Společnost HTC plánuje na 5. června 2007 "velké představení" svých několika nových produktů. S největší pravděpodobností se bude jednat o některé z dříve prezentovaných smartphonů (HTC Wings, Erato), možná se ale dočkáme nějakého překvapení.
Více se dozvíme v úterý 5.6.2007 v 11:30, Stay Tuned
tak dle avyizovanych terminu od HTC (co sem se docetl ruzne po netu) to urcite Shift ani Omni nebude ale spis to bude prave Elf, Kaiser, Wings.... (ja nejvic doufam v Kaisera uz si na nej brousim zuby dlouho )
universal je tak supr jo, ze na nej vsici cekate? nerikam, ze funkcne je spatnej, ba naopak (a o omni ani nedejcham ) ale ta velikost snad musi kazdyho srat (pardon).. no neni to tak? me by to asi vadilo dost, i kdyz me zacinate vyklat
Jestli uvedou Kaisera... tak... tak.... :] jinak receno sem nateseny jak maly jarda. Uz aby byl. Ted mam SX1, umira mu klavesnice, s pametovkou uz dlouhou dobu vede tichou domacnost, a co se rychlosti tyce, tak nebyt pretaktovani, tak bych na otevreni SMS cekal pul hodiny... Takze pryc od symbianovskych pokusu a hura do WM a mam li si vybrat mezi M700 a timto skvostem, tak volim jednoznacne KAISER !
Nahodou universal je prcek proti me jornadě, jen by tam mohly dat displej z Arthemis! Přidat 2X USB host a VGA vystup, asi nic jinýho by mě nechybělo a hned bych měl jasno co koupit!!!
Podle mě jak se píše v te zpravě: "bude představeno nové řešení, které změní způsob, jakým používáme a ovládáme naše mobilní telefony“ Tak by mohlo jít o Arthenis to její ovládání naklaněním (sorry nepamatuju si jak se ta technologie menuje )
beru, ze je dulezitej, ale prece neodsoudim takovyhle zarizeni "jen" kvli displeji, kterej neni sice nejlepsi, ale na tu uhlopricku to neni zly... taky bych ocenil VGA...
Pro mě teda je displej rozhodujicí!!!
Chtěl bych minimalně VGA a ještě lepe 800X400!
Když chceš třeba na net tak je to nejlepší, už jsem si dost užil z 320X240!
Prostě to zobrazování stránek a všeho je velkej rozdí, jestli maš na ploše 4 ikony nebo 20 ikon!!!
Sice malý, ale slepej zas moc ještě nejsem.
No já doufám, že to bude HTC ERATO, už jsem si k němu objednal i sluchátka od Philipsu s A2DP, pecky do uší s mikrofonem, no bomba, i když v papírech to nebylo, má mít i WI-FI, těším se na něj, čekám, listuji již 2 měsíce, ale pak psali že má dojít na přelomu květen červen, tak snad. A panečku, to bude sešup...