Máte někdo Xperii Play?

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone :)

Máte někdo Xperii Play?

Post by Balrog »

Dnes jsem si koupil na hraní Xperii Play.Má jí někdo?podělte se o Zkušenosti s ní,popřípadě co vám vadí nebo naopak se líbí..Díky
Daff_Cz
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black

Máte někdo Xperii Play?

Post by Daff_Cz »

Ja ji mam a jsem s ni hodne spokojen. Jen bych ocenil vyssi jas a mozna trochu lepsi wifi prijem.... Jinak je to parada telefon.... :tlem:

A ocenuji to, jaky ma SE prostredi, zadny velky omalovanky, stridmy efekty. Jako mam rad barevnos a efekty a le co je moc je moc, napr u htc a sense.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Máte někdo Xperii Play?

Post by Jiří Hrma »

Ta citlivost na Wi-Fi a rychlejší aktivace modulu po zapnutí displeje by měla být vyřešena v nové verzi FW. Ale ten vyšší jas mi taky vadil, vytýkal jsem to i v recenzi, jinak je to slušný telefon.
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

Máte někdo Xperii Play?

Post by Balrog »

No jako že jsem SE moc nemusím se mi Xperia Play začala líbit,líbí se mi to prostředí Androidu,fakt pěkně vykraslené.To zpracování se mi také hodně líbí,ze začátku podle fotek se mi moc nelíbila a teď měním názor každým dnem,designově se moc povedl,ani ta tloušťka mi nevadí (N900 je na tom stejně:-) a zatím hraju Asphalta 6 a parádá,doufám,že bude více pořádných her.
Máte pravdu s tím podsvícením,když jsem zkoušelk hrát na sluníčku tak to moc nešlo,ale telefon zatím jen zkouším doma a tam se hrát dá,uvidím po čase jestli půjde pryč nebo si ho déle nechám?Zatím samé kladné dojmy až na ten display a tu WIFI jsem nezaznamenal,nebyl jsem totiž moc doma na wifi a pak vyzkouším a dám vědět,ale kdyxž říkáte že se to změní s novým Firmware tak není co řešit,snad přijde brzy?

PS: Jaké nejvíc hrajete hry?Jakou hru má cenu si koupit?
Telefon je od T-Mobile jak je to s aktualizacemi Androidu?budu čekat stejně dlouho?třeba jako u Omnie 7?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Máte někdo Xperii Play?

Post by htcjirka »

Pokud je telefon brandovany od T-Mobile,budes na aktualizace cekat stejne dlouho jako v pripade jinych OS,to je u T-Mobile nejvetsi peklo.
Jinak nevim,play je takovy zvlastni hybrid..asi opravdu jen pro herniho maniaka,protoze nicim jinym nevynika..foto prumer,video podprumer,displej prumer coz je zvlastni,nebudeme-li resit uhlopricku tak oproti Arcu je podani jak barev tak podsviceni horší,pritom by melo jit o stejne technologie displeje,pokud se nemylim..mozna ze se mylim..opravdu zamereni je vicemene herni.
Daff_Cz
smartguru
smartguru

Máte někdo Xperii Play?

Post by Daff_Cz »

No uvidíme jak to s tou wifi dopadne ještě...

jinak pařím taky asphalt 6 a taky hru Backstab, to je opravdu super hra, kterou mohu doporučit...
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

Máte někdo Xperii Play?

Post by Balrog »

Taky jsem zvědavý na tu Wifi,zjistil jsem,že se mi občas u Wifi objeví vykřičník a že je wifi omezeno,snad se to zlepší,nevíte kdy vyjde oprava nebo nový Firmware? Tu hru Backstab vyzkouším a vyděl jsem N.O.V.A na videu a vypadala dobře.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Máte někdo Xperii Play?

Post by htcjirka »

To vi jen sam SE,takze i cokoliv odhadovat je zbytecne..
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

Máte někdo Xperii Play?

Post by Balrog »

No právě koukal jsem a mám v telefonu pouze Android 2.3.2 a už mám mít 2.3.3 a to je asi tím,že mám opět telefon od T-mobile?jenže té ceně za jakou jsem jí koupil se nedalo odolat:-)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Máte někdo Xperii Play?

Post by htcjirka »

Tak si nestezuj,na update od T-Mobile si budes muset hodne dlouho pockat.
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

Máte někdo Xperii Play?

Post by Balrog »

JJ ale to bych asi neměl Xperii play,protože za tu cenu jsem jí nikde neviděl (stejně znáš mě u mě se telefon moc neohřeje :-)))
Daff_Cz
smartguru
smartguru

Máte někdo Xperii Play?

Post by Daff_Cz »

Balrog: tak presne o tom mluvim, taky se mi u wifi objevuje ten vykricnik. Konecne. Jsem rad ze v tom nejsem jen sam. Jako kdyz wifi aktivne pouzivam tak vsechno jede jak ma, ale jakmile tel uspim a po nejake ho probudim, tak tam ten :!: skocí, ale to pak staci wifi vypnout a zapnout a je to v pohode. Driv me to delalo casto, ale pak jsem si aktualizoval soft v domacim wifi routeru a uz je to lepsi a stane se to jenom obcas. Ale proc se to vubec deje je mi zahadou....
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

Máte někdo Xperii Play?

Post by Balrog »

Tak už mám Android 2.3.3 tak jsem spokojený,myslel jsem,že s T-mobile to bude trvat déle,další + proč si telefon nechat :-)
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Máte někdo Xperii Play?

Post by GreenArrow »

Ten telefon jsem měl pujcenej na den,moc mě nenadchl..ne že bych byl příznivcem dvou jader,ale kde jinde by mělo být než v herním mobilu..určitě by to pomohlo portaci současných PSP her(precejenom PS vita bude úplně někde jinde)
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

Máte někdo Xperii Play?

Post by Balrog »

Já si na rychlost nemůžu stěžovat,nic se nekouše a zatím si vystačím z hrama co jsou a kdo ví jaké budou hry třeba za půl roku (to Play asi mít už nebudu,ale kdo ví?)
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Máte někdo Xperii Play?

Post by GreenArrow »

A kdo mluvi o rychlosti systému? Tady jde i grafický výkon a taky o to,proc se neportujou soucasny hry na PSP
Post Reply

Return to “HTC telefony”