Zacatecnicke otazky WP7
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Zacatecnicke otazky
Tak to nebylo nic spatneho,na ten podpis "odesláno z Tapatalk apod hned pod prispevek uz tady i nekolikrat upozornovali jak moderatori tak Admin webu Jirka Hrma.To bylo normalni upozorneni,nikoliv rypave ci sekyrovani.Jestli cervena nekoho drazdi jako byka tak to hodim do cerne,to neni problem
a uz se stalo.
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Zacatecnicke otazky
Ano, dříve jsem to byl já a uživatel -Pavel-, kteří s htcjirkou mají nějaké problémy, vždy se nám říkalo, že jde o názor, který na fórum patří a že si My dva jen vychvalujeme Windows Phone , my jsme však poukazovali na neslušné chování a nebylo nás vyslyšeno. Ale doba stejně nakonec ukázala, že máme pravdu, protože htcjirka je víc a víc vulgárnější a začínají si všímat i jiní. Smutné je na tom to, že si toho ani Admini nevšímají (a ani si neobtěžují odpovědět na zprávy – což už o něčem svědčí) a bude-li to pokračovat takto dál toto fórum ztratí na kráse a úrovni … Je to škoda je tu převaha lidí co jsou slušní a slušně se chovají ať už mají jiné smyšlení nad věcí, ale vždy umí jednat.
Toto se zase jako vždy možná smaže, ale nebylo to poprvé a jak na to koukám ani naposled, kde se takto sejdeme a budeme poukazovat na stále jedno a to samý už od doby kdy Windows Phone spatřili světlo světa …
Toto se zase jako vždy možná smaže, ale nebylo to poprvé a jak na to koukám ani naposled, kde se takto sejdeme a budeme poukazovat na stále jedno a to samý už od doby kdy Windows Phone spatřili světlo světa …
-
htcjirka
- smartmaniak

Zacatecnicke otazky
Vetsina OT a rypani je ve tve rezii,takze mas co nejvice povidat
uz si to uvedom.Zbytecne nezaplacavejme toto tema.Uz jsi to udelal i v jinych tematech a muselo to byt mazano to co ty a Pavel jste vytvorili.Stejne jako tve narazky pod recenzi,kam jsem ani neprispel a ty uz si tam zase rozjizdis svuj rypaci pisecek ohledne SE Arc a me, ktery jsem navic ani nikdy s WP7 nesrovnaval.
- morro
- smartguru

Zacatecnicke otazky
Máš z toho radost ještě druhý den ? to je velice dobře, protože uživatel nade mnou si též stěžoval na věčné omílání záporů Windows Phone. Chtěl jsem mu tím sdělit, že když to někdo umí podat, tu kritiku, není problém. Ale že jsou tu i jedinci jako ty, kteří se chovají jak prasátka :D
Jirko a prosím tě nedělej ze sebe něco co nejsi děláš tu hlavního kritika Widnows Phone tak prosím si zatím takto stůj jak chlap. Vždy to tu pak uhráváš a zametáváš pod koberec jak jen to jde -> ubohost. A ještě ze čtenářů děláš blbce.
Jirko a prosím tě nedělej ze sebe něco co nejsi děláš tu hlavního kritika Widnows Phone tak prosím si zatím takto stůj jak chlap. Vždy to tu pak uhráváš a zametáváš pod koberec jak jen to jde -> ubohost. A ještě ze čtenářů děláš blbce.
-
htcjirka
- smartmaniak

Zacatecnicke otazky
Za svymi nazory si stojim a nemenim je jako ty.Ty rozjedes vzdy nejake OT nebo jako v tomto tematu napises(jeste jakym stylem) ze se mylim a pritom jsou to oficialni informace,proste za kazdou cenu si musis rypnout a pak delas jako ze nic,pak si vymyslis "uražky" ktere tuz me strany nejsou nacez te na to upozornil i Tom Vysoudil a pak kdyz si clovek precte pripsevky,jedine urazky jsou ve tvych prispevcich viz tvuj slovnik "chory clovek" apod.To me vysvetli kdo tady co zameta pod koberec..ja rozhodne ne,ztrapnujes sam sebe a jeste lzes.Ja lidem do chorych nenadavam. A umis jeste horsi nadavky v minulosti,ktere uz nastesti byly smazany.Dokonce tvuj kolega Pavel sproste nadaval moderatorovi.
- morro
- smartguru

Zacatecnicke otazky
Pěkně sis napsal svůj profil pěkně. Ale Jirko nepřeháněl bych strašně všechno překrucuješ a otáčíš proti všem... ale to už jsem tak psal ... Když tak krásně dopisuješ tak bych měl asi taky... Nemůžeš mě spojovat s Pavlem nejsem za jeho chování odpovědný já se vždy choval slušně, jen jsem poukazoval jak Ty neumíš jednat a jen, že to nemám zapotřebí číst ... nejsem to proto, abych se tu s tebou dohodoval, ale abych se tu něco přiučil a pomohl někomu dalšímu pakliže je to možné ... protože jsem to Já kdo Windows Phone aktivně používá.
Zacatecnicke otazky
Já jen nechápu proc to porad resite
Tohle je htcjirky vec, jakou si tu dela vizitku, me to prijde akorat trapny, davat si to porad do podpisu, nejdriv si to smaze, da si tam misto toho svuj novy telefon, ale pak si to tam samozrejme musi vratit a jeste to vysperkovat cervenou barvou, me to prijde trapny a myslim si, ze to tady nikoho nezajima, ze se mu nelibi WP 7, no co, jeho vec, ja bych to neresil.
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Zacatecnicke otazky
Morro: Byl kritizován iOS,byl kritizován Android,bude kritizován WP...dokud ten systém nebude umět to co ostatní,bude vždycky kritizován a vždycky bude považován za hloupý a pokud to nesneseš,je to tvůj problém ne náš
- morro
- smartguru

Zacatecnicke otazky
GreenArrow: Já snášim kritiku na Windows Phone v pohodě, ale co nesnesu je "chování" to už nejsou jenom Windows Phone...
-
htcjirka
- smartmaniak

Zacatecnicke otazky
Zatím v chování perlíš pouze ty viz nadávky,flame,rýpání apod,jak se neco napise kritickeho na WP7.Jednou jsem i neco pochvalil na WP7 ty jsis to spatne precetl a zacal jsi na me utocit a az te par lidi upozornilo,ze jsem to napsal ve prospech WP7 najednou jsi byl pruhledny a diskuzi jsi opustil,tvuj styl.
- Hejlic
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Kindle Fire (JB)
Zacatecnicke otazky
Ja bych chtel jen dodat, ze WP7 neni na trhu jeste ani rok. Prvni iOS nebo Android taky nebyl idealni. Ano, system musi byt kritizovan, aby mohl to spatne vysperkovat. Ale neustala kritika, ze to neni OS a podobne, to nechapu. Kdyz se nekomu libi a vyhovuje mu, at ho pouziva. Ja osobne jsem nadmiru spokojen s WP7 a bude to jeste lepsi!
Jeste bych mozna mel nejakou otazku do diskuze. Myslite si, ze Nokia uvolni svoje mapy i pro ostani WP7 zarizeni? Mel jsem moznost mit Nokii a mapy s hlasovou navigaci byly super.
Jeste bych mozna mel nejakou otazku do diskuze. Myslite si, ze Nokia uvolni svoje mapy i pro ostani WP7 zarizeni? Mel jsem moznost mit Nokii a mapy s hlasovou navigaci byly super.
-
htcjirka
- smartmaniak

Zacatecnicke otazky
Ja tento system i chvalim a ne jednou a pravidelne vkladam i najake zajimavosti,to ze nekteri si vsimaji jen te kritiky a to kladne co napisu nevnimaji je jejich problem.
K mapam,myslim ze nekde bylo jasne dano najevo,ze aplikace Nokia Mapy bude neco jako u HTC,které ma své aplikace pro svá zarizeni a na jinych nefunguji nebo se musi prolomit, aby fungovaly.Zdarma navigace v podobe nokia map pro cele portfolio WP7 zarizeni by bylo urcite zajimave a pro spoustu lidi lakave,protoze jako zdarma navigace jsou bezkonkurenci i proti nedavno uvolne google navigaci.
Nokia si to podle me pohlida pro sva WP7 zarizeni.
K mapam,myslim ze nekde bylo jasne dano najevo,ze aplikace Nokia Mapy bude neco jako u HTC,které ma své aplikace pro svá zarizeni a na jinych nefunguji nebo se musi prolomit, aby fungovaly.Zdarma navigace v podobe nokia map pro cele portfolio WP7 zarizeni by bylo urcite zajimave a pro spoustu lidi lakave,protoze jako zdarma navigace jsou bezkonkurenci i proti nedavno uvolne google navigaci.
Nokia si to podle me pohlida pro sva WP7 zarizeni.
- Hejlic
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Kindle Fire (JB)
Zacatecnicke otazky
Diky za odpoved. I ja si myslim to same. Kazpdopadne by to bylo super. Treba i neoficialni cestou. 
-
htcjirka
- smartmaniak

Zacatecnicke otazky
Neoficialni cestou diky xda to pujde urcite,bude na to nazhavena spousta lidi.Jak se s tim popere Nokia to nevim..
- morro
- smartguru

Zacatecnicke otazky
Já bych se rád setkal s variantou, že by Nokia poskytla pouze podklady a jinak by to bylo integrováno do Bing Maps, je však pravdou že to samo nestačí, protože hlasové ovládnání Windows Phone ani po Mangu nepůjde ... a Bing jako služba tu nemá dobrou podporu...
- Henatko
- častý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10 , N95
Vyzváněcí tóny WP7
Prosím Prosím najde se dobrá duše co někam nahraje (případně pošle na mail) vyzváněcí tóny WP7 (jde mi hlavně o 8Bit Kid)
Předem děkuji
Předem děkuji
- Henatko
- častý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10 , N95
Zacatecnicke otazky WP7
No škoda ta jedna tam zrovna není ale(už jsem ji sehnal) tady to taky moc pomohlo WP7 má krásné zvuky.
Děkuji ti
Děkuji ti
Zacatecnicke otazky WP7
Zdravim. Potrebuju poradit. Mam Omniu 7. Provedl jsem reset a kdyz ji pripojim k pocitaci, rozjede se Zune, ale tel. nelze synchronizovat. ( No device connected ). Presto mi to ale nabizi upgrade. Pred resetem synchronizace fungovala bez problemu. Diky za radu
- morro
- smartguru

Zacatecnicke otazky WP7
Zkusil bych znovu phone resetovat a následně připojit k Zune, když by nepomohlo tak bych zkusil reinstalovat Zune software.