http://blog.walshie.me/walshed-phone-su ... k-on-track" onclick="window.open(this.href);return false;
Walsh fix schválen
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Walsh fix schválen
Ahoj všichni, kteří si pomohli k NODO pomocí Chevronwp7.updater . Fix je schválen, takže vesele do toho
:
http://blog.walshie.me/walshed-phone-su ... k-on-track" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Walsh fix schválen
Hezké! Jen škoda, že MSFT si vždy dává pořádně na čas, než něco schválí 
Walsh fix schválen
jacek: Byl si rychlejší, teď jsem se vrátil ze sjezdu Divoký Orlice a chystal jsem se to sepsat, ale koukám, že už si to sem nahodil, dobrá práce 
Paulos: Asi to potřebovali pořádně otestovat, aby se pak neobjevil nějaký průšvih a weby nepsaly o tom, že to nefunguje.
Paulos: Asi to potřebovali pořádně otestovat, aby se pak neobjevil nějaký průšvih a weby nepsaly o tom, že to nefunguje.
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Walsh fix schválen
Jiří: Jo, to už mi pak taky došlo 
Jinak jsem si teď ten blogový příspěvek pořádně pročetl a zjistil dvě důležité věci, které je dobré v zájmu zdravého telefonu dodržet:
Jinak jsem si teď ten blogový příspěvek pořádně pročetl a zjistil dvě důležité věci, které je dobré v zájmu zdravého telefonu dodržet:
- Část postupu s výběrem ze seznamu možných klávesnic může být trochu nejasná. V telefonu v menu Settings -> Keyboard -> Keyboard Languages najdete seznam všech nainstalovaných klávesnic na telefonu; v programu se musí vybrat VŠECHNY klávesnice, které jsou nainstalované (tj. které jsou zobrazené v seznamu) v telefonu, ne jen ta, která je teď vybraná.
A opravdu se jedná o klávesnice, ne o jazyk telefonu. - Program může spadnout ve chvíli, kdy se telefon restartuje, což může být potenciálně na škodu (tuším indikátor baterky se může zbláznit). Je to bug v MSFT knihovnách a vyřešit jde znovuspuštěním utilitky.
- Radši utilitku spusťte jako administrátor, pokud vám to sama nenabídne.
- jacek
- smartmaniak

Walsh fix schválen
Jiří Hrma : díky
...raději bych asi sjížděl řeku, než lehce naštván projížděl fóra a zjišťoval, jestli MS uvolnil NODO pro Omnii 7 - zatím není k mání
Paulos : díky za doplnění
Pro majitele Omnia 7 - dle zkušeností z fóra zatím nefunkční z důvodu neuvolnění NODO pro aktualizaci
Chris Walsh prý tuší kde je problém a přislíbil pomoc, tak uvidíme.
Paulos : díky za doplnění
Pro majitele Omnia 7 - dle zkušeností z fóra zatím nefunkční z důvodu neuvolnění NODO pro aktualizaci
-
gulii
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3
Walsh fix schválen
Podařilo se někomu updatovat HD2?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Walsh fix schválen
Pokud vim tak toto neni urceno pro HD2..
- trancewave01
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Nexus 6
Walsh fix schválen
Za tohle má u mě MS další plus. Chlapci se snaží. A s tím že si dávají načas...Taky si myslím, že to raději chtěli na 100% odzkoušet. Průserů už měli dost.
Jinak opět, pokud to někomu nepůjde, tak překopírovat všechny soubory z "Walshed" PST do hlavní složky, kde je nainstalován Zune.
Edit: Vypadá, že bez problémů aplikován na Omnii.
Jinak opět, pokud to někomu nepůjde, tak překopírovat všechny soubory z "Walshed" PST do hlavní složky, kde je nainstalován Zune.
Edit: Vypadá, že bez problémů aplikován na Omnii.
- jacek
- smartmaniak

Walsh fix schválen
Kdybych byl býval tušil, že se MS vůči těm, co vyvolají NODO Walsch cestou(já mezi ně patřil) zachová více než seriozně, tak bych po upozornění MS nezpanikařil( nahrána origo ROM) a vesele bych teď aplikoval fix. Teď nezbývá než posečkat na ofiko distribuci přes ZUNE.
Walsh fix schválen
Nějak tomu moc nerozumím - jestliže jsem pomocí Chevronwp7.updater dostal do Omnie NoDo a teď použiji fix, je to k ničemu a update 7392 nebude, dokud MS neuvolní NoDo pro Omnie?jacek wrote:Jiří Hrma : díky...raději bych asi sjížděl řeku, než lehce naštván projížděl fóra a zjišťoval, jestli MS uvolnil NODO pro Omnii 7 - zatím není k mání
Paulos : díky za doplnění![]()
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Walsh fix schválen
přesně tak