Vaša spokojnosť s WP7 a chyby WP7

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 :)

Post by 007ToMMaS »

Zdravím rád by som sa s vami podelil o moje postrehy a chyby WP7. Ak ste sa stretli z niakymi inými ako ja tak kľudne ich sem napíšte.... uvidíme čo sa deje komu... :)

Moje postrehy sú:
Niekedy nejde WI-FI hlási chybu pripojenia... po opätovnom vypnutí WI-FI problém prestane...
Stáva sa mi že mi ktosi volá a keď idem prijať hovor poťiahnem displej hore aby som môhol prijať hovor alebo odmietnuť, ale polička svietia na šedo a nie na bielo ako by mali.... pomôže zhasnutie displeja a zasvietenie... je to dosť o nervy...
Niekedy po rozsvietení displej proste nereaguje na moje "príkazy" napr. odlokovanie displeja... pomôže zhasnutie a znovu zasvietenie displeja.

Ináč je systém ceľkom stabilný už som ho nereštartoval viac ako 3 týždne.... a ani to nechcem urobiť lebo postupne sa objavujú neaké problémy... tak vám sem ich postupne budem písať... :)
Čo sa mi páči je rýchlosť systému, celková stabilita systému.... a stále rovnaká výdrž baterie aj pri tom že ho nereštartujem 3 týždne aj viac....
Toľko k mojim postrehom na mojom HTC HD7
Krayzie
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950, iPhone SE

Post by Krayzie »

Ja som okrem toho, ze obcas seka zvukove oznamenie pri dorucenom e-maily zatial nepostrehol ziadnu chybu. Telefon sa vzdy restartoval len pri update cez Zune a raz som robil HR po pociatocnom "hrani"sa (odblokovanie, instalacia Navigonu a roznych xap suborov, ...), odvtedy som HR, ba ani obycajny restart nerobil.
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

Nedostatků by se našly stovky, ale chyby v tom, co telefon už umí, by se hledaly hůře. Napadá mě snad jen nějakej skrytej bug v napájení, že jednou telefon vydrží dva dny a podruhé jen 3 hodiny, problémy s handsfree (po použití HF pak až do restartu v telefonu nešel normální mikrofon), thumbnail bug ve fotoalbu, kdy měl thumbnail jiný kontrast než fotka, takže to při zvětšování dycky "bliklo", fotky šíleně do zelena při použití blesku (htc trophy, předpokládám problém s vyvážením bílé), a to je asi tak všechno.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

skrytej bug v napájení, že jednou telefon vydrží dva dny a podruhé jen 3 hodiny
To nebude bug WP7 samotnych,ale zarizeni,bud konkretniho modelu nebo jen toho tveho.U HTC 7 Pro jsem takovou abnormalitu jeste nezaznamenal ani jednou.
spree
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Trophy

Post by spree »

Mne sa stavalo, ze sa mi Trophy neumerne rychlo vybijal a v servise zistili, ze telefon je vadny a vratili mi peniaze.
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Post by GreenArrow »

007ToMas wrote:
Ináč je systém ceľkom stabilný už som ho nereštartoval viac ako 3 týždne....
tak to je rozhodně velice pozitivní zpráva ;-)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

To ja N900 take ne a bezi stabilne.. :roll:
Ale jak WP7 nemusim,tak po strance stability jsou na tom za 1+
GreenArrow
Ban
Ban

Post by GreenArrow »

Nepochopil jsi mou ironii,ten systém všichni prezentují jako nelagujici,nepadajici,proste super úžasný...tak mě překvapila zpráva o tom,že to vubec potrebuje restart...já za 9 měsíců používání iPadu ještě nerestartoval,což bych od zařízení,které vyhlíží stejným směrem jako iPhone čekal taky
Takže,abych to zhrnul,ten systém ma stejne problémy jako WM,ale přitom nema ani poloviční funkce WM,to to ještě vubec někdo používá?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Jak jsem jeste doplnil,po strance stability jsou na tom opravdu vyborne,to se musi nechat.
007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by 007ToMMaS »

HreenArrow: tak isto apple je na trhu dlhší čas so svojím systémom ako microsoft s WP7.... postupom času sa to vyladí.... systém beží stále svižne... len sa niekedy stane to čo popisujem... dnes sa mi stalo že nereagoval po ukončení hovoru zhasnutie a zasvietenie pomôhlo....
GreenArrow
Ban
Ban

Post by GreenArrow »

Nepamatuju si,že by se musel někdy iPhone 2g restartovat,takže výmluvy typu postupem času se to vyladi jsou trochu mimo
Krayzie
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950, iPhone SE

Post by Krayzie »

2 GreenArrow: O com tocis? Ja som zariadenie restartoval (a to rovno HR) iba preto, lebo som ho hned po kupe odomkol a hral som sa s nim v style WM. Vydrzalo mi to 2 dni, kedy som zistil, ze odomknute zar. nepotrebujem, ze file explorer a pod. somariny su mi tiez na 2 veci a tak som dal phone do povodneho stavu. Odvtedy som phone nerestartoval a facha ako ma (restartoval sa len pri update a to sa myslim restartuje aj iPad a iPhone). Takze este raz o com?

PS: Ak to mam porovnat s WM, tak WM by som nepouzival ani keby mi za to platili.
Ingnition
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 520

Post by Ingnition »

GreenArrow: Asi budu sprostej ale začínáš mě sr*t a to v pravém slova smyslu. Není theard o WP7, kde by jsi nepsal svoje chytré narážky, urážky a nevyjmenovával jak je celý systém nah*vno. Doháje tak si WP7 nevšímej když ho všude tak urážíš! Nevím o co ti tady pořád jde. Děláš ze sebe jako by jsi snědl moudrost světa a že ostatní kromě toho co používáš ty je shit. Je to ubohé a tvoje komentáře k ničemu nepřispívají.

Každý člověk má rád něco jinýho tak si to laskavě uvědom a přestaň rýpat do ostatních uživatelů, kterým se WP7 líbí. Laskavě si buzeruj jinde. Mě už vážně nebaví ty tvoje ironické a všechno vím příspěvky číst. A něříkejte, že jsem jedinej kterej to vidí stejně.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Na příspěvky GreenArrow už si stěžovalo několik čtenářů a moderátorů (hlavně ty, které jsou pak podmětem k flamewar) a pokud se to bude i nadále opakovat, budeme mu muset udělit ban, protože nás nebaví pak neustále promazávat ty offtopic diskuze!
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Neboj nejsi jedinej :-)
prcko
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920, 520

Re: Vaša spokojnosť s WP7 a chyby WP7

Post by prcko »

Neviem co by som prave tieto chyby ktore tu boli spomenute nazval chybami wp7 mal som htc trophy na ktorom bol problem s odblokovanim obrazovky na htc pro 7 mi zas sekali upozornenia teraz mam optimus 7 zatial nic z toho co som spominal som nepostrehol. A to kazdy fon bol cisty bez chevronu
GreenArrow
Ban
Ban

Post by GreenArrow »

Jiří Hrma wrote:Na příspěvky GreenArrow už si stěžovalo několik čtenářů a moderátorů (hlavně ty, které jsou pak podmětem k flamewar) a pokud se to bude i nadále opakovat, budeme mu muset udělit ban, protože nás nebaví pak neustále promazávat ty offtopic diskuze!
Já se za svoje názory nestydím, a rozhodně si za nimi stojím,takže já se určitě nepolepším,rozhodně se tady nebudu rozplivat nad něčím,jen proto,že mi hrozí ban
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Fajn, tak se potom nediv, až ten ban dostaneš. Jedna věc je stát si za svým názorem a druhá spamovat diskuze a zbytečně vyvolávat flamewar = přidělávat moderátorům práci. O to nikdo nestojí a budeme to řešit.
007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Re: Vaša spokojnosť s WP7 a chyby WP7

Post by 007ToMMaS »

prcko wrote:Neviem co by som prave tieto chyby ktore tu boli spomenute nazval chybami wp7 mal som htc trophy na ktorom bol problem s odblokovanim obrazovky na htc pro 7 mi zas sekali upozornenia teraz mam optimus 7 zatial nic z toho co som spominal som nepostrehol. A to kazdy fon bol cisty bez chevronu
ja som sa s problémom odblkovať obrazovku nestretol :)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Neviem co by som prave tieto chyby ktore tu boli spomenute nazval chybami wp7 mal som htc trophy na ktorom bol problem s odblokovanim obrazovky na htc pro 7 mi zas sekali upozornenia
Sam HTC 7 PRO vlastnim temer od zacatku prodeje zde u nas a za celou dobu jeste ani jednou nezazlobil,ani zamrz,ci nejake sekani upozorneni apod.V tomto ohledu jsou WP7 hodne stabilni,funguji tak jak maji i po odemceni.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”