Fotografie: prohlédněte si vybalování Pocket PC HTC Elf
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
-
Kato
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad
To je osobni nazor na tu bilou... O tom iPodu jsem psal ja a trebas ten macbook - nelibi se mi, ale v bile - to je uz uplny humus. Ale chapu, ze se to nekomu muze libit - nastesti co clovek, to jiny nazor a vkus 
Kdyz uz bych chtel experimentovat s barvickama, tak se mi daleko vic libi ty Ferrari edice od Aceru. Ale zlata cerna. Osobne povazuju cernou taky za luxusni a rozhodne nesouhlasim s tim, ze zabije tvary. To plati o stribrne, ale cerne.. Ne ne.. Ostatne jako luxusni auta se sice zacinaji chytat auta v bile barve. Ale kdyz vedle sebe vidim bile Porsche a cerne, tak ta cerna je pro me naprosto jasnou volbou.
Btw. ten Elf v bile na me pusobi jako levne plastove Tamagochi.
Kdyz uz bych chtel experimentovat s barvickama, tak se mi daleko vic libi ty Ferrari edice od Aceru. Ale zlata cerna. Osobne povazuju cernou taky za luxusni a rozhodne nesouhlasim s tim, ze zabije tvary. To plati o stribrne, ale cerne.. Ne ne.. Ostatne jako luxusni auta se sice zacinaji chytat auta v bile barve. Ale kdyz vedle sebe vidim bile Porsche a cerne, tak ta cerna je pro me naprosto jasnou volbou.
Btw. ten Elf v bile na me pusobi jako levne plastove Tamagochi.
krasny topis, bila vs cerna
Osobne mam bilou spis spjatou s Nintendem, nez Applem. Bila se mi libi, ale napr. Ipod vypada lepe cerny. Ale ted jsem si poridil PSP od Sony a to je bile
.
Jinak cerne veci se zaprasi a zapatlou jeste drive nez ty bile. Asi se shodneme, ze nejvetsi hnus je stribrna napr. Vario.

Jinak cerne veci se zaprasi a zapatlou jeste drive nez ty bile. Asi se shodneme, ze nejvetsi hnus je stribrna napr. Vario.
-
Kato
- stálý přispěvatel

Jeste trosku offtopic - trebas tady Toshiba G900 v bile opravdu spatne nevypada

ba rekl bych, ze se mi moc libi... ale to je dany celkovym designem zarizeni. U Elfa je ten design celkove... asi ani cerna by ho nezachranila
Btw. jen tak pro srovnani tady davam i Toshibu G900 v cerne - tezko vybrat - tady ta bila opravdu pasuje..

ba rekl bych, ze se mi moc libi... ale to je dany celkovym designem zarizeni. U Elfa je ten design celkove... asi ani cerna by ho nezachranila
Btw. jen tak pro srovnani tady davam i Toshibu G900 v cerne - tezko vybrat - tady ta bila opravdu pasuje..

-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
2kapu: aby ses nedivil http://www.gsmarena.com/toshiba_g900-1905.php
Tady je porovnani s Tytnem http://www.phonedaily.com/news/?news_id=5404 . Zase tak veliky to neni. Zatim jsem nikde nenasel udaje o procesoru.
OT: Moc sem te Toshibe G900nevenoval pozornost, ale ted koukam ze mi docela dobre dokazala zaskocit za Universala... takze to uz mam druheho mozneho nastupce 
Zatim mam jako nejvetsiho favorita I-Mate Ultimate 7150, ale ta G900 take nevypada zle, i kdyz zase 7150 ma vetsi displej a ruzne zajimave funkce, a Toshiba ma "jen" 416 MHz CPU (Uni i 7150 maji 520 MHz Intela)
Viz toto srovnani
Zatim mam jako nejvetsiho favorita I-Mate Ultimate 7150, ale ta G900 take nevypada zle, i kdyz zase 7150 ma vetsi displej a ruzne zajimave funkce, a Toshiba ma "jen" 416 MHz CPU (Uni i 7150 maji 520 MHz Intela)
Viz toto srovnani
-
Kato
- stálý přispěvatel

Omlouvam se, ze jsem takhle moc utekl od tematu... To nebylo cilem. Chtel jsem jenom ukazat, ze i ja uznavam pekna bila zarizeni :D
Jinak tohle jsem prebral z ce4you, resp. konkretne http://www.akihabaranews.com/en/news-13 ... hones.html, takze se konkretne jedna o brandovanou Toshibu G900 prodavanou jako SoftBank X01T - a pri te prilezitosti pisou, ze to ma VGA displej (pricemz Toshiba G900 ma WGA) - tak jestli se na tom serveru jenom upsali... Kdo vi... Btw. ten displej to vzhledem k telu mohlo met opravdu o chlup vetsi, na stranu druhou 3" displej zrovna nejmensi neni
Jinak tohle jsem prebral z ce4you, resp. konkretne http://www.akihabaranews.com/en/news-13 ... hones.html, takze se konkretne jedna o brandovanou Toshibu G900 prodavanou jako SoftBank X01T - a pri te prilezitosti pisou, ze to ma VGA displej (pricemz Toshiba G900 ma WGA) - tak jestli se na tom serveru jenom upsali... Kdo vi... Btw. ten displej to vzhledem k telu mohlo met opravdu o chlup vetsi, na stranu druhou 3" displej zrovna nejmensi neni