Diskuze o IM+ pro Windows Phone 7
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
IM+ dostupný pro WP7
Vysoká ??? V současné době je to JEDINÝ FUNKČNÍ KLIENT PRO WP7 ! Navíc s integrací Skype a vlastně všech protokolů kromě WLM ! Jelikož mám zpřístupněný placený market a vyzkoušel jsem ty dva ubohé klienty co tam jsou, tak můžu prohlásit, že IM plus je prostě to nejlepší... Takže pláč nad cenou je trochu mimo. Těch 200,- je v porovnání s cenou večeře docela málo. Ten vývoj něco stál a pokud nechcete mít jen blbý hloupý mobil, tak není prostě jiná volba než IM plus.
IM+ dostupný pro WP7
já to chci jen kvůli skype a na podzim bude integrovaný v systému, tak mi to přišlo škoda za to platit, ale co nadělám. kecat chci teď a ne na podzim, takže asi kupuju. jenom aby to za ty prachy nebylo plný bugů. škoda že neni tenm trial, abych podezření vyvrátil
-
milennium
- smartstar

IM+ dostupný pro WP7
No tak pak napiš jaká je funkčnost.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
IM+ dostupný pro WP7
Ze skusenosti z jinych platforem IM+ vydava velice casto updaty,takze ikdyby tam byl nejaky bug bude v zapeti odtranen..za ty penize je to opravdu dobry klient,ikdyz tobe jde jen o Skype.pejvl wrote:já to chci jen kvůli skype a na podzim bude integrovaný v systému, tak mi to přišlo škoda za to platit, ale co nadělám. kecat chci teď a ne na podzim, takže asi kupuju. jenom aby to za ty prachy nebylo plný bugů. škoda že neni tenm trial, abych podezření vyvrátil
IM+ dostupný pro WP7
jinak ještě k té ceně. teď je tam Sonic od Segy, jehož vývoj byl určitě x krát dražší než IM+ a i tak je o dvě libry levnější, myslim že za 3.99 GBP by to bylo víc fér a prodali by tim i vetší počty. ale to je jejich boj...
IM+ dostupný pro WP7
Dolar je cca 17 kč. Takže pohoda.Jen chlapi,hoďte sem nějaké zkušenosti s aplikací.kdo si ho už pořídil.Dikes
IM+ dostupný pro WP7
tile a toast notification uz funguju, a inak sa nic nezmenilo oproti promo verzii z mojho pohladu
IM+ dostupný pro WP7
To si nam toho hodně napsal 
IM+ dostupný pro WP7
no ved su videa na internete.. ja pouzivam 4 klientov, dokopy ani nie 100 kontaktov a scrolovanie aj tak nie je plynule, prve prihlasenie trva dlhsie, a vlastne zakazdym kontakty nacitava isty cas, kedze nepodporuje plny multitasking, ale notifikacie idu
oproti vsetkym ostatnym programom co pouzivam vo wp7 je aplikacia pomala/pomalsia, ale som rad ze uz je, aj ked sa ku wp7 opat vratim asi o niekolko mesiacov
oproti vsetkym ostatnym programom co pouzivam vo wp7 je aplikacia pomala/pomalsia, ale som rad ze uz je, aj ked sa ku wp7 opat vratim asi o niekolko mesiacov
IM+ dostupný pro WP7
Diky, tohleto jsem chtel vedet, z tech videi toho moc nepoznas, protoze to nejak moc nezkousej, jen ti ukazou, jak to vypada.
Snad to v dalsich verzich vylepsej. Takze treba kdyz vypnu displej, tak se to suspenduje, prijde push notifikace, kdyz mi nekdo napise a pak se to bude chvili obnovovat a znovu prihlasovat ?
- miramares
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950
IM+ dostupný pro WP7
No tak nevím, zkoušel jsem to, ale push notifikace po přijetí zprávy mi nedorazí :-/ něco je špatně...
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv čer 23, 2011 23:25) --
Tak push notifikace mi už fungují, ale ještě to není úplně ono... někdy má nová zpráva prodlení i 30 minut, ale někdy dorazí hned. Zatím jsem testoval hlavně icq a skype. Blbé je, že když přijde push a já na něj kliknu, tak po nastartovánǐ aplikace klidně dorazí stejná push notifikace znovu, což je občas dost otravné :-/ ale budu doufat, že přijde brzy update. Hlavně je potřeba doladit výkon, ten je zatím dost mizerný :-/
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv čer 23, 2011 23:25) --
Tak push notifikace mi už fungují, ale ještě to není úplně ono... někdy má nová zpráva prodlení i 30 minut, ale někdy dorazí hned. Zatím jsem testoval hlavně icq a skype. Blbé je, že když přijde push a já na něj kliknu, tak po nastartovánǐ aplikace klidně dorazí stejná push notifikace znovu, což je občas dost otravné :-/ ale budu doufat, že přijde brzy update. Hlavně je potřeba doladit výkon, ten je zatím dost mizerný :-/
IM+ dostupný pro WP7
zkoušel jsem na Omnia7 icq a skype a funkčnost ok (až na pár much popsaných výše včetně tile a toast notifikací), ale. aplikace je pomalá, hlavně přihlašování a při rolování mezi kontakty se rolování zasekává. rozhraní nic moc, představoval jsem si něco víc ve stylu Metro UI. nenašel jsem nikde práci s kontakty: přejmenování, smazání, přidání. pokud je u icq kontaktu zadán i telefon, tak se tváří jako samostatný kontakt, který je stále online, takže v contact listu mám plno online kontaktů, které reálně online nejsou. za 8 liber jsem si opravdu představoval něco víc, tak snad bude brzo update.
p.s. taky mi přijde, že aplikace žere baterku a to celkem dost
p.s. taky mi přijde, že aplikace žere baterku a to celkem dost
IM+ dostupný pro WP7
IM+ by ted mel stat $4.99. Asi si to nikdo nekupoval, tak to raci zlevnili, snad to takhle i zustane.

IM+ dostupný pro WP7
To je lepší
asi koupím.Snad přijde co nejdřív aktualizace . Zkoušel to někdo na MANGU ?
-
milennium
- smartstar

IM+ dostupný pro WP7
Já si IM+ dnes koupil za těch necelých 5USD. Na Mangu funguje.
Notifikace stále fungují - nefungují. IM klient který když je v off-line, je prostě na prd. A takto je to i s IM+. Vše zapnuté a stejně zpráva nedorazí. A když ručně probudím přístroj, tak dorazí a když zprávu otevřu, tak načítá a načítá až načte...
Celková funkčnost je na draka. Ale to je prostě špatným řešením push notifikací v OS...
Notifikace stále fungují - nefungují. IM klient který když je v off-line, je prostě na prd. A takto je to i s IM+. Vše zapnuté a stejně zpráva nedorazí. A když ručně probudím přístroj, tak dorazí a když zprávu otevřu, tak načítá a načítá až načte...
Celková funkčnost je na draka. Ale to je prostě špatným řešením push notifikací v OS...
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
IM+ dostupný pro WP7
řekl bych, že FIM je lepší, ale zase zvládá pouze facebook chat..
-
milennium
- smartstar

IM+ dostupný pro WP7
Takže přidávám další zjištění.
Jak už jsem psal, IM+ mi běží na Mangu beta.
Notifikace chodí, aktuálně zkouším Gtalk. Chyba je ovšem v tom, že notifikace sice dorazí, ale po otevření aplikace tam už není. Za další minutu dorazí další notifikace, ta stejná, ale taky v konverzaci není. Takže bug jak vyšitý...
Jak už jsem psal, IM+ mi běží na Mangu beta.
Notifikace chodí, aktuálně zkouším Gtalk. Chyba je ovšem v tom, že notifikace sice dorazí, ale po otevření aplikace tam už není. Za další minutu dorazí další notifikace, ta stejná, ale taky v konverzaci není. Takže bug jak vyšitý...
Vyšla nová verze IM+ 1.1, která konečně přidává podporu protokolu MSN (Live Messenger), hurá!

A nevíš jestli ještě z minula něco vylepšili Jirko ? Třeba svižnost ? Na to si hodně lidí stěžuje, pokud mají dlouhý seznam.
- miramares
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950
podle mě se se svižností nic nevylepšilo :-/ snad příště