Zdroj: NeoWin

The problem was the result of scheduled maintenance being performed on Microsoft’s infrastructure during the night. The root cause of this issue has been identified and steps are being taken to help prevent future disruptions to the Marketplace service.

Přidal jsem si tě do Messengera. Tak si mě pak prosimtě potvrď. Udělal jsem to tak jak jsi řekl a marketplace se mi v zune software zobrazil. Nechal jsem to zapnuté a na telefonu jsem si dal marketplace. Tam se to synchronizovalo a psalo až odpojím telefon pro zobrazení obsahu atd... když to udělám, stejně mi to hodí hlášku o nepodporované zemi. Tak jsem to zkusil přes položku marketplace v zune software v počítači. Tam se mi normálně zobrazil obsah ale pro změnu mi nejdou potvrdit podmínky marketplace. Zobrazí se sice vše jak má ale jen ne obsah těch podmínek. a když dám že souhlasím, tak mi to vypíše error a dál jsem se nedostal :(StepanP wrote:Ovládací panely\Hodiny, jazyk a oblast - Oblast a jazyk - Aktuální místo a tam místo Česká Republika nastav Spojené státy.
Mělo by se ti zpřístupni v Zune Software MarketPlace a možnost přihlášení se do programu pod svým Live ID.
A jak jsme psal více v nastavení Windows Live účtu si dočasně nastav jazyk na English.
Pokud by dál problém přetrval tak mě můžeš napsat na moje Windows LIve ID na Messengeraa nějak to vyřešíme
Users browsing this forum: Seznam.cz and 1 guest