Díky za rady!
Změna regionu Live ID
- Hejlic
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Kindle Fire (JB)
Změna regionu Live ID
Zdravím, měl jsem nastavený Live účet na zemi United Kingdom + jsem měl přidanou funkční (českou) platební kartu. Nějakým nedopatřením jsem změnil zemi na Xbox.com na Czech Republic. A změna jde prý až za 12 měsíců. Nevíte někdo, jak změnit zemi, aniž bych musel restartovat telefon a vytvářet nový Live účet? (Na nový Live účet tu samou kartu nepřidám, to už mám vyzkoušené.)
Díky za rady!
Díky za rady!
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
RE: Změna regionu Live ID
Zkusil bych MS helpdesk, ale obavam se, ze mas smulu a budes si muset vytvorit nobe LID
- Hejlic
- přispěvatel

Změna regionu Live ID
Ale kdyz s timhle uctem pockam do Manga, tak budu mit cesky Marketplace a ceske ceny. Je to tak ne? Mezitim klidne muzu mit jiny Live ID, na kterem budu kupovat jen free aplikace a az prijde Mango, tak muzu zase zmenit Live ID. Aspon tak to chapu. 
-
007ToMMaS
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7 :)
Změna regionu Live ID
čo mám vyskúšané tak k tomu aby si zadal nové Live ID a aby všetko fungovalo tak ako má musíš urobiť reštart telefonu.... lebo keď ho zmeníš teraz a máš tam CZ a potom tam dáš účet z UK tak to nepôjde.. teda aspom mne to nešlo....
- Hejlic
- přispěvatel

Změna regionu Live ID
Uz jsem jednou restart telefonu delal. Na jednom uctu mam UK a na jednom US. Po restartu zvolim jeden z nich a v takovy mene (dolar, libra) mam Marketplace. Takze kdyz bych ted dal US a po Mangu ten UK (na nem mam dneska CZ), tak budu mit cesky MP. Teda aspon si to myslim. 
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
RE: Změna regionu Live ID
Mam za to, prvni zadany LID v telefonu je hlavni. Polud zadas dalsi LID, tak dle mne je neni mozne prepinat jinak, nez po restartu, cim samozrejme aplikace na US uctu nebudou "kompatibilni" s UK uctem...Pokud se pletu, tak mne opravte
- Hejlic
- přispěvatel

Změna regionu Live ID
Tak jsem telefon restartoval a mam US Live ID. Akorat teda na nej nemuzu pridat tu samou kartu, jako jsem mel na tom druhem Live ID. Nevite nekdo, jestli se da z Live uctu karta odebrat? 
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
Změna regionu Live ID
Karta se dá odebrat na webu v nastavení platebních metod kterékoliv sdílené služby Zune, Xbox atd...
- Hejlic
- přispěvatel

Změna regionu Live ID
To vim, kde kartu odebrat, ale na strance billing.microsoft.com mam u jednoho Live uctu dve ID (UK s kartou a CZE bez karty) a potreboval bych se prepnout na ten UK. Na strankach Zune, kdyz chci odebrat kartu, tak tam zadna neni a jsou tam kolonky na pridani (pravdepodobne ID CZE uctu).
Edit: prikladam obrazek na ukazku - http://twitpic.com/5aiy5v" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit: prikladam obrazek na ukazku - http://twitpic.com/5aiy5v" onclick="window.open(this.href);return false;