Problémy s Twitter (Peep)

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
Torres
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by Torres »

Ahoj, mám problémy s přihlášením do integrovaného Twitteru na HD2. Užjsem si tady prohlížel diskuze a hledal a hledal ale nějak si s tím nevím rady. Mám verzi ROM 3.14, stáhnul jsem si včera opravný balík Peep Security update ze stránek HTC, nainstalovat ten exe soubor v telefonu, restartoval a myslel jsem, že mám vyhráno, ale ouha - stejný problém jako doposud, nemohu se přihlásit ke svému twitter účtu. Neustále mi to píše po zadání údajů "zadal jste nesprávné uživatelské jméno nebo heslo" a dál mě to nepustí. Přitom když se k twitteru přihlásím přes PC, tak vše funguje bez problémů, takže to nesprávnými údaji být nemůže. Nemáte někdo radu co s tím?
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: BB Q10 , N95

Re: Problémy s Twitter (Peep)

Post by Henatko »

a jmeno davas komplet ? ja se nekde prihlasuji (napr) henatko a nekde [email protected] testni

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Torres
nováček
nováček

Post by Torres »

zkoušel jsem zadávat jak uživatelské jméno tak i email pod jakým jse, tam registrovaný. Stejně mi to napiše "zadal jste nesprávné uživatelské jméno nebo heslo" a nic se neděje. Přitom když se zkusím přihlásit přes PC, tak se tam dostanu bez problémů. Fakt nevím co s tím, kde může být zádrhel.
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: BB Q10 , N95

Re: Problémy s Twitter (Peep)

Post by Henatko »

origo peep nepouzivam tak neporadim :( ale kdyz googlujes tak nejsi jedinej , zla rada ale pouzit alternativu

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
sugy
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920 / HTC Mozart

Post by sugy »

Já jsem na tom s Twitterem na TP2 úplně stejně :-(
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Post by icepoint »

Chyba je v aktualizovaném zabezpečení serveru Twitteru. Aktualizace HTC nepomůže. Pokud to funguje, hlavně se neodhlašovat a půjde to pořád. Pokusd se odhlásíte, smůla, už to nepůjde, ani po HR apod. Jediná pomoc- alternativní aplikace. Pochybuji, že HTC zapracuje na nápravě.
Torres
nováček
nováček

Post by Torres »

Je to jak říká icepoint. Mě před tím fungoval twitter bez problémů, minulý týden jsem ale přeinstaloval rom a pak už mi do twitteru nešlo přihlásit. Je to škoda, ta integrovaná aplikace byla docela doma. Budu se tedy muset podívat po nějaké alternativě... ach jo
Majesty
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokie řady N --> HTC HD2

Post by Majesty »

A jaká alternativní aplikace vám funguje? Já si nainstaloval ceTwit a při přihlášení mám stejný problém, jako u té vestavěné.... :cry:
Torres
nováček
nováček

Post by Torres »

Mě už bez problémů funguje moTweets. Mám zatím sice ještě neplacenou verzi, takže tam občas skočí reklamy, ale přemýšlím, že si ji koupímn, stojí to jen pár dolarů a vypadá to, že je fakt super. Předtím jsem zkoušel ještě Twitullu, ale tam byl stejný problém jako s tím integrovaným Peep, nešlo se přihlásit, buď jsem si stáhnu nějakou starou verzi která ještě nepodporovala ten nový zabezpečovací protokol, ale spíš to vypadá tak, že vývoj Twitilly byl ukončen a nový protokol už podporován nebude vůbec.
Mautinek
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2, iPhone 4S

Post by Mautinek »

Používám taky moTweet a přijde mi jako nejlepší z klientů, které jsem zkoušel. Vestavěný HTC Peep má několik nevýhod - např. nemůžu označit tweet, který jsem přečetl jako poslední atd.
Torres
nováček
nováček

Post by Torres »

Tak jsem se asi před týdnem zkusil přihlásit do integrovaného HTC Peep a světe div se, zadařilo se. Vůbec netuším, že to teď najednou jde, ale jsme tam už konečně zase přihlášen a tweety fungujou:-) Jediný s čím mám poblém jsou přímé zprávy, když jdu na jejich záložku a dám aktualizovat, tak se to chvíli načítá a pak mi to napíše "dosáhli jste maximálního limitu přístupových bodů na twitter" nebo něco v tom smyslu a žádná přímá zpráva se mi neukáže, i když po přihlášení na twitter přes web tam jsou. Nevíte někdo co s tím?
Post Reply

Return to “HTC HD2”