Aktualizace/update

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
bm91
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: i8700

Aktualizace/update

Post by bm91 »

Prosím Vás, čtu všechny možný rubriky, ovšem i přesto jsem se nedozvěděl pár informací. A to, kde vlastně mám tyhle aktualizace pro WP7 hledat. Zdali si je telefon sám po připojení na internet stáhne, nebo je musím sám dohledat na webu a nahrát přes PC do tel.

A druhá otázka: zdali bude součástí MANGO aktualizace i česká lokalizace pro staré systémy WP7 s anglickým jazykem. Nebo bude česká lokalizace dostupná pouze pro nově zakoupené OS. :roll:

Děkuji za opověď (též možná na [email protected])
Ingnition
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 520

Aktualizace/update

Post by Ingnition »

1) Stačí telefon připojit k počítači a sám program Zune si vyhledá aktualní aktualizace a sám je instaluje. Je to plně automatický. Ty akorád u každé aktualizace musíš potvrdit podmínky.

2) Součástní Manga bude čeština i pro současné telefony s WP7 - Více si pročteš v článku, který zde bude ještě dneska, popřípadě zítra. Takže sleduj SmartManii. ;)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Aktualizace/update

Post by htcjirka »

Pozor,pouze ceska klavesnice,cestina pro stavajici nebude dostupna,pouze update Mango v takovem jazyce jaky mate ted telefon..Spatne jsis to prelozil z tech kousku informaci,kdyby jsi i sledoval konferenci online,dozvedel by jsi se ,ze plne lokalizovany system bude jen u telefonu vydanych s Mangem.Update pro stavajici uzivatele opravdu prinese jen podporu ceske klavesnice..
Paranoid
nováček
nováček
Zařízení: Omnia 7

Aktualizace/update

Post by Paranoid »

Myslím si že tohle na XDA určitě vyřeší během chvilky :) nebo myslíte že to tak opravdu bude? :???: To bych raději počkal s koupí, ale zase ty ceny mmm :)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Aktualizace/update

Post by htcjirka »

Ale samozrejme ze to vyresi xda,tady hovorime jak to bude oficialne.
Ingnition
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 520

Aktualizace/update

Post by Ingnition »

Mě je jedno že tam češtinu mít nebudu. Já si na angličtinu zvykl hned a zdá se mi i hezčí než ta naše krásná čeština. A osobně bych s koupí nečekal, protože ceny jaké jsou teď si myslím budou po vydání Manga několikanásobně větší. Nadruhou stranu, prodejci se budou chtít zbavit současných telefonů a tak nasolí tak či onak levnou cenu. Ale kdo ví :) Jednoznačně nové telefony již s Mangem budou drahé - jednoznačně ne za cenu, za jakou seženeš dnešní telefon s WP7. To mi věř :) Takže nevím zda má smysl čekat - záleží jak je pro tebe důležitá čeština a cena.
bm91
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: i8700

Aktualizace/update

Post by bm91 »

Aha dík moc, potom se tedy ještě zeptám co je to XDA. Jestliže by vyřešil (neoriginálním) zásahem tenhle problém s češtinou, kam se mám obracet dále v budoucnu abych o případnou "cz" nepřišel ;oI

Děkuji
batthead
nováček
nováček
Zařízení: Dell Venue Pro / HTC HD2 / SE P1i

Aktualizace/update

Post by batthead »

Ahoj, dej si do googlu XDA a je to hned 1. odkaz :-)
Fixie
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Omnia W

Aktualizace/update

Post by Fixie »

Podporou české klávesnice můžu chápat i český slovník? To mi trochu chybí. A nezaregistroval jsem, jestli i jiné služby bingu budou v češtině. Navigace, Voice to text atd atd... ( je to ale asi jen mé zbožné přání :D )
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

Aktualizace/update

Post by steelspace »

Bohu6el, Bing je mimo USA a UK hodně slabý. Ale mapové podklady by měly být pro ČR OK, takže navigaci by nic bránit nemělo.
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Aktualizace/update

Post by dwbmb »

ty mapy sou úplně mimo. stál sem v olomouci na ulici rovnoběžné s ulicí 17. května a tu ulici to přes vyhledávaní prostě nenašlo, i když na mapě byl její název zobrazený správně. je to jen jeden pokus, čili malý statistický vzorek, ale na druhou stranu natolik banální požadavek bing mapy prostě nezvládly.
onetux
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7

Aktualizace/update

Post by onetux »

Přesně tak...bing maps jsou v ČR neskutečně slabý :-/...názvy ulic ukazují správně ale vyhledat doukážou maximálně město...nechápu :-/
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”