Teda Kapu - ty jsi nenapravitelnej

Kam vitr, tam plast

To nema chybu

Vsadim se, ze kdybys to vyzkousel, tak zase budes mluvit uplne jinak

(jako vzdy - lol

).
Jinak co se tyce toho busu - lol, lol, lol... to bys pak podle tehle teorie nemohl pouzivat nejen ani normalni dotykovej displej (a nevim jak ty, ale ja ho pouzivam naprosto bezne), ale ani HW klavesnici.. Asi jezdim specialnimi autobusy, ktere zas tak moc nedrncaji, ze PDA jeste v ruce udrzim
A ohledne opatlani dipsleje - to je sice pravda, ale jelikoz pouzivam PDA bez stylusu, tak uz je to jedno.. A osobne si myslim, ze cim vic toho budou masinky zvladat, tim lip (i za cenu, ze to 90% uzivatelu nevyuzije - nepotrebuju, ale muzu..). Protoze trebas to HTC VueFLO se urcite bude hodit, ale proc by nemohlo byt oboji zaraz? Kdo rika, ze bude BUD VueFLO NEBO multitouch displej a nemuze to byt VueFlo a multitouch display dohromady?
Co se skrolovani pri zoomovani tyka a zkratek obecne - osobne, nez mit dole 20px listu se zoomem, tak ji radsi ozelim a budu tam mit o to misto navic nejakou zajimavejsi informaci... A ohledne toho hrani her a ovladani pres displej - je videt, ze jsi asi moc nehral StuntCar: Extreme nebo StreetDuel: Underground Racing. A nebo mas prsty opravdu vetsi a nemotornejsi, nez gorila (mimochodem gorila zrovna nemotorne prsty nema

) A tech vyuziti by se urcite nasla cela rada... To bylo jen naznaceni, co me narychlo napada - dalsi vyuziti ve stylu zabezpeceni, nebo automatickeho doplnovani textu ci prepinani uloh, minimalizace, zavirani by se mohla hodit (nic proti trefovani se do krizku, ale klidne bych se v nekterych pripade prepnul do fullscreenu a zase usetril trosku prostoru a ovladal to jinak... Vzdyt to dozajista znas z toho Linuxu a jeho grafickych nadstaveb - zmena velikosti nebo posouvani oken pri drzeni altu, kdyz kliknes kamkoliv je velmi navykova a pohodlna) - a zase plati to pravidlo - kdyz to nechces, tak to nepouzivej, ale MUZES... a prave to "nemusis, ale MUZES" je podle me jednim z hlavnich hnacich motoru vyvoje PDAcek.. Kdysi taky mela PDAcka prd displej a cernobilej a nekteri jedinci rikali, ze by na tom chteli koukat na filmy na barevnym displeji a vetsina rikala, ze je to naprd. Zbytecne to akorat bude zrat baterku a k cemu to.. a dneska.. Ja na ty filmy na tom pididisplej nekoukam furt, ale kdybych chtel (a obcas se to hodi), tak muzu. V tom je podle me nejvetsi kouzlo.
A frajerina ve skole? No teda promin, ale to me skoro az urazi - to teda fakt ne. Nemam zapotrebi s cihlou jakkoliv machrovat a predvadet se - mam ji ciste k tomu, aby mi slouzila. Jenom a pouze mne a co si o tom mysli ostatni je mi uplne sumak. Z toho jsem teda opravdu vyrostl uz hooodne davno a pevne doufam, ze vetsina SmartManiaku taky