100% Zatížení procesoru Desire HD
Ahoj, nedávno jsem si koupil mobílek HTC Desire HD a stáhnul program který mi ukazuje systémové a Hw informace. a zjistil jsem že procesor mi stále jede na 1Ghz a je 100% vytížen, kolísá to mezi 99,7 - 100% . po restartování telefonu se zatížení pohybuje okolo běžných 10%.. ale jakmile začnu s telefonem něco dělat , né žádné náročné věci, např si začnu prohlížet vyfocené fotky, nebo si pustím Mp3, prostě běžný provoz, tak se mi během krátké doby přetaktuje CPU naplno vytížení vzroste a už neklesne .. až po dalším restartu. když telefon po restartu nechám a nedělám na něm nic, tak se nic neděje .. pokud na něm začnu hned něco dělat tak se většinou také nic nestane(vytížení klesne) ale když pak přestanu a nechám telefon zaplý třeba 2 hodiny jen tak pak se kouknu a už jede zase naplno... z ničeho nic, nejdříve jsem si myslel že mi ukazuje chybně právě tento program, ale po stažení jiného se tato verze vyvrátila. Mobil i při právě plném zatížení pracuje dobře, viditelně se neseká, ale vidět to je na baterce. jinak program ukazuje že vytížení třeba 80% je "user" proto jsem zkoušel vypnout všechny běžící aplikace, ale nepomohlo to. Díky za váš čas ..
-
pepe
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 64GB, Blackberry 9900
Zkus udělat Hardreset. V nastavení jdej obnovu dat. Když jsem měl DHD nový, tak mi taky žral nějak podezřele baterku. Udělal jsem to a pomohlo to. I když pravda je, že jsem neměřil zatížení procesoru, takže nevím, zda to byla stejná příčina...
Ale určitě bych to na tvém místě zkusil
Ale určitě bych to na tvém místě zkusil
dal jsem nastavení a obnovu dat nevidím ..
-
pepe
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 64GB, Blackberry 9900
Mělo by to být takto:
- Menu
- Nastavení (Settings)
- Ochrana osobních údajů (Privacy)
- Obnovení továrních dat (Factory data reset)
- Pak dvaktár potvrdit (tlačítka na obrazovce)
Ale radši ti ještě řeknu, že tím příjdeš o všechna data v telefonu, takže si je zazálohuj (asi to víš, ale radši to říkám, abys mi potom nevynadal
)
- Menu
- Nastavení (Settings)
- Ochrana osobních údajů (Privacy)
- Obnovení továrních dat (Factory data reset)
- Pak dvaktár potvrdit (tlačítka na obrazovce)
Ale radši ti ještě řeknu, že tím příjdeš o všechna data v telefonu, takže si je zazálohuj (asi to víš, ale radši to říkám, abys mi potom nevynadal
už se povedlo ... :DDD do zítra napíšu skore.. pomohlo nepomohlo :DDD
-
David Barborka
- častý přispěvatel

Menu - nastavení - aplikace - vývoj a zaškrtni ladění USB. Řešilo se to na jiných fórech a toto uživatelům pomohlo.
Ok díky moc udělal jsem obojí a zdá se že je vše ok.. ještě jsem se chtěl zeptat majitelů.. mám Winamp přehrávač Mp3 a mam na paměťovce řekněme 1 složku namixovanejch oblíbenejch písniček mam tam více složek, ale jedná se o tuhle. nahrál jsem tam Mp3 a telefon si vybral jeden obrázek KISSáků a zobrazuje ho u všech ostatních MP3 nepomůžete někdo jak to změnit? zkoušel jsem podle fóra nahrát do složky obrázek config.jpg ale nepomohlo .. nebo nevím 
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Nemá to být náhodou cover.jpg? 
no je to teoreticky možný :DDD
-- doplnění předchozího příspěvku (pát kvě 06, 2011 18:00) --
Tak jsem to tam nahrál , ale pořád tam mam to co nechci :DDD
-- doplnění předchozího příspěvku (pát kvě 06, 2011 18:00) --
Tak jsem to tam nahrál , ale pořád tam mam to co nechci :DDD