U volby země tam zatím nevidím Českou Republiku
Návod: Jak dostat testovací verzi Manga do telefonu?
- schovan
- nováček

- Zařízení: Nokia 920, iPhone 4, Microsoft Surface, New iPad
Nevíte někdo, kdy bude možné se zaregistrovat jako vývojář WP7 aplikací?
-
gulii
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3
Tak brzy se dočkají i uživatelé HTC HD2 - http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1151046" onclick="window.open(this.href);return false; takzvaného green manga 
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Takže jsem to nahodil do HD7 a pocity mám rozporuplné...
Upřímně řečeno, nic moc. Když si uvědomím to čekání a čekání a v médiích samá masírka, tak opravdu nic moc.
Je zajímavé sledovat jakým tempem se vyvíjí OS u různých výrobců. Zatím co tady ta beta funguje tak na 80%, tak třeba beta iOS5 funguje skoro na 100%.
Například www prohlížeč. Stále je to špatný, stále je to nejhorší prohlížeč.
Zatím mi taky nefunguje chat Facebook... Různé pokusy ho rozběhnout se minuly účinkem.
Tweeter raději nefunguje vůbec a kdy bude fungovat je ve hvězdách...
Multitasking je taky nedotažený.
Jestli tohle má přijít na trh za 3 až 4 měsíce, tak potěž pánbůh... iOS5 má taky přijít na trh na podzim, ale funkčnost se absolutně nedá srovnat s touto betou WP...
Za sebe říkám, velké zklamání. Ano, je to beta, ale v hodně syrovém a polofunkčním stavu...
Upřímně řečeno, nic moc. Když si uvědomím to čekání a čekání a v médiích samá masírka, tak opravdu nic moc.
Je zajímavé sledovat jakým tempem se vyvíjí OS u různých výrobců. Zatím co tady ta beta funguje tak na 80%, tak třeba beta iOS5 funguje skoro na 100%.
Zatím mi taky nefunguje chat Facebook... Různé pokusy ho rozběhnout se minuly účinkem.
Jestli tohle má přijít na trh za 3 až 4 měsíce, tak potěž pánbůh... iOS5 má taky přijít na trh na podzim, ale funkčnost se absolutně nedá srovnat s touto betou WP...
Za sebe říkám, velké zklamání. Ano, je to beta, ale v hodně syrovém a polofunkčním stavu...
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Webový prohlížeč je vlastně IE9. Co ti na něm přesně vadí? V čem je podle tebe nejhorší? Ve všem určitě ne.milennium wrote:Takže jsem to nahodil do HD7 a pocity mám rozporuplné...
S propojením Facebooku a MS služeb jsem měl problém už dříve, nemají to příliš dotažené - ale když se to jednou povede nastavit, tak to funguje. Nebo si den počkáš a začne to fungovat samo.
Multitasking je zčásti nedotažený proto, že aplikace na něj nejsou připraveny, resp. nejsou zkompilovány pro Mango, takže tam stále dochází k hlubokému uspání aplikace a ty se pak dlouho probouzejí. A dokud nepřijde Mango oficiálně, tak to lepší nebude. Nicméně pokud myslíš tu přepínací obrazovku, tak ti možná rozumím. Zatím mi její návrh taky nepřijde příliš dobrý.
A Twitter? Pokud už je v telefonu, tak ho snad už brzy spustí.
Jinak se mi zdá, že se prostě vyjadřuješ příliš obecně a neuvádíš, co ti konkrétně vadí na té které dané věci...
-- doplnění předchozího příspěvku (sob črc 02, 2011 13:44) --
Hlasový záznamník je v Marketplace, ne? Voice Recorder? To ovšem neplatí pro záznam hovorů, kterého se na WP7 asi nedočkáš (bych to tak tipoval).Focusx wrote:Ví někdo, jak do Manga instalovat hlasový záznamník a záznam tel. hovorů ? Děkuji za tipy .
-
gulii
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3
ještě trošku OT:
co se týče iOS 5, tak tam bych o skoro 100% nemluvil ani náhodou, bugů je tam šílený nespočet!
co se týče iOS 5, tak tam bych o skoro 100% nemluvil ani náhodou, bugů je tam šílený nespočet!
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Taky se mi zdá, že si milennium bere nové Mango trochu na nůž a do jablíčka se ani pořádně nezakousl... Vlastně ani do toho Manga 
Uz IE8 bol podla vacsiny uzitvatelov (aj uzivatelov iPhone) najlepsi prehliadac v mobiloch. IE9 tento rozdiel este zvacsil, takze mam taky pocti ze tvoj prispevok bol iba ubohy pokus o flame.milennium wrote:Takže jsem to nahodil do HD7 a pocity mám rozporuplné...
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Myslíte, že když MS vydá další betu (třeba za měsíc), půjde normálně aktualizovat nebo se to bude muset nějak obejít?
Ehh....milennium wrote:Takže jsem to nahodil do HD7 a pocity mám rozporuplné...
-Beta iOS5 teda ani náhodou nefunguje na 100%, za včerejší odpoledne/večer 3GS s iOs5 b2 padl asi desetkrát, Omnia 7 s Mangem 7661 ani jednou...
-IE9 je naprosto skvělé, nevím co na tom vidíš "nejhoršího"?
-FB chat mi funguje bez problémů, jediné co jsem musel udělat bylo ručně inicializovat synchronizaci FB účtu.
-Twitter - je to beta, nemůžeš čekat že tam bude hned fungovat všechno omg...
-Multitasking není zas tak nedotažený, jediné co mi u toho chybí je rychlé vypnutí uspané aplikace...
Ještě jednou, nevím o jaké absolutně nesrovnatelné funkčnosti mluvíš, včera jsem na vlastní očí viděl iOS5 beta 2 padat jak hrušky..
"Beta v syrovém a polofunkčním stavu"... Už jsi někdy viděl betu v hotovém a perfektně funkčním stavu?... Od toho je to BETA for god's sake...
-
cicolably
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 735 , MS Band , iPad mini
mam odpovedaťUz IE8 bol podla vacsiny uzitvatelov (aj uzivatelov iPhone) najlepsi prehliadac v mobiloch. IE9 tento rozdiel este zvacsil, takze mam taky pocti ze tvoj prispevok bol iba ubohy pokus o flame.
stačí
fijosh
neviem čo maš za BETU asi nejaku extra ale mne nepadla ešte ani raz a nepoznám nikoho komu by padala ,jedine čo nejde je stanza a tapatalk blbne,sem tam to zalaguje,safari si nepamätá uložene heslá ale problémy nie su absolútne žiadne ale to sme už dosť OT
-
milennium
- smartstar

No asi tak. Nechci tady vyvolávat flame, takže se pokusím věcně. A hlavně, je to můj názor a moje pocity. Přesvědčování si nechte pro sebe. Nejsem žádný fanatik jednoho OS ! Žádnému OS nestraním, každému měřím stejným metrem.
Takže, to že je tohle beta 2, mi připadá, že je hodně nedotažená. Aktivace Facebooku mi prostě nefunguje. Dále, Tweeter není, to mi hodně vadí. Bez řádného provázání soc. sítí, kde mají fungovat řádně notifikace, se takový OS dostává na stejný stupínek jako přístroje bez OS.
Taky si myslím, že způsob upozorňování (je jedno jestli se jedná o push a nebo tile) je jeden s nejhorších. Trvá zatraceně dlouho refresh a vůbec celá funkčnost je hodně špatná. Podle mně většina aplikací nemá vůbec podporu push a ještě menší procento aplikací podporuje tile. K čemu mi je RSS čtečka která mně prostě neupozorní na nové kanály ? K ničemu. K čemu mi je IM který nepodporuje push ? K ničemu. Na webu se řada lidí chlubí kolik je v Marketu aplikací a o kolik procent rychleji přibývají, ale zmínit tam, že ty aplikace jsou po většinu na prd, to ne. Myslím, že MS by se měl inspirovat u Apple a nebo u Google, kde push funguje zatraceně dobře.
Multitasking, tam chápu, že aplikace na něj nejsou prostě připravené. Ale trvá to vše zatraceně dlouho.
Webový prohlížeč je podle mně stále slabota. Správné vykreslování stále pokulhává. Například správně vykreslit stránku Facebooku je problém. Ale jinak je docela svižný, to jo.
Nechci tady jen kritizovat a kritizovat, ale od toho je to beta. Musí být nějaký feed back. Pozitivní věci nemá smysl reportovat. Jde o to podchytit to co funguje špatně a nebo hůř. Stále se musí zlepšovat a zlepšovat. A JE TOHO OPRAVDU DOST A DOST. Netvrdím, že OS je špatný, tvrdím jen, že práce na něm trvají zatraceně dlouho a bojím se toho, aby finální verze přišla na trh v čas a v ohlášeném termínu. Protože já osobně tomu nevěřím. Můj odhad je konec roku, začátek příštího.
Takže, to že je tohle beta 2, mi připadá, že je hodně nedotažená. Aktivace Facebooku mi prostě nefunguje. Dále, Tweeter není, to mi hodně vadí. Bez řádného provázání soc. sítí, kde mají fungovat řádně notifikace, se takový OS dostává na stejný stupínek jako přístroje bez OS.
Taky si myslím, že způsob upozorňování (je jedno jestli se jedná o push a nebo tile) je jeden s nejhorších. Trvá zatraceně dlouho refresh a vůbec celá funkčnost je hodně špatná. Podle mně většina aplikací nemá vůbec podporu push a ještě menší procento aplikací podporuje tile. K čemu mi je RSS čtečka která mně prostě neupozorní na nové kanály ? K ničemu. K čemu mi je IM který nepodporuje push ? K ničemu. Na webu se řada lidí chlubí kolik je v Marketu aplikací a o kolik procent rychleji přibývají, ale zmínit tam, že ty aplikace jsou po většinu na prd, to ne. Myslím, že MS by se měl inspirovat u Apple a nebo u Google, kde push funguje zatraceně dobře.
Multitasking, tam chápu, že aplikace na něj nejsou prostě připravené. Ale trvá to vše zatraceně dlouho.
Webový prohlížeč je podle mně stále slabota. Správné vykreslování stále pokulhává. Například správně vykreslit stránku Facebooku je problém. Ale jinak je docela svižný, to jo.
Nechci tady jen kritizovat a kritizovat, ale od toho je to beta. Musí být nějaký feed back. Pozitivní věci nemá smysl reportovat. Jde o to podchytit to co funguje špatně a nebo hůř. Stále se musí zlepšovat a zlepšovat. A JE TOHO OPRAVDU DOST A DOST. Netvrdím, že OS je špatný, tvrdím jen, že práce na něm trvají zatraceně dlouho a bojím se toho, aby finální verze přišla na trh v čas a v ohlášeném termínu. Protože já osobně tomu nevěřím. Můj odhad je konec roku, začátek příštího.
-
premikkoci
- smartguru

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1150633" onclick="window.open(this.href);return false;
Tady je návod, jak nechat zařízení odemčené... Bohužel je potřeba HTC Connection Setup, takže nejspíš to bude fungovat jenom u HTC..
Tady je návod, jak nechat zařízení odemčené... Bohužel je potřeba HTC Connection Setup, takže nejspíš to bude fungovat jenom u HTC..
Mně plně vyhovuje na nahrávání zvukových poznámek free program Audio Phone 7. Je na Marketplace.
-
premikkoci
- smartguru

tak už jsem zprovoznil facebook chat
-
milennium
- smartstar

A jak se ti podařilo zprovoznit ten Facebook chat ?
-
premikkoci
- smartguru

jednoduše... na macu jsem sem si propojil windows live id s facebookem a pak restarovatl zařízení a šlape to..
-
milennium
- smartstar

To jsem udělal taky. A nic.
-
milennium
- smartstar

Ještě k tomu Facebook chat. Ten Windows Live ID jsi přidal do Facebooku a nebo obráceně ? Já jsem si na PC otevřel Windows Live a k němu jsem si připojil v sociálních sítích Facebook... Je to tak správně ?
Vše proběhlo v pořádku, Mango beta funguje, ale když pak spustím Zune, nutí mi to update Zune a po chvíli instalace hlásí chybu: Can't find the media for installation Package ZUNE WMDU Component. It might be incomplete or corrupt. A Zune mobil nevidí.Kulík wrote:Tak tady je asi nejjednodušší cesta k Mangu
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1149265" onclick="window.open(this.href);return false;
odzkoušeno, funguje to bezproblémově, stáhnete jeden soubor,spustíte a už to jede. Jen se nelekněte, nejprve po záloze proběhne update na 7401 a potom na 7661.
A ještě otázka - jak vrátím zálohu zpět?
Zune vyřešen: Je třeba nainstalovat verzi 4.8 - http://megaupload.com/?d=KY8J8SIY" onclick="window.open(this.href);return false;
A znovu otázka - jak vrátím zálohu zpět?
-
diviline
- přispěvatel

- Zařízení: Xperia Z, Optimus 4X, SGS III, ASUS Transformer
Update proběhl bez problémů, jen jsem musel přeinstalovat Zune, protože se mi nechtěla napoprvé vyvolat aktualizace. Jinak FB chat se mi nedaří nijak rozchodit ... ale se zbytkem spokojenost, hlavně konečně použitelný IE a česká klávesnice