Vyšla legendární hra Cut the Rope pro Android (zdarma)
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
Cleric: ano, je to podivný názor. Antivir a aplikace s "nevhodným" přístupem nemá nic společného. Aplikace neobsahuje žádný škodlivý kód, antivir nemá co dát do karantény...
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Měl jsem na mysli to, když bude aplikace obsahovat nějaký škodlivý kód, antivir se o to postará. Antivir je moje taková poslední pojistka, když stahuji aplikace které požadují takováto oprávnění a může se stát že tam ten škodlivý kód bude. A od toho je tu antivir a i komentáře od uživatelů.
Na facebooku: http://www.facebook.com/cuttherope#!/cu ... ed_comment" onclick="window.open(this.href);return false;
je komentář že nefachá Gift box na Samsung Galaxy S2 a dnes jsem se sem dopracoval a je to pravda. Hra prostě zamrzne a padne. Nevím co má cizojazyčný user za Romku, ale já používám Cognition_S2-107. Snad vyjde náprava, jelikož mě snad nikdy žádná mobilní hra tolik nebrala.
je komentář že nefachá Gift box na Samsung Galaxy S2 a dnes jsem se sem dopracoval a je to pravda. Hra prostě zamrzne a padne. Nevím co má cizojazyčný user za Romku, ale já používám Cognition_S2-107. Snad vyjde náprava, jelikož mě snad nikdy žádná mobilní hra tolik nebrala.
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Re: Vyšla legendární hra Cut the Rope pro Android (zdarma)
Na Marketu placena verze bez reklamy.
Hmm, tak jsem ji tedy smazl a koupil na Marketu, doufam ze ne zbytecne kvuli nefunkcnimu Gift boxu. Reklamy me netrapily, to resil AdFree vytecne.
No na mojí SGS II, to semé, jak začnu točit kolečkem v giftboxu je konec, hra spadne, tak jsem taky smázl a koupil na Marketu. Doufám v nápravu a další boxy, fakt výborna gamesa 
Co říkáte na poslední díl Cut The Rope? Přijde vám to taky pořád to samý dokola? Mě už to nebaví 
http://www.androidtip.cz/cut-the-rope-t ... adne-spat/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.androidtip.cz/cut-the-rope-t ... adne-spat/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Simon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II
Tak v podstate celá hra spadá na základe. Zelené stvorenie ktoré kŕmiš sladkosťou. To že sa menia len tie veci okolo, je to ako s Angry Birds. Síce sa ti menilo prostredie, vtáčikovia robili niečo iného. Ale furt to je o tom istom. Zničiť prasatá :D