Akce: HTC Sensation pro prvních 100 zájemců za 6 777 Kč
Btw bude to brandovany Vodafonem?
Já tam nejdu,je to lákavá nabídka,ale čekat ve frontě půl dne a noc abych měl slevu na telefon mě opravdu za to nestojí a ještě s transparentem.V tom vás obdivuji a držím palce ať nezmoknete
)
qHD bych se nebál. Mám Motorolu Atrix, která ma také qHD, a prakticky vše funguje bez problémů.Sir Andrew wrote:Je dnešní svět qHD ready?
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
Ja myslim, ze Android uz nema takove problemy. Aplikace se proste roztahnou a kde bude chybet, tam budou cerne pruhy... jak kdyz se divas na filmSir Andrew wrote:Kdysi jsem měl Toshibu G900, jeden z prvních mobilů s WVGA relativně lehce sehnatelných v CZ končinách (dovoz z PL). Většina aplikací ale měla s rozlišením problém -> návrat k Unimu.
Podobně jsem slyšel, že dopadlo i HD mini s exotickým hVGA.
Nemyslim, ze by neco takoveho zaslouzilo nejaky obdivBalrog wrote:V tom vás obdivuji
-
Sir Sprice
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note III
V kolik myslíte, že má cenu přijít, abych stihl být v té stovce?? Nejsem z Prahy :/
Jinak myslíte, že bude problém prodat HTC Desire za cca 6000 Kč?
Jinak myslíte, že bude problém prodat HTC Desire za cca 6000 Kč?
Co znamená to "ve spolupráci s Vodafone"? To jako budu muset mít k tomu ještě tarif od VF a nebo to je jedno, u jakého operátora jsem?
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Akce: HTC Sensation pro prvních 100 zájemců za 6 777 Kč
Telefony budou ve volnem prodeji. Ve spolupraci z Vodafonem nejspis znamena marketingove, podili se na akci financne a je to pro ne reklama a taky asi budou prvni mit Sensation v nabidce.
Tak tu mám malý problém, bohužel se nebudu moct dostavit, nenašel by se někdo, kdo by tam za mě, samozřejmě za nějakou finanční odměnu, vystál frontu? Popřípadě někdo, kdo jde jen psychicky podporovat kamaráda a rád by tam nestál "jen tak", ale něco si za to vydělal? Nebo naopak, nechcete to navrhnout někomu, kdo jde vás psychicky podporovat? díky Petr
Stetha: Smůla. Už jsem najal 100 ukrajinců, co tam budou stát už od neděle 
-
kzlatak
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: HTC Touch HD, ENG verze
Hmm, tak to jsme na tom stejně, bohužel musím do práce a obávám se, že ten kdo si to vystojí, tak raději prodá za plnou cenu, nebo jen mírně pod, nebo ne?! 
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Tak to tam mělo HTC mezi čekatele zakomponovat podmínku.....nejlépe pětiminutový polibek dvojic, to by byl pohledAtoM. wrote:Stetha: Smůla. Už jsem najal 100 ukrajinců, co tam budou stát už od neděle
kzlatak: Tak určitě se najde plno studentů, kteří si tam za pár stovek půjdou stoupnout..hádám že se dneska najde pár studentů, který nemaj 7000 na telefon
anebo jak píšu, někdo, kdo tam jde jen někoho podporovat (přítelkyně, přítel, kamarád, rodiče) si můžou takhle něco málo vydělat 
AtoM.: ok, v pondělí tam pošlu někoho z azylovýho, aby se jim podíval na doklady
AtoM.: ok, v pondělí tam pošlu někoho z azylovýho, aby se jim podíval na doklady
-
kzlatak
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: HTC Touch HD, ENG verze
Stetha: Moc tomu nevěřím, ale pokud ano, bylo by to super.
takovejch lidi se moc nenajde, kteri si tam pujdou stopnout, vystoji Ti telefon a das jim litr, kazdej si radsi puci 7k a proda ho za 12 nebo 11 hned na aukru, musis hledat mezi dobrejma znamejma nebo rodici..nebo nekde, kde maj lidi hodne nizke iq a nespocitaji si to
tady bych rekl ze neuspejes 
kdo neví co na transparent proč právě on, tak si může napsat "abych si vyléčil komplex z malého ptáka"... 
-
marco_pollo
- nováček

- Zařízení: HTC Desire HD
je realna sance neco ziskat kdyz si tam pujdu stoupnout v pondeli po 6 hodine??
Po seste rano jeste docela velka 
Vy co jste na akci HTC už byli, bych se chtěl zeptat, jak je dělaná organizace ohledně 100 lidí? Aby se přede mne někdo nevtlačil jak půjde ráno kolem. A ještě dotaz, jak je to s WC?
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Re: Akce: HTC Sensation pro prvních 100 zájemců za 6 777 Kč
Ty jo.. spat tam celou noc to se mi fakt nechce. Ale za tuhle cenu. Myalite ze je realna sance ho dostat kdybych prisel tak ve 4 rano? Vzdit tam prece nemuze 100 lidi spat. Nebo jo? :D
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Tak na Aukru se se vyklubali první aukce na Sensation...