Aktualizace NoDo pro Samsung Omnia 7
Asi máš pravdu a třeba si koupím na hraní Samsung Galaxy S a nějak ho náhodou bricknu a to se mi pak bude tuplem hodit:-)))
-
Pepanisko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Asi jsem to nepostřehl, ale je to NoDo i pro Omnie od t-mobile? Zatím mě Zune žádný update nenabízí (pořád 7004)
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
Pro český T-Mobile mi to NoDo taky nenabízelo.
-
Pepanisko
- častý přispěvatel

Hmm tak já myslím že by to operátoři tentokrát nemuseli zdržovat jako u jiných systémů...snad do večera nebo do zítra
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

Operátoři to zdržují, nebrandované telefony už update dávno mají. S dneškem ani zítřkem moc nepočítej, další vlny myslím přibývají spíš v pondělí nebo úterý, kdy se mění údaje na stránce MS.
-
Pepanisko
- častý přispěvatel

Ajo, a kde přesně na stránce MS, nemáš pls link? Tak doufám že příští týden už to bude 
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

Stránku najdeš tady:
http://www.microsoft.com/windowsphone/e ... world.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
A update se začne nabízet v době, kdy je úplně vpravo napsáno delivering update. Jelikož jsme v Evropě mezi posledními, já už si dávno debrandoval Omnii (viz. výše) a uvažuji o změně celé ROM (pokud najdu českou).
EDIT: Teď když na to koukám, tak u nás je stále testing, což znamená, že minimálně dalších 14 dnů update nebude.
http://www.microsoft.com/windowsphone/e ... world.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
A update se začne nabízet v době, kdy je úplně vpravo napsáno delivering update. Jelikož jsme v Evropě mezi posledními, já už si dávno debrandoval Omnii (viz. výše) a uvažuji o změně celé ROM (pokud najdu českou).
EDIT: Teď když na to koukám, tak u nás je stále testing, což znamená, že minimálně dalších 14 dnů update nebude.
-
Pepanisko
- častý přispěvatel

Sakra, o není fér, vždyt přece update je stejnej ne jako pro nebrandovaný telefony, nebo se mýlím?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Vseobecne nevyhoda brandovaneho telefonu,zejmena od T-Mobile,ktery ma telefony za a/ predrazene a jeste za b/ brzdi aktualizace(nejen u WP)
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Trošku mě vrtá hlavou, co tady furt řešíte. Buď si udělejte debrand a budete mít NoDo anebo čekej na dobu neurčitou........
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Presne tak,je to tu uz milionkrat vysvetlene a resene.
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

Re: Aktualizace NoDo pro Samsung Omnia 7
Docela pěkná aplikace, která zobrazí stav update pro danou lokalitu. Dokonce přidali i statistiku jak jsou na tom ostatní se stejným telefonem v dané lokalitě (pokud samozřejmě mají tu aplikaci taky nainstalovanou).
http://social.zune.net/redirect?type=ph ... 237de2db9e" onclick="window.open(this.href);return false;

http://social.zune.net/redirect?type=ph ... 237de2db9e" onclick="window.open(this.href);return false;

-
Pepanisko
- častý přispěvatel

Tak pánové, už se to změnilo z Testing na Sheduling, cili uz by to mělo být co nevidět 
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Vyjádření MS k problému s aktualizací Omnia 7:
strojově přeloženo:
Pro otázky Omnia 7, pokud jde aktualizace Nodo, Microsoft má toto říkat:
Jak někteří z vás víte, nedávno jsme zastavili dodávky o změnách Samsung Omnia 7s po učení technického problému, který vyžaduje novou aktualizaci software. Nový soubor je téměř připraven, a my jsme dychtivě pokračovat změnách tohoto modelu. Jednou jsem si datum zahájení, dám vám vědět.
Tak oprava, je v pracích, ale budete ještě muset postavit do na chvilku.
zdroj : http://www.wpcentral.com/microsoft-deta ... us-omnia-7" onclick="window.open(this.href);return false;
tak vydržme.....
strojově přeloženo:
Pro otázky Omnia 7, pokud jde aktualizace Nodo, Microsoft má toto říkat:
Jak někteří z vás víte, nedávno jsme zastavili dodávky o změnách Samsung Omnia 7s po učení technického problému, který vyžaduje novou aktualizaci software. Nový soubor je téměř připraven, a my jsme dychtivě pokračovat změnách tohoto modelu. Jednou jsem si datum zahájení, dám vám vědět.
Tak oprava, je v pracích, ale budete ještě muset postavit do na chvilku.
zdroj : http://www.wpcentral.com/microsoft-deta ... us-omnia-7" onclick="window.open(this.href);return false;
tak vydržme.....
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
-Pavel-: Bohužel znám lidi, kteří ještě nemají ani NoDo update (7390).
- jacek
- smartmaniak

@Pavel : bohužel stále není
, sleduji zde : http://windowsteamblog.com/windows_phon ... x#comments" onclick="window.open(this.href);return false;
- jacek
- smartmaniak

mám stále 7008....7390 do telefonu nahodíš normálně přes Zune, až bude Samsungem uvolněna...W7 64bit na to nemají vliv
POZOR,POZOR:
Stále čekají na Omnia 7 dostat heads up od společnosti Microsoft, že aktualizace problém byl vyřešen, takže jsem (mimo aj.) mohou dostat až-to-data.
Přeloženo do češtiny : Problém vyřešen, takže update už bude
POZOR,POZOR:
Stále čekají na Omnia 7 dostat heads up od společnosti Microsoft, že aktualizace problém byl vyřešen, takže jsem (mimo aj.) mohou dostat až-to-data.
Přeloženo do češtiny : Problém vyřešen, takže update už bude
- jacek
- smartmaniak

Ach táák....teď rozumím...Ano, Zune ti 7008 vrátí ze zálohy, taky jsem to tak provedl, naprosto pohodový proces.
Ja taky ..... sam sebemorro wrote:-Pavel-: Bohužel znám lidi, kteří ještě nemají ani NoDo update (7390).
Už má někdo NoDo?