Městské policii v Praze se nelíbí akce "HTC za polovic"
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ja tady vubec nechapu, ze tady nekdo resi neci politiku prodeje apod,kupujici apod.Uplne je to mimo misu,musi to porad dokolecka ventilovat a komentovat.Pokud toho dotycneho nezajima HTC a tatoveto akce,nectu to,nekomentuji apod.Vsem co si telefon "vystali" gratuluji a tem co ho nemaj jen na preprodej a hodlaji ho opravdu pouzivat gratuluji dvojnasob.Urcite jste udelali dobre,kdybych netrpel na HW klavesnici(z tohoto pozadavku nehodlam slevit),urcite bych do Sensation sel take,aspon jako druhe zarizeni..Jinak i chapu policii,nekdo je zavolal.. a docela i chapu vlajici-ho,vim kolik takovy vlacek lidi dokaze vyprodukovat hluku.
Spíš jsme si to vyseděli. ;)
Ale k těm policajtům - pochopil bych tu jednu Fabii kdyby přijela a udělali bubáky, ale představte si, že mezi lidi přijedou 3 dodávky a právě jedna Fabie a vyskáčou z ní urostlí policajti s vítěznými úsměvy a s odhodlaností nás hezky odvést na služebnu. Navíc nechat si přivést "mobilní kancelář na výslechy", to je už trochu silné kafe, nemyslíte?
Pochopil bych, kdyby přijeli opakovaně, ale to co předvedli nebylo ani zdaleka adekvátní. Navíc tam nebyl vůbec hluk či nepořádek, jasně hrála tam hudba, lidé si povídali a nebo koukali na filmy, ale nic, co by rušilo okolí + v nejbližším okolí jsou jen a pouze kanceláře. Takže se asi opět vyřádil nějaký důchodce, kterému nedávali večer v televizi telenovelu, tak se chtěl dívat, jak zakročí policie proti "těm raubířům dole", aby si o tom další den mohl povídat s vrstevníky v parku.
Ale k těm policajtům - pochopil bych tu jednu Fabii kdyby přijela a udělali bubáky, ale představte si, že mezi lidi přijedou 3 dodávky a právě jedna Fabie a vyskáčou z ní urostlí policajti s vítěznými úsměvy a s odhodlaností nás hezky odvést na služebnu. Navíc nechat si přivést "mobilní kancelář na výslechy", to je už trochu silné kafe, nemyslíte?
Pochopil bych, kdyby přijeli opakovaně, ale to co předvedli nebylo ani zdaleka adekvátní. Navíc tam nebyl vůbec hluk či nepořádek, jasně hrála tam hudba, lidé si povídali a nebo koukali na filmy, ale nic, co by rušilo okolí + v nejbližším okolí jsou jen a pouze kanceláře. Takže se asi opět vyřádil nějaký důchodce, kterému nedávali večer v televizi telenovelu, tak se chtěl dívat, jak zakročí policie proti "těm raubířům dole", aby si o tom další den mohl povídat s vrstevníky v parku.
Tu musim reagovat. Nemam rad ludi, co nechapu inych ,ktory maju inu sitauaciu,alebo konaju inak. Tu vobec nejde o fanatizmus k znacke. Proste model sa im paci,rozmyslali nad jeho kupou,ale cena ich odradzala,tak vyuzili akciu.Thompson wrote:Lidi postávající před prodejnama, zastávání se svojí značky do krve...no myslím, že daleko ne :D
Daidalos: Kdyby byli ryby tak by sis....To že Mají telefon za polovinu je sice pravda, ale když vezmeš v potaz konkurenční řešení (2x), tak to zas takovej výdělek není a bůhví jestli se ho zbaví.Já mám za to, kdo chce telefon nebo cokoliv jinýho, koupí si ho a bez zbytečných komedií jako je tahle, upřímně jít okolo, asi bych se pousmál.
K policii: nejde o to ze by im zavideli,jak niekto pisal,ale je to fakt buzeracia na obycajnych ludi,pokial nerobili hluk po desiatej. Ci by takto isli upozornovat nejakych futbalovych "ultra fans" aby nesedeli na chodniku,to velmi pochybujem.
-
Vlastimil Bartošák
- stálý přispěvatel

- Zařízení: LG V10
Kdyby něco podobného udělal Samsung na Galaxy S II tak tam lidi stepují taky
Prostě krásná cela za luxusní telefon a to HTC je!
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Tak za ty prachy proč ne. Je to kus nádherný ho HW a chlupatý zas neměli co na práci, tak zas jen prudili. Asi hold záviděli, že tam nemůžou být. Se divím, že nepovolali třeba stáťní se slzákem a nerozehnali je

Nejhorší na celé té akci je, že většina těch lidí, co tam jsou, ten telefon vůbec nechcou. Chcou ho koupit za polovic a pak ho prodat se ziskem. Češi jsou prostě ku**y. Ano, včetně mě. A ještě jedna věc mě štve - zase jen Praha.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Tak tohle už vůbec nechápu, proč by to mělo bejt na celé akci nejhorší? A ještě kuli tomu, tak silná slova "Češi jsou prostě ku*vy". Proč by si tím nějakej studentík nemohl třeba přivydělat. Proč by kuli tomu měl bejt ku*va. Lepší než nějaká brigáda v marketu.
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Ty z toho děláš, jak kdyby tyto akce byly každý týden. A po pravdě, když už má někdo tu odvahu tam vystát těch cca 24 - 36 hodin je u mě frajer. A že to pak chce prodat to je už jeho věc.maTTew wrote:Nejhorší na celé té akci je, že většina těch lidí, co tam jsou, ten telefon vůbec nechcou. Chcou ho koupit za polovic a pak ho prodat se ziskem. Češi jsou prostě ku**y. Ano, včetně mě. A ještě jedna věc mě štve - zase jen Praha.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Já bych oponoval. Většina těch, co tam stáli si jej nechají. A když někdo vyčítá někomu, že tam stojí na kšeft, tak jen závidi. To je klasická hnusná česká vlastnost. Když já nemám krávu, tak ať sousedovi chcípne!
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Nejhorsi na tom je, ze furt checkuju ruzny fora a hledam kdy uz konecne nekdo napise dojmy s telefonu, prida nejaky unboxing video a ono furt nic.... To jste dostali zakaz to rozbalit nebo co? Tak sup sup.... Cekam. 
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Být taková akce na GS2 jak říkáš, a já mít peníze, klidně bych si tam ustlal na víkendVlastimil Bartošák wrote:Kdyby něco podobného udělal Samsung na Galaxy S II tak tam lidi stepují taky![]()
S kamarády jsme nad unboxingem přemýšleli, ale tak všude na netu už jich je dost a dost.Daff_Cz wrote:Nejhorsi na tom je, ze furt checkuju ruzny fora a hledam kdy uz konecne nekdo napise dojmy s telefonu, prida nejaky unboxing video a ono furt nic.... To jste dostali zakaz to rozbalit nebo co? Tak sup sup.... Cekam.
A dojmy? Tenhle přístroj je prostě senzační! Naprosté nadšení z něj.
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
Na našem foru už se jeden štastný majitel HTC Sensation podělil o první dojmy. Také udělal nekolik fotek, videjí a unboxing. Vlákno najdeš tady.Daff_Cz wrote:Nejhorsi na tom je, ze furt checkuju ruzny fora a hledam kdy uz konecne nekdo napise dojmy s telefonu, prida nejaky unboxing video a ono furt nic....
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
A nezahriva se jak htc desire? Straci signal wifi pri prekryti rukou jak u htc desire s. A co systemovy repracek, jak ten je na tom? A sluchatko pro hovory?Trexi wrote:S kamarády jsme nad unboxingem přemýšleli, ale tak všude na netu už jich je dost a dost.Daff_Cz wrote:Nejhorsi na tom je, ze furt checkuju ruzny fora a hledam kdy uz konecne nekdo napise dojmy s telefonu, prida nejaky unboxing video a ono furt nic.... To jste dostali zakaz to rozbalit nebo co? Tak sup sup.... Cekam.
A dojmy? Tenhle přístroj je prostě senzační! Naprosté nadšení z něj.
Samozřejmě, že nějaké teplo přístroj vydává, ale nic z čeho by si uživatel měl dělat velkou hlavu - moje staré Touch HD topilo mnohem víc.
Signál na mou wi-fi mi jde úplně v pohodě i přes dvoje stěny - každopádně jsem kvůli tobě udělal "test s rukama" a stále stejný signál.
Pořádně jsem systémový repráček nezkoušel, jelikož si přehrávám hudbu či filmy přes bluetooth na notebooku nebo TV, ale pokud porovnám repráček Sensation s repráčky Touch HD nebo HD2, tak je vynikající. Navíc jsem velmi uvítal funkci "Vylepšení SRS", která zvuk dělá ještě realističtější.
Signál na mou wi-fi mi jde úplně v pohodě i přes dvoje stěny - každopádně jsem kvůli tobě udělal "test s rukama" a stále stejný signál.
Pořádně jsem systémový repráček nezkoušel, jelikož si přehrávám hudbu či filmy přes bluetooth na notebooku nebo TV, ale pokud porovnám repráček Sensation s repráčky Touch HD nebo HD2, tak je vynikající. Navíc jsem velmi uvítal funkci "Vylepšení SRS", která zvuk dělá ještě realističtější.