Navigace od Google je od dnešního dne dostupná v ČR

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

Fungují skvěle a máte někdo změřenou datovou náročnost? Co třeba něco jako (stačí přibližně) xxMB/xxKM? :-) BTW to uložení do paměti (cache) se provádí jak? :-) Stači jen nastavit aby se mi nemazali data aplikace a v Google mapách si načíst mapové podklady tam kam pojedu?
Kedlub64
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by Kedlub64 »

YAMATO: Dej si jako průjezdný bod Žamberk, potom to najde trasu dlouhou 259 km čistě po českých silnicích. Jinak něco podobného se stává i u normálních autonavigací, třeba nám se něco podobného stalo i u Tomtoma...
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Hm, jak zadám průjezdový bod?
Kedlub64
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by Kedlub64 »

Hmm, tak pardon, čekal bych, že to tam někde je... Není tam něco ve smyslu přidat cíl jako na webových google mapách?
dolnajs
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Google Nexus S, SonyEricsson Xperia Arc S, LG L9

Post by dolnajs »

Vlastimil Bartošák wrote:Ale co je lepší Google navigace nebo Nokia maps ? Já bych řek když jsem srovnával tak vítěz byla Nokia maps :)
Jednoznačně Ovi mapy. Chtěl jsem to napsat už předtím. Na Mobil.cz mají krásný nadpis "Google se v Česku pouští do boje s Nokií.", akorát Google v navigaci Nokii nesahá ani po paty... :)
Petmedic
nováček
nováček
Zařízení: Google Nexus S

Post by Petmedic »

No tak to bych si netroufl tvrdit. Jedinou výhodou Ovi je možnost stažení map do telefonu. Jinak nic. Testoval jsem dnes Google navigaci v sanitce a nejenže velmi dobře stíhala místy nestandartní jízdu :-) ale po dojezdu do cíle se automaticky přepnul pohled na streetview a ukázala mi přesně fotografii hledaného domu, což např u domů kde není na fasádě číslo (celkem častá věc) je velice šikovné.
Lo-ki
nováček
nováček
Zařízení: HTC Evo 3D, Xbox360 Ellite - Kinect

Post by Lo-ki »

Mělo by se začít tlacit na operatory, čím dál víc je potřeba datového připojení a jejich slavné FUP nám všem dokáže rychle znepřijemnit radost z mobilni technologie. K čemu je nam nadupaný tel když nemáme neomezené dat. tarify? Je třeba s tim už něco udělat a hlavně ať ten tarif stojí někakè normální peníze a né nějaké nesmyslné ceny typu 899,- a podobno...v jiných syátech EU je tohle nor
mální...
Post Reply

Return to “HTC telefony”