jsem nově vlastníkem mobilního telefonu HTC HD7 16 GB a měl bych pár otázek, snad si někdo najde chvilku a zodpoví mi aspoň na pár z nich. Mobil mám z Britanie a verze OS je HTC HD7 T9292
Jde už do tohoto telefonu dát android ? Díval jsem se tak po stránkách, a zatím jsem našel, že prý to jde – ale nikde není návod.
Jak stahovat aplikace z marketplace ? Prý se tam musí měnit ID nebo něco, abych mohl stahovat v ČR.
Jde do toho dostat aplikace i jinak než z marketplace ? A pokud znáte stránku, kde se dají stáhnout, budu Vám vděčný.
Znáte nějakou zajimavou a užitečnou stránku (v češtině) věnovánou WM7 ?
Jak mám nastavit internet pro t-mobile? Jako konfigurátor na stránkách t-mobilu nemá podporu WM7 telefonu.
Jde nějak změnit uvodní obrazovku (třeba na HTC sense) nebo tam budu mít pořád ty čtverečky?
Omlouvám se, zda tyto otázky a odpovědi tady už někde jsou, ale rád bych si popovídal s někým zkušeným. Do včerejška jsem byl uživatelem androidů, a WM moc nerozumím. Prosím, zdržte se kritiky že jsem si něměl kupovat WM když tomu nerozumím a podobně. Všechno se má zkusit