Fotografie: prohlédněte si vybalování Pocket PC HTC Elf

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Fotografie: prohlédněte si vybalování Pocket PC HTC Elf

Post by Jiří Hrma »

Server Boygeniusreport.com zveřejnil fotografie z vybalování chystaného Pocket PC HTC Elf.

Snímky si můžete prohlédnout zde, technickou specifikaci Elfa naleznete v našem Katalogu.

Image
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Nevim jestli su sam, ale todle mít doma tak to de prvně na lak ta bílá je otřesná!! A proč tomu nedaly lepší dysplej atd... :-( su zklaman.
HABO
nováček
nováček

Post by HABO »

Rofl tak toto zariadenie by som si nekupil ani na silu :x , otras.
To kde prisli na taky vzhlad?A tie kontextove tlacitka :tlem: .
No nicto pravdepodobne idem do E-TENu s vga ale az po brigade :wink:
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Post by Kato »

No spouste lidem se ta bila praveze strasne moc libi. A pry jim to pripomina iPoda... Nevim no - mne se nelibi ani ta hnusne bila, ani iPod, tak nemuzu soudit.
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

no mne se bila libi(a vzdycky libila) a ten minimalisticky design je nadherny.
HABO
nováček
nováček

Post by HABO »

Neviem co sa im na tom paci ale co uz.:lol:
Je to take fadne zariadenie s 200 mhz procakom :???: A iPod sa mi tiez nepaci lebo je to tupy mp3 player. Vie to tak mp3 prehrat a to je vsetko.A este ta ich cena :tlem: polovicna by im neuskodila aj to je moc.
Karel Bachura
VIP
VIP

Post by Karel Bachura »

myslim si, ze hodne zalezi na cene. Jinak se nebojim, ze si nenajde svy priznivce. Neni to spatnej strojecek, ale ja bych ho nechtel :-) Na muj vkus trochu az moc jednoduchej a takovej.... moc bilej :-)
. Ale prave v tomhle mozna ma tu svou silu... :)
h.javor
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by h.javor »

Bila je fajn ... a hlavne ty rozmery ...
h.javor
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by h.javor »

K procaku ... mam Vario na 260 ... jedem me bez problemu vse co chci ... navigace, video, hudba, hry ... ono o te rychlosti procaku az tak neni (spis o pameti a grafice) ...
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak

Post by Kamil Pulicar »

Ono de o procak, ale všichni řeší takt procalu a o tom to opravdu když je blbej procal tak to nebude rychlí ani když to taktnete na 500..
dck
VIP
VIP

Post by dck »

Vetsina mych zarizeni byla cerna, protoze jsem d*b*l. Kazdy vi, ze pokud se clovek o sve veci umi starat, tak ze nejluxusnejsi barvy jsou bila pro elektroniku a tmave seda pro limuzinu. Kazdy designovy nedostatek jde krasne zakryt cernou barvou, takze na bilou clovek musi pristupovat opatrne a s citem, jinak jde o nevkus a to dle meho nazoru v tomto pripade nehrozi. Ovsem ten procesor je zlo. Na jednom nejmenovanem konkurencnim webu :) jsou dve zarizeni od Softbanku. PDA neni nic moc, ale smartphone ala moto q9 vypada nadherne a pokud bude mit odpovidajici "vnitrek", tak je rozhodnuto.

A ted se do me pustte :) (ale prosim na urovni s primerenou gramatikou, ze, kapu :)
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

kapu kapu
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak

Post by Kamil Pulicar »

Ach jo hoši pochopte, že ja ty chyby nevidím! :-(
No jinak ta bila je opravdu špatná barva ja nosím PDA v kapsi takže hned by bylo třeba od klíčů atd... Už u te stríbré jsou vidět škrabanečky a co u bílé? To musí být hruza za pul roku. A hlavně to vypada divně bílá je špatná barva! No ale hold je to o vkusu pouštět seza to do tebe nebudu nemam duvod!!! :-) Uznavam tvuj nazor.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Ospen wrote:kapu kapu
Ospene, budme radi, ze uz se alespon naucil pouzivat interpunkcni znamenka :-D :-)
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak

Post by Kamil Pulicar »

To Jiří: Když už z toho dělaš takovej off topic tak to rovnou mužeš založit anketu, aby si všichni vsazely kolik udělám chyb v dalším přízpěvku? :-D Prosimtě pak to smazni at tu nedělame v tom bordel, jinak díky že mate radi moje psaní a pozorujete jak se zlepšuju! :lol:
Karel Bachura
VIP
VIP

Post by Karel Bachura »

ale no tak panove myslim, ze kapu to nema tak hrozny. Kdybych opravdu chtel, at si neco vychutnnate, tka na vas poslu spoluzaka. Ten je schopnej v jedne vete naplacat nespocetne chyb a kolikrat mi po ICQ napsal treba po tvrdejch samohlaskach mekky i :) takze budme klidni. Kapu ses pomerne na urovni! myslim to vazne :wink:
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak

Post by Kamil Pulicar »

No jo sorry su dizlektyk a neumým jazyky :-(
To se to machruje, když to někomu de samo... a někdo si na to musí davat pozor a beztak uděla chyby :-(
Jinak moc díky grizzli doufam že se uvidíme na brněnským srazu ted toho 6.6 u měděny panve :-) Určitě mě poznaš dyštak napiš na icq mužem pokecat :-)
dck
VIP
VIP

Post by dck »

kapu wrote:No jinak ta bila je opravdu špatná barva ja nosím PDA v kapsi takže hned by bylo třeba od klíčů atd... Už u te stríbré jsou vidět škrabanečky a co u bílé? To musí být hruza za pul roku.

A vsimni co jsem psal hned na zacatku - bila je luxus, pokud se o ni clovek dokaze patricne starat. Pokud chodim v odrenych dzinach a nejaky styl neresim, pak je jasne, ze si koupim vzhledove neutralni zarizeni. Tak napriklad me by sel elf krasne k botam a svetricku haha ))

btw doufam ze ja nejsem OT, koneckoncu je zcela evidentni, ze toto zarizeni sazi na styl
btw2: jak tu nekdo narazel na ipod a vubec apple a jeho bile vyrobky.. mrknete na bily macbook. Tezko ho vzhledove porovnate se svym nudnym notebookem (pokud se nejedna o Vaio). Ac neni co do vykonu zadnej highend - ale jak jsem rek, probirame styl, ne?:)
dck
VIP
VIP

Post by dck »

jo a kapu, nedovolil bych si rejpat do dyslexie, spis narazim na tvoje subjektivno stavene na uroven objektivna, takze prosim nic osobniho :)
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak

Post by Kamil Pulicar »

Jo pohoda ale ty notbuky Sony Vaio se mě dost libí, ale u tohodle MDA mě to nesedí.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”