Landscape rezim - Vox i jini

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Post Reply
Snowii
nováček
nováček

Landscape rezim - Vox i jini

Post by Snowii »

Zdravim,

chci se optat jsem ted na vazkach s vyberem smarta - zvazuju Voxe, Samsunga i600 a nebo pockat na Cavaliera od HTC.

U tech poslednich 2 se ale dost bojim nekompatibility aplikaci, ale zase ten Samsung ma jen 100g a je dotovanej u O2...

Otazka zni: pokud je soft nekompatibilni s landscape rezimem tak se to projevi i na Voxovi ze? co se stane kdyz mam otevreny neco co landscpae neumi a otevru klavesnici? resp co kdyz to mam jen otevreny v pameti ale nachazim se v jine aplikaci?

a druhy dotaz, tim ze se ted asi bude vox dost rozsirovat to bude tlacit soft firmy na podporu landscapu coz by se projevilo i v podpore pro HTC Cavalier resp i600 ze ano? proste co jede v landscapu na Voxovi pojede i na i600 a cavalierovi. chapu to dobre?

diky!
Neksl
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Re: Landscape rezim - Vox i jini

Post by Neksl »

Docela bych se k tomuto dotazu připoji. Přečetl jsem si že třeba u Trea jenž má jiný rozlišení displaje dochází u leckterých aplikací k ořezu, pošramocení grafiky či přímo nefunkčnosti.Takže...co to udělá u Voxe když se přejde do landscape modu?

edit by admin: Precti si Pravidla fora, pak bys vedel, ze se necituji posledni prispevky :!:
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by JuriG »

Nevim jak u Voxe, ale napr u Varia kdyz jsem mel spustenou aplikaci v normalnim modu a vysunul jsem klavesnici tak se aplikace prepla do landscape (pokud to ta aplikace neumela byla orezana a deformovana)
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

Nebo si na buton namapuj otočení displeje (někde tle byla aplikace) a když vysuneš klávesnici a budeš to mít deformovaný, tak prostě zmáčkneš čudl a máš zase portlait
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by JuriG »

taky dobra moznost :-)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Kdyz sem temer pred rokem psal recenzi Samsungu i320, nebyla mira kompatibility aplikaci s Landscape rezimem moc vysoka, dnes uz je to ale uplne jine, a temer vse funguje bez problemu. Navic tady si muzes stahnout aplikaci pro rotaci displeje pro SP, takze neni problem mit displej natoceny do Portrait rezimu i s vysunutou hw klavesnici.
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”