AirAttack HD: Letecká střílečka se skvělou grafikou

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

V době slávy operačního systému Windows Mobile mě velmi bavila akční hra Sky Force, u které jsem vydržel spoustu hodin. A i když Sky Force existuje také pro Android, hledal jsem ještě další alternativu. Android Market mi naservíroval tip na hru AirAttack HD, která pochází od vývojářů ze slovenského studia Art in Games a po grafické, zvukové i herní stránce je výborně zpracovaná. Plná verze obsahuje 8 poměrně rozsáhlých úrovní, ve které na vás čekají desítky typů nepřátel (letadla, tanky, speciální bossové), spousta objektů ke zničení, bonusové předměty a dohrání vám nějaký čas zabere. Skutečnou výzvou je pak nejtěžší obtížnost, při které vám po displeji budou nepřátelské střely svištět ve velmi hojném počtu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3PYhDgS6Ecg[/youtube]

Plná verze stojí necelých 50 Kč (Android Market). Pokud se vám ale nechce hned utrácet, můžete si stáhnout bezplatnou lite verzi, která nabízí 3 úrovně.
nandro
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.

Post by nandro »

Moc pěkná a chytlavá hra :-)
-pekr-
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Sensation

Post by -pekr- »

Pecka :-) A za takové peníze? Už abych měl Droida, ale ještě se mi nechce zbavovat HTC TP2 :-) Jinak mi to trochu připomíná amigáckou klasiku SWIV, samozřejmě v daleko modernějším převleku

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AzD81DjnLl0[/youtube]
uni
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

Post by uni »

Tohle jsou fajn věci, ale matláním po displeji se to moc dobře nehraje, chce to HW ovládací prvky s hmatovou odezvou, mnohem přesnější ovládání...
Tom Vysoudil
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Xperia X1 a iPhone 4

Post by Tom Vysoudil »

uni: Na HW ovladani mas nove napriklad Fling Mini :-D http://tenonedesign.com/flingmini.php#
Jen prijdes o takovych 50% displeje :lol:
uni
smartmaniak
smartmaniak

Post by uni »

Tom Vysoudil: Ach bože:-) Ad. iPhone/iPod, když už to má ten Dock Connector a tedy i sériové rozhraní (mimo jiné), proč se to nehemží gamepady.....
niky79
smartguru
smartguru
Zařízení: Diamond 2

Post by niky79 »

uni wrote:Tohle jsou fajn věci, ale matláním po displeji se to moc dobře nehraje, chce to HW ovládací prvky s hmatovou odezvou, mnohem přesnější ovládání...
"matláním po displeji"? Ze ty ses verny uctivac Hulana? :lol:
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

já teda s hraním her přes "matlání po displeji" vážně problém nemám :)
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

Post by Pavel Vlasák »

Jsou to dogmatické názory. Dokonce některé bolí prst při tom matlání. Když tohle slyším už jen přikyvuji... Nemá cenu se příčit vyznání ve jménu otce syna ducha svatého i stylusu.
uni
smartmaniak
smartmaniak

Post by uni »

Např. The Quest, naprosto kalsická záležitost, RPG po čtvercích, co jsem se naběhal v jeskyních na PC, šipka šipka šipka šipka a člověk byl pěkně tam, kde chtěl. Ale přes displej....nepřesné, pomalé, špatně se odpočítává, kolik kroků ujít.... úplně to zabilo vynikající hru. U FPS se samozřejmě jedná o trénink, ale opět např. u Reckness Racing, tedy ovládání vozu, pomocí šipek se u podobných her frekvencí stisku dá perfektně ovládat smyk (drift) v zatáčce, na displeji prakticky nemožné. A taková analogová páčka pro ovládání vesmírné lodi v Galaxy Of Fire by také dost pomohla k přesné kontrole lodi při zaměřování. Ale např. Supermarket Mania apod. jsou přes display perfektní. Obecně, má-li se něco na displeji někam přesunout a udělat, matlání super, má-li se něco kontrolovat, selhává.
Post Reply

Return to “HTC telefony”