no ja mam LG Optimus 7 asi tyzden, som s nim zatial maximalne spokojny (nie je bez chybicky, ale fakt sa mi paci).
Nemal som sice ziadne ine zariadenie s WP7 v ruke (teda iba v obchode, aby som si "osahal"), takze ti mozem dat iba take subjektivne hodnotenie.
Samsung Omnia 7
- mne osobne sa dizajn vobec nepaci (je mi jasne, ze ostatni budu mat iny nazor, teda aspon podla toho, co som cital), fakt mi pomohlo pri vybere, ze som ho videl v predajni. Strasne hranaty, nezaujimavy, neergonomicky a dokonca mi vadil aj velky displej (co som bol prekvapeny, lebo inak pre mna cim vacsi displej tym lepsie

)
- inak kvalita displeja super, jednoznacne najlepsia z WP7 mobilov (aspon co som videl)
- cital som problemy s aktualizaciami WP7, ale myslim, ze to uz bolo odstranene, toho by som sa uz nebal
- cenovo nie je ovela drahsi ako Optimus 7 alebo Mozart, ale stale je drahsi (psycho efekt

)
HTC Mozart
- prevedenie je fakt kvalitne, dizajnovo neurazi, ale mna ani neohromil
- displej je o nieco kvalitnejsi ako LG, ale aj o 1" mensi (zda sa to zanedbatelne, ale je to viditelne)
- vyhoda v HTC Sense (aj ked to nie je zakladna obrazovka ako pri Androidoch, ale potesi)
- tento mobil som si nevybral vlastne ani neviem preco (tam, kde som si kupoval ja mobil, bola cena rovnaka ako u LG, resp len o par drobnych vyssia), ale na druhej strane nelutujem
moj LG Optimus 7
- dizajnovo asi najkrajsi, ak si ho chytim na sirku, tak sa drzi dobre ako keby som drzal PSP, hrany su dobre zaoblene a teda pre hranie hier bude vyborny
- povrch (boky) je pogumovany, prijemne sa drzi. zadny kryt je sice plastovy, ale inak odolny a nie je tam ziadna vola
- zamrzi iba displej, pozorovacie uhly nie su zrovna najlepsie a aj citatelnost na priamom slnku nic extra
- tie HW klavesy si velmi pochvalujem, ddobre sa stlacaju, nemam s nimi ziadny problem a aj celkom pekne vyzeraju
- vyhodu ma hlavne vo velkej pamati (kedze Microsoft oficialne zakazal rozsirovanie pomocou pamatovych kariet) a jej rychlosti
- ma od vyroby uz panorama shot, ktore celkom vyuzivam a pekne panoramaticke fotky su z toho
- tiez potesia softy v LG App Store, kde ich sice momentalne je len asi tucet, ale su to vsetky z Marketplace, ktore su pre ostatnych platene a LG slubilo, ze kazdy mesiac prinesie nejake dalsie, pre majitelov LG zadarmo
Inak co sa tyka kapacity baterie, neviem objektivne porovnat s ostatnymi, ja musim moj LG nabijat kazdy den a predpokladam, ze u ostatnych to bude rovnake (aj ked maju papierovo mensie kapacity). A co sa tyka tej prisvetlovacej diody, na Marketplace je soft, ktory spravi z celej obrazovky svetlo, takze nie je potrebne mat na svietenie si pod nohy zrovna prisvetlovaciu diodu
No a fotak som moc nehodnotil, kedze ja ho tiez pouzivam len prilezitostne, na zaznamenanie nejakych momentiek a mobilny fotak aj tak sa neda pouzivat na nejake kvalitnejsie fotenie, na to treba mat fotak