A co vy? ........
Google navigace
Google navigace
Zdravim.....jelikož byla tento týden ofiko v ČR spuštěna tato navigace pro majitele androidu taxem jí samozřejmě jako jistě mnozí z vás ihned vyzkoušel a to s těmito postřehy: po zadání cílového místa google vypočítá nejoptimálnější trasu a vyrážíme do ulic. Zjistil jsem ale posléze, že peklíčko nastane, když se odchýlíte z předem udané trasy třeba z duvodu že znáte nějakou tu "nábližku"
páč v tom momentě jsem jí uplně zmátnul a házela mi neskutěčný!!! náhradní trasy takže bych chtěl vědět nějaký vaše postřehy jestli jste to zkoušeli.....chtěl bych dodat,že jsem jí zkoušel v místech kolem náměstí Míru v Práglu. Samozřejmě mám v Galaxy taky Navigon takže je s čím porovnávat a ten nemá s propočítáním náhradní trasy okamžitě žádnej problem......Další věc zkoušel jsem i navigaci pro pěší s vyhledáváním zajímavejch bodu a dnes jsem si vybral okolní restaurace s vypočítáváním tras což sice nebyl problem ale telefon se při tom celkem překvapivě pořádně "rozpálil" v místech nad baterkou což jsem nikdy při žádnejch akcích s nim po pul roce co ho mám nezaznamenal....a baterka šla cca po 15min. dolu hoooodně rapidně.....
A co vy? ........
A co vy? ........
- BRAX105
- přispěvatel

- Zařízení: Android, Samsung, Samsung Galaxy S, SGS II
Google navigace
S tím přepočítáváním trasy jsem narazil na podobný problém. Jel jsem objížďkou a naváděla mě úplně jinam než cedule ...
A s tím zahříváním se mi to teď taky stává, ale nemyslím si, že je to chyba Google Navigace... Stává se mi to hlavně u ofika Facebooku ... Naprd. Takže používám FC v prohlížeči ...
A s tím zahříváním se mi to teď taky stává, ale nemyslím si, že je to chyba Google Navigace... Stává se mi to hlavně u ofika Facebooku ... Naprd. Takže používám FC v prohlížeči ...
Google navigace
mně se občas stalo, že se při tom telefon úplně zasekl, cestou z Prahy do Krkonoš mě naváděl cestama, kde by se nevyhnuly ani 2 protijedoucí auta...prostě zvláštně. Ale zas má vtipné hlášky...jako třeba po čtyřisti metrech, prohazuje základní číslovky s řadovými a tak :D ...mám také navigon a nedá se srovnávat....kdych měl jet někam, kam cestu neznám, tak se asi na google spoléhat nebudu.