Zacatecnicke otazky WP7
Zacatecnicke otazky WP7
Proveden reset, reinstalace Zune, porad stejny. Pripojim tel., rozjede se Zune, ale tel to nenajde a neni mozno synchronizovat. Treba to musim nejak nastavit v telefonu. Ale nevim jak.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Zacatecnicke otazky WP7
Zkus jiný USB port a zapni Wifinu ve founu......a?
- dzordanobruno
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Trophy
Zacatecnicke otazky WP7
Dobrý den,
mám dotaz. Po aktivování internetu v mobilu je potřeba udělat přesně co, abych ho mohl využívat? Použil jsem Connection setup - pokud zapnu cellular data, tak mi chodí mms, na internetu jsem také, ale placeně. Je tedy možné, že po aktivování internetu jen zapnu zase cellular a nechám zapnuté? děkuji za odpověď..
mám dotaz. Po aktivování internetu v mobilu je potřeba udělat přesně co, abych ho mohl využívat? Použil jsem Connection setup - pokud zapnu cellular data, tak mi chodí mms, na internetu jsem také, ale placeně. Je tedy možné, že po aktivování internetu jen zapnu zase cellular a nechám zapnuté? děkuji za odpověď..
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Zacatecnicke otazky WP7
Aktivovaní interentu v mobilu ,tím myslíš aktivaci nějakého paušálního připojení od operátora?
- dzordanobruno
- častý přispěvatel

Zacatecnicke otazky WP7
Ano.
Za měsíční poplatek, budu připojen k internetu pořád, ale budu mít omezená data(150MB)
Za měsíční poplatek, budu připojen k internetu pořád, ale budu mít omezená data(150MB)
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Zacatecnicke otazky WP7
Ano staci mit zapnuto cellular data ,aby jsi byl pripojen pres mobilni internet. Ja mam mobilní data zapnuty neustále a wifi taky ,takže jedu automaticky bud pres wifi ,pokud je v dosahu nejaka znama ,nebo pres mobilni pripojeni.
- dzordanobruno
- častý přispěvatel

Zacatecnicke otazky WP7
Dobře. Děkuji za odpověď.
-
gulii
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3
Zacatecnicke otazky WP7
já bych se chtěl zeptat, zda je nutné pro příjem mms mít zapnutá cellular data? Jelikož nemám žádný internetový tarif a telefon by mi neustále něco stahoval, tak je mám vypnuté a mms mi nechodí.
- dzordanobruno
- častý přispěvatel

Zacatecnicke otazky WP7
Odpovím zcela jasně. Musí.
Sám jsem to zkoušel a mms mi nepřišla do doby, než jsem aktivoval cellular.
Sám jsem to zkoušel a mms mi nepřišla do doby, než jsem aktivoval cellular.
-
gulii
- stálý přispěvatel

Zacatecnicke otazky WP7
tak to je pěkně na prd, protože bez datového tarifu se nedoplatím.
Zacatecnicke otazky WP7
gulii: Nemám teď po ruce nic s WP7, takže to nemohu ověřit, ale nejde v nastavení telefonu vymazat APNko pro datové přenosy a nechat tam jen přístupový bod pro MMS?
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Zacatecnicke otazky WP7
Ano jde to. Stačí jen mít nastaveno APN pro MMS a vypnutá data connection. Další možností je přímo na webu tvého operátora vypnout datové připojení. Tak to mám například já tj. zaplá data connection, APN na MMS a z webu vypnutá datové připojení a no problemo ;).
Zacatecnicke otazky WP7
Opet nic. Tel. k Zunu nejde pripojit. Nevim.
-
gulii
- stálý přispěvatel

Zacatecnicke otazky WP7
prosím, mohl by někdo napsat přesný postup pro o2. dám add APN, ale tam je jen název a prakticky nic víc... Děkuji
Zacatecnicke otazky WP7
Zdravim chtel bych se zeptat jak se zalohuje telefon pres zune ? a pokud by bylo mozne zalahovat vse i nastaveni, programy, hry atd
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Zacatecnicke otazky WP7
Funkce zalohovani standartne v Zune neni,tudiz si nemuzes vytvorit zalohu kdy se ti zachce..Zaloha se vytvari jen pri upgradu firmware(aktualizaci) vcetne veskerych nastvaveni,uprav,programu apod.
Ale sikulove z xda-developers vytahli ze Zune potrebny soubor,diky kteremu si muzes zalohovat kdy se ti chce.
Vice zde : http://forum.xda-developers.com/showthr ... st14258464" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale sikulove z xda-developers vytahli ze Zune potrebny soubor,diky kteremu si muzes zalohovat kdy se ti chce.
Vice zde : http://forum.xda-developers.com/showthr ... st14258464" onclick="window.open(this.href);return false;
Zacatecnicke otazky WP7
neni nekde navod v cestine ? :D
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Zacatecnicke otazky WP7
Zkus google prekladac,je to velice jednoduche 
Zacatecnicke otazky WP7
jo telefon sem zalohoval ted ale kdyz dam restore phone from backup tak mi to pise a prior backup does not exist in the proper location to restore to your device ted nevim co stim mam delat na xda jsem se to nedozvedel
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Zacatecnicke otazky WP7
reskator: Máš kabel zapojený přímo v USB portu na základní desce? Nemáš ho v nějakém portu na předku počítače či v hubu apod.? U Zune přehrávačů to dost hrálo roli.