Eldar Murtazin: Zatím se prodalo jen 674 000 zařízení s WP7
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Ok..tu kancelář chápu,ale není snad tablet úplně jiné zařízení než stolní PC? Tablet je osobní zařízení,každý si do osobního zařízení(jako je tablet,nebo mobil) dá třeba nějakou jinou fotku na plochu apod...
Nemyslel jsem nádstavbu,jako něco nad windows,spíš úpravu windows...to že současné windows 7 vypadají v základu otřesně je jasný,ale je spousta nespomalujícího SW,který ho udělá pěkným
Nemyslel jsem nádstavbu,jako něco nad windows,spíš úpravu windows...to že současné windows 7 vypadají v základu otřesně je jasný,ale je spousta nespomalujícího SW,který ho udělá pěkným
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone
windows preco? dokonca ORIGINAL...hmmIkE Blaster wrote:_iNTERFACE: Jaký máš OS na svém počítači?
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
Hele to nevím, Winy jsem si upravoval možná tak u W95/98 a to do prvního reinstalu, kdys jsem pak na podobné skopičiny rezignoval a akorát přepnu styl oken a změním pozadí. Ale ano, někdo si rád pohraje s barvičkami apod. Tomu nikdo bránit nebude. Ale v zájmu MS je, aby když bude někde např. v eshopu obrázek padu, tak aby na první pohled bylo vidět, "to je s Windows", ne s Androidem, ne s iOS.
Windows 7 že vypadají v základu otřesně? To jsi zřejmě neviděl Mac OS X a linux s KDE a Gnome. Mě se výchozí vzhled Windows 7 líbí, je elegantní a přitom jednoduchý a funkční, hlavní panel a nabídka Start jsou nejlepší napříč všemi OS, hledání v nabídce Start je bleskurychlé a přitom intuitivní. Ukaž mi jediný OS, který vypadá lépe než Windows 7 s výchozím vzhledem, já žádný takový neznám.GreenArrow wrote:Ok..tu kancelář chápu,ale není snad tablet úplně jiné zařízení než stolní PC? Tablet je osobní zařízení,každý si do osobního zařízení(jako je tablet,nebo mobil) dá třeba nějakou jinou fotku na plochu apod...
- GreenArrow
- Ban

Systém,který vypadá lépe něž windows? 1)Ubuntu 11.04 2)Mac OS X
Ano viděl jsem linux a mac os x a to je to,o čem mluvím..ty systémy jsou hrozně pěkný a je radost je používat,což windows samozřejmě(občas) taky,ale musí se trochu poupravit,aby vypadal k světu
Ano viděl jsem linux a mac os x a to je to,o čem mluvím..ty systémy jsou hrozně pěkný a je radost je používat,což windows samozřejmě(občas) taky,ale musí se trochu poupravit,aby vypadal k světu
-
janac_marek
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7
Nemám žiadnu potrebu sedmičku upravovať.
A Mac OS? Akosi neviem prehrýzť niektoré veci ;)
A Mac OS? Akosi neviem prehrýzť niektoré veci ;)
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Faramir: Hledání ve startu teda často není bleskurychlé... Vyzkoušej Executor nebo Launchy, to je rychlost spouštění aplikací
_iNTERFACE: "ze konecne aj windows bude pouzitelny system, viac ako tyzden po rozbaleni"
Tak se k tomu systému asi zkrátka neumíš chovat. Jakýkoliv windows šel udržet v poměrně svižnném stavu kdy zbytečně nepadal. A když to vezmu v absolutím měřítku, tak je to nejpoužitelnější, protože má největší aplikační rozšiřitelnost.
Na Win7 mám změněný skin (na Clearscreen Sharp) - v podstatě ale jediné, co mi pilo krev, bylo tlačítko start zasahující do okna programu.
_iNTERFACE: "ze konecne aj windows bude pouzitelny system, viac ako tyzden po rozbaleni"
Tak se k tomu systému asi zkrátka neumíš chovat. Jakýkoliv windows šel udržet v poměrně svižnném stavu kdy zbytečně nepadal. A když to vezmu v absolutím měřítku, tak je to nejpoužitelnější, protože má největší aplikační rozšiřitelnost.
Na Win7 mám změněný skin (na Clearscreen Sharp) - v podstatě ale jediné, co mi pilo krev, bylo tlačítko start zasahující do okna programu.
-
janac_marek
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7
Mne nikde nič nezasahuje. Mám zapnutú default start lištu a nie tu zúženú.
- GreenArrow
- Ban

Já mám skin iMod inspirant 1.0,ale používám i jiné...
janac_marek\ jenže to zase máš zmenšenou obrazovku o tu tlustou lištu,což u 12" tablet PC je docela poznat
janac_marek\ jenže to zase máš zmenšenou obrazovku o tu tlustou lištu,což u 12" tablet PC je docela poznat
Ubuntu 11.04 myslíš Unity? Tak to je děs a hrůza, nemá konkurenci, ale v tom špatném slova smyslu. Celkově jsou linux a OS X ošklivé, zatímco Windows 7 jsou elegantní a hlavně plně funkční.GreenArrow wrote:Systém,který vypadá lépe něž windows? 1)Ubuntu 11.04 2)Mac OS X
Vzhledově ještě celkem ujde KDE z OpenSUSE 11.4 (což je tuším KDE 4.6), ale to má nedodělanou nabídku start, je sice fajn, že se v ní dá vyhledávat, ale stejně jako všechno v linuxu i toto funguje jen napůl, ovládání je zbytečně krkolomné.
Nemám tu potřebu, hledání v nabídce start mám okamžité, jak píši, tak se ihned zobrazují výsledky, nejen instalovaných programů, ale i dokumentů, tedy fulltextové vyhledávání. Možná to dělá SSD, ale spíš ne, protože stejně se to chovalo na RAID0 ze dvou Samsungů F1.IkE Blaster wrote:Faramir: Hledání ve startu teda často není bleskurychlé... Vyzkoušej Executor nebo Launchy, to je rychlost spouštění aplikací![]()
- GreenArrow
- Ban

Ano Unity...vidíš,mě se to třeba líbí..každej máme jinej vkus,proto by měl vzhled systému jít přizpůsobit a ne být jednotný,jako u WP
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
To ja nad prvotnim nastavenim Win7 (ted uz v podstate vyhradne delam jenom notebooky - konkretne hlavne HP), travim i nekolik dni (nastaveni - hlavne povypinani ruznych zpomalujicich nesmyslu jako indexovani, aktualizaci apod., nove ovladace, programy... spousta se toho opakuje z XP), ale pak ten system jede kralovsky (jak pracovne (napr. graficka stanice), tak herne) a navic diky redirekci uzivatelskych adresaru (dokumenty, obrazky, hudba...) na druhou partition a zaloze pomoci TrueImage, pak klidne Winy muzou spadnout (nechtene zavirovani apod. nehody - pruserari znajiuni wrote:Hele to nevím, Winy jsem si upravoval možná tak u W95/98 a to do prvního reinstalu, kdys jsem pak na podobné skopičiny rezignoval a akorát přepnu styl oken a změním pozadí. Ale ano, někdo si rád pohraje s barvičkami apod. Tomu nikdo bránit nebude.
V principu stejne jsem to vzdycky delal i na Windows Mobile i kdyz tam to bylo mnohem otravnejsi (aneb hledani nejspolehlivejsi a nejrychlejsi ROM
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
janac_marek: jasný, nějak mi nedošlo, že výchozí je ta vysoká lišta, tak to beru z části zpět. Nepoužívám už primárně 12" tablet (čekám na větrák a stejně jsem chtěl už změnu), ale klasický malý notebook, nicméně mě velké ikony na liště štvou - jen kvůli nezvyku. Používám klasický neseskupovaný styl lišty alá XP, většinou jedu v 5-6 aplikacích, tak je to pohodlnější (navíc přepínám přes klávesnici).
S prvnotním nastavením čehokoliv si také vyhraji, pokud to není zbytečná práce (třeba kvůli updatům, které vše zase obnoví). Pohybovat se pak v takovém systému je příjemnější. Dvojnásob to platí pro komplexnější programy (Visual Studio a jiné IDE, Office, Total Commander, atd.). Proto je mi WP7 také nesympatické.
S prvnotním nastavením čehokoliv si také vyhraji, pokud to není zbytečná práce (třeba kvůli updatům, které vše zase obnoví). Pohybovat se pak v takovém systému je příjemnější. Dvojnásob to platí pro komplexnější programy (Visual Studio a jiné IDE, Office, Total Commander, atd.). Proto je mi WP7 také nesympatické.
IkE Blaster: IMHO lepší nekonfigurovatelný Windows Phone než konfigurovatelný ale nepoužitelný android.
- bkf1
- smartmaniak

Doufam, ze se s takovym Androidem nikdy nesetkamFaramir wrote:IkE Blaster: IMHO lepší nekonfigurovatelný Windows Phone než konfigurovatelný ale nepoužitelný android.
- GreenArrow
- Ban

Nepoužitelný jak pro koho,pro mě je nepouzitelny Windows phoneFaramir wrote:IkE Blaster: IMHO lepší nekonfigurovatelný Windows Phone než konfigurovatelný ale nepoužitelný android.
Bkf1 hezky napsáno
Zatím každý android, který jsem potkal, byl přesně takový. Ani Exchange to neumí.bkf1 wrote:Doufam, ze se s takovym Androidem nikdy nesetkamFaramir wrote:IkE Blaster: IMHO lepší nekonfigurovatelný Windows Phone než konfigurovatelný ale nepoužitelný android.
- bkf1
- smartmaniak

Exchange Android pravda PLNE neumi, ale to udajne ZATIM ani WP7. Nicmene je spousta lidi, co Exchange na Androidu provozuje bez problemu, aspon podle reakci ve forech (otazka, jake funkce Exchange vyuzivaji) - samozrejme, ze je take dost lidi, kteri maji s Exchange na Androidu problemFaramir wrote:Zatím každý android, který jsem potkal, byl přesně takový. Ani Exchange to neumí.
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
bkf1: Ano, to co píšeš (optimalizace OS) dává smysl a v případě NB (tedy v případě předinstalování OS výrobcem) je to na hodiny práce, dát systém do provozu schopného stavu, nicméně, to až tak nesouvisí s tím, jak ten systém vypadá:-)
S exhange sem na wp7 nemel zadne problemy, fungoval dokonale. Akorat dost omezene, hromada (podle me) zakladnich veci nebyla proste vubec implementovana (napriklad muzete mit kalendaru kolik chcete, wp7 synchronizuje ale jenom jeden, navic ten, ktery sam uzna za vhodny) a je neskutecna ostuda microsoftu, ze treba iOS zvlada exchange bez problemu prakticky plnohodnotne.