HTC HD2 z Ameriky

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
Harry14
nováček
nováček
Zařízení: Apple iPhone 5S 16GB, Nokia Lumia 930

HTC HD2 z Ameriky

Post by Harry14 »

Dobrý den, mám možnost vlastnit tento telefon, který je zřejmě z Ameriky. A mám pár otázek. Bude mi v česku normálně fungovat že ? V telefonu je nahrán Andoid údajně verze 2.3 ale vůbec to jako Android nevypadá na moje HTC Heru vypadá andoid uplně jinak. Uvažoval jsm taky že bych si tak kdyžtak nahrál zpět Windows Mobile ale někde jsem četl že HD2 z Ameriky má jiný hardware než ta z Evropy a tím pádem do ní nejdou nahrát ROMKY které jsou normálně dostupné.

Mohl by jste mi prosím někdo s těmito věcmi pomoct ?
Děkuji moc
Attachments
hd2.jpg
Nabízené HTC HD2
(381.17 KiB) Downloaded 3 times
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

HTC HD2 z Ameriky

Post by mike-biker »

Pokud je to CDMA tak to bezpečně nepoběží. Ideální je to zjistit pomocí české SIM. :idea:
Daidalos
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi4

HTC HD2 z Ameriky

Post by Daidalos »

Android tam je normální. Zeptej se prodejce zda-li se jedná o GSM nebo CDMA verzi. Tohle vypadá na brandovanou verzi od T-mobilu, což je normální GSM verze, která by ti tu měla běžet.
Jak s Romkama, těžko říct, ta brandovaná verze je o trochu vylepšená, ale teoreticky by tam měli jít stejné ROM.
Harry14
nováček
nováček
Zařízení: Apple iPhone 5S 16GB, Nokia Lumia 930

HTC HD2 z Ameriky

Post by Harry14 »

Děkuji za rady. Našel jsem tady tohle téma a vypadá to tak že asi HD2 z Ameriky má jiné ROMKY než HD2 z Evropy. http://kyou.cz/forum/viewtopic.php?f=3&t=62" onclick="window.open(this.href);return false; Takže to asi nebude tak jednoduché. Právě bych chtěl do telefonu nahrát Windows Phone 7 ale nechci riskovat že telefon podělám.
Post Reply

Return to “HTC HD2”