HTC zrušilo výrobu smartphonu Erato

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

HTC zrušilo výrobu smartphonu Erato

Post by Jiří Hrma »

HTC Erato měl být výborně vybavený smartphone, a na trhu se měl objevit už v průběhu letošního léta (viz tento článek). Náš čtenář tazzmania ale v diskuzi upozornil na e-mail, který dostal od společnosti Sunnysoft:
Bohužel výrobce HTC zařízení oznámil včera, že ruší plánované uvedení na trh a výrobu nezahájí.
Image Image

Je to veliká škoda, jelikož Erato by měl určitě velikou šanci na úspěch (hardwarové parametry). Jen doufám, že stejný osud nepotká i další očekávané modely (Omni...).
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

To je docela skoda,Erato mohl byt jednim z nejnadupanejsich vecek a urcite by nasel mnoho priznivcu,pokud by nebyla nejak premrstena cena.
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

Cena myslim mela byt okolo 12t.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

Fakt? A já myslel že nejnadupaňější je MPX200 :lol: Ale je to škoda, znám manika, kterej kupuje jenom V a chce mít něco aby mu fakala GPS, to ho asi moc nepoťěším, co?
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

No to je určitě smula :-D
Jinak MPX200 je legenda no!
Jinak beztak smartphone je něco co de uplně kolem mě, nelibí se my malej displej atd...nemají dotikovej displej :???:
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

Není nad "starý" dobrý CE6 ;-)
tazzmania
nováček
nováček

Výrobu nezahájí

Post by tazzmania »

...no, čtu si tu zprávu stále dokola, ještě mne napadlo, jestli nepřesunou výrobu na někoho jiného, nebo výrobu nezahájí v udaném termínu, ale dejme tomu později, co si myslíte. Zdá se mi rušit výrobu, když veškeré dění kolem výroby muselo projít řadou zkoušek, atestací, povolení, je určitě více než nákladná situace a věřím, že při vydání zprávy musel mít tento telefon opravdu veliký ohlas. Doufám, že v tom bude něco jiného, jinak bych to viděl na tu novou řadu IMATE, ale k nim zatím nejsou žádné podrobnosti, i když rozlišení displejů u všech mělo být VGA, nevím, jestli véčkový telefon má dva displeje, já neu mím anglicky, tady na ně máte odkaz. Nemaj sice integrovanou GPS, ale já modul mám, tak mi to tak zas vadit nebude. https://www.clubimate.com/ultimate/
Co je to za ten telefon OMNI, jak uvádíte výše? Díky za zprávu, link atp...
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”