iPhone 5
iPhone 5
Na nový iPhone jsem zvědavý, hlavně zda nabídne větší displej, který by byl pro mě jedním z důvodů, proč novější verzi koupit. Jinak se spekuluje, že se nebude jmenovat iPhone 5, ale spíše iPhone 4S, tzn. že asi nepůjde o kompletně novou generaci, ale spíše o vylepšenou verzi současné čtyřky. I když kdo ví, třeba bude ve finále všechno jinak. Zase název iPhone 5 by byl hezky v kontrastu s iOS 5
Jinak spoustu informací, článků a podrobností je také zde.
iPhone 5
Přesně tak, už sem četl o těch názvech... No kdo ví jak to všechno nakonec bude. Ale doufám že bude mít dvoujádrový procesor a minimálně 8Mpx fotoaprád a FULL HD videa (1080p), ale hlavně doufám, že bude podporovat Adobe Flash Player. Jinak škoda, že ho uvedou až na podzim, mohl jsem ho na prázdniny pořádně využít... No uvidíme...
iPhone 5
Co s tím dvoujádrovým procesorem u mobilů pořád všichni mají... vždyť pro většinu kvalitních her (když už teda mluvíme o potřebě výkonu) stačí dobře optimalizované jednojádro, akorát to pak zbytečně žere baterku. Fotoaparát s Full HD videem bych u nového iPhonu očekával, ale podporu Adobe Flash ani náhodou, na to Apple určitě nepřistoupí (kdyby ano, zaznělo by to na WWDC keynote).
iPhone 5
To Jiri Hrma
No s tim jednojadrem souhlasim,ale musite uznat ze kdyby byl iPhone 5 predstaven s jednojadrem tak by uz proste v tech parametrech nestacil konkurenci.To si asi tezko nechaji libit kdyz LG,S2,HTC maji dvoujadra a oni by vydali ''jen'' jednojadro
...
PS:samozrejme by bylo rozumnejsi tam dat 2000mAh baterku nebo neco podobneho
No s tim jednojadrem souhlasim,ale musite uznat ze kdyby byl iPhone 5 predstaven s jednojadrem tak by uz proste v tech parametrech nestacil konkurenci.To si asi tezko nechaji libit kdyz LG,S2,HTC maji dvoujadra a oni by vydali ''jen'' jednojadro
PS:samozrejme by bylo rozumnejsi tam dat 2000mAh baterku nebo neco podobneho
iPhone 5
Proč iPhone nebude podporovat Adobe flash player? Všichni jeho konkurenti to přece podporují ... a nejde mi o to být in... Je ale pravda, že kdyby Apple představil nový iPhone s jedním jádrem nebyl by in Apple :D. Byl by opravdu dobrý nápad dát do iPhoneu minimálně tu 2 000 mAh baterku
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
iPhone 5
Je to proti politice Apple,doporucuji i precist tento clanek zde na smartmanii http://smartmania.cz/index.php?ind=news ... e&ide=1325" onclick="window.open(this.href);return false;
Proste na Adobe Flash zapomen.Stejne se vydal i OS WP7,ten take stavi na HTML5 a s Adobe Flash se nepocita ani do budoucna.
Proste na Adobe Flash zapomen.Stejne se vydal i OS WP7,ten take stavi na HTML5 a s Adobe Flash se nepocita ani do budoucna.
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
iPhone 5
Flash mi přijde taky zbytečný. Spíš bych uvítal větší display třeba 4" a co se týče výkonu? Toho má vždy na rozdávání, ale je pravda že se dual-core velmi rozmáhá.
- Cleric
- smartmaniak

iPhone 5
Pro mne zbytečný, jelikož se s telefonem pohybuji často v místech s mizerným signálem. Chytám většinou pouze EDGE a flash je velice náročný na data a na kvalitu. Takže se bez něj musím obejít a už jsem si na to zvykl.htcjirka wrote:Flash zbytecny neni,ctu si nejake novinky ocemkoliv,na jakemkoliv serveru,je prilozeno video,bez flashe si ho neprohlidnes..
iPhone 5
Co třeba tohle video? http://www.youtube.com/watch?v=43Ij4CPmIIk" onclick="window.open(this.href);return false;
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
iPhone 5
K nicemu,to uz vidis podle reakci pod videem.
To uz je rozdil,napsat flash je zbytecny a pro me je zbytecny.To ,ze je zbytecny pro tebe,neznamena ze i pro ostatni.Pro mne zbytečný..
- Cleric
- smartmaniak

iPhone 5
Měl jsem to lépe specifikovat. Záleží na každém s čím se spokojí a co mu stačí k užívání.htcjirka wrote:To uz je rozdil,napsat flash je zbytecny a pro me je zbytecny.To ,ze je zbytecny pro tebe,neznamena ze i pro ostatni.Pro mne zbytečný..
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
iPhone 5
Pauky: Když si stáhneš skyfire prohlížeč,máš dole možnost video,která přehrává většinu flashových videíí(stream apod)