Turn-by-turn navigace v Mangu i v Čechách?

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
Paulos
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB

Post by Paulos »

Tak jsem si trochu hrál s emulátorem v nejnovějších WP7 Developer Tools betě a přišel jsem na zajímavou věc. Pokud něco Microsoft na poslední chvíli nezmění, turn-by-turn navigace v Bing mapách funguje i v českých zemích a myslím, že relativně dobře.
Pro mě bylo překvapením zejména zijštění, že mapy nevyhodily v ČR nějakou chybovou hlášku a zcela bez řečí člověka navigují, kam chce. Trasa je totožná s webovou verzí Bing map. Takže to bychom měli.
Natočil jsem k tomu malé video z emulátoru, však se podívejte sami. Pardon za můj počáteční amatérismus. :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lvRvD7Lv1Ek[/youtube]

Ještě doplním něco, co ve videu nezaznělo a možná mělo: I když mám v emulátoru nastavenou češtinu, hlasové instrukce jsou pořád anglicky a občas mě při natáčení rušily, slyšet trochu jsou i ve videu. Zkoušel jsem mimo záznam i jiné trasy, např. k Vysoké škole báňské v Ostravě - a mapy s tím neměly sebemenší problém; také trasa z Ostravy do Prahy šla poměrně obstojně (i když se to asi dá čekat :) ). Inspiroval jsem se jistým videem, od někoho jiného, kdy ten dotyčný vlastně zkoušel to samé co já, ale nebylo to v Čechách. A nakonec, toto není produkční verze systému.
pejvl
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 635, Band 2, Surface RT

Post by pejvl »

to je příjemná informace, snad bude někdy umět i čísla popisná
Fixie
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Omnia W

Post by Fixie »

díky za video, to je dobrá zpráva snad bude fungovat.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”