyo na 2.4???
Chtěl jsem se zeptat jestli půjde aktualizovat android ve verzi 2.2 Froyo (LG otpimus black) na verzi 2.4, která slibuje větší odladěnost systému a větší výdrž batirie? 
-
Radek Jahoda
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950
1) Android 2.4 Ice Cream Sandwitch ještě není vydaný a není o něm moc informací
2) To záleží na LG jestli udělá update nebo na XDA jestli na optimus udělají neoficiální romku
2) To záleží na LG jestli udělá update nebo na XDA jestli na optimus udělají neoficiální romku
Já právě vim, že o něm moc informací není, ale líbila se mi ta nižší energetická náročnost + baterie 1500mAh v LG optimus Black
a tak jsem se chtěl zeptat jestli by nešel "přeskočit" update na gingerbread (2.3).. ale díky moc
teoreticky to teda není uplně nereálné. Díky!
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Android Ice Cream Sandwitch bude jako první v zařízení Nexus III a ten je v plánu někdy až tak na přelom roku 2011/12. A do té doby ti výrobce určitě nabídne update na 2.3 GB, ty ho samozřejmě můžeš odmítnout, ale GB není špatná verze.
Je dobrý, líbil se mi už i u Nexusu S, a jestli jde aktualizovat z 2.3 na 2.3.3 víš?
Docela by mě to zajímalo jinak nový Nexus 4G (nejsem si jistej) bude vyrábět opět samsung? s SAMOLEDEM? 
Re: Android ve verzi 2.2 Froyo na 2.4???
Jenom malý detail Ice cream sandwich by měl mít označení 4.0 a ne 2.4
Měl by být jednotný pro telefony a tablety a spoji vlastnosti verzí 2.3.4 a 3.0 (resp. 3.1)
Měl by se objevit koncem roku na třetím Nexusu a vzápětí i na N1 a NS. Kdy bude na dalších přístrojích záleží na výrobcích zatím mají průměr tak půl roku po vydání nové verze.
Měl by být jednotný pro telefony a tablety a spoji vlastnosti verzí 2.3.4 a 3.0 (resp. 3.1)
Měl by se objevit koncem roku na třetím Nexusu a vzápětí i na N1 a NS. Kdy bude na dalších přístrojích záleží na výrobcích zatím mají průměr tak půl roku po vydání nové verze.
Když bude vyrábět nový Nexus Samsung, bude to nová vlajková loď samsungu? Jinak aktualizace na starších modelech Nexusu na Ice cream s. je docela v pohodě.. Ještě by to mohli nabídnou i ostatní výrobci s OS android.
Re: Android ve verzi 2.2 Froyo na 2.4???
Jestli to bude něčí vlajková loď tak Googlu
))