Doufejme, že se někdo dalšího vývoje programu ujme. Já sám jsem se ke geocachingu vůbec poprvé dostal právě díky c:geo, takže na závěr bleskovky připojuji jedno velké díky Radovanovi za veškerou práci na tomhle skvělém programu!

Bavíme sa všeobecne, alebo o geocachingu? Všeobecne s tebou súhlasím,v prípade geocachingu nie. Základný geocaching je zadarmo, kto chce, kúpi si premium membership. Kto chce loviť pohodlnejšie, kúpi si oficiálnu aplikáciu. Keď je ale niekto šikovný a urobí (možno) ešte lepšiu aplikáciu a ponúkne ju zadarmo, prečo mu hádzať polená pod nohy? Prečo nedať členom možnosť voľby? Prečo neosloviť prípadne autora a neponúknuť ako ďalšiu oficiálnu aplikáciu?....janac_marek wrote:Ja som si kupil oficial app a som spokojny.
Niekto tu napisal, ze kazdy chce dnes za vsetko peniaze....Ja to vidim naopak. Dnes chce kazde soplave decko vsetko zadarmo a neuvedomuje si tu robotu.
Tvůj příspěvek je úplně mimo mísu. Tady nenadáváme na Carnera, že něco chce zpoplatnit a že to chceme zadarmo.janac_marek wrote:Ja som si kupil oficial app a som spokojny.
Niekto tu napisal, ze kazdy chce dnes za vsetko peniaze....Ja to vidim naopak. Dnes chce kazde soplave decko vsetko zadarmo a neuvedomuje si tu robotu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest