Zdravim vas.Mam problem s reklamaciou telefonu.Pri potukani na zadnu stranu krytu okolo fotaku, pocut vo vnutri akoby by tam bolo nieco uvolnene.Z reklamacie mi vratili telefon spat s tym, ze to robi kazde HTC HD2, ze je tam nejaky vibrator ktory tieto zvuky vydava.Chcel by som sa spytat ci ste take cosi nespozorovali.Dakujem
-- doplnění předchozího příspěvku (úte kvě 03, 2011 15:20) --
Musim este dodat, ze pri kupe telefonu to nerobilo.
Neuznana reklamacia
Re: Neuznana reklamacia
Ale robilo, len si si to nevšimol...robí to myslím každé htc
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Neuznana reklamacia
Nezda sa mi, lebo som ho pol roka pouzival a nic.A odrazu toto drncanie vo vnutri.
- belmondo77
- nováček

- Zařízení: HTC HD2 CM7 2.3.4 Nightly Desire TyphooN v3.2.7
Neuznana reklamacia
tak mě to teda nedělá a nenechal bych se takhle odbýt od servisu.
Neuznana reklamacia
Bohuzial asi sa s tym neda nic robit, lebo uz som ho tri krat poslal na reklamacciu a vzdy mi ho vratili spat s tym ze to robi kazde HTC HD2, ze je to chyba od vyrobcu.
Neuznana reklamacia
Pokud by ti tam nic nechrastilo, tak by ti nefungovalo automatické ostření u fotoaparátu. Jak si myslíš, že je to asi tak řešené? No přeci mechanicko-magneticky, takže když fotoaparát zrovna nepoužíváš jsou "ostřící" součástky volné a proto to štěrkání. Jinak už se to tady řešilo.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Neuznana reklamacia
@selub: jak píše RejPal, chrastění je standardní záležitost u HD2 související se zaostřováním, ne vada na reklamaci(sám jsi se přesvědčil).
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Neuznana reklamacia
To neni ani chyba vyrobce,slysis pohyb cocky fotoapartu,je volna kvuli zaostrovani..u nekterych je to slyset vice,u nekterych mene,dokonce i u nokii to lze slyset atd.Nic na reklamaciselub wrote:Bohuzial asi sa s tym neda nic robit, lebo uz som ho tri krat poslal na reklamacciu a vzdy mi ho vratili spat s tym ze to robi kazde HTC HD2, ze je to chyba od vyrobcu.
Ale "robilo" jen jsi si toho nevsiml..Musim este dodat, ze pri kupe telefonu to nerobilo.
-
Mautinek
- nováček

- Zařízení: HTC HD2, iPhone 4S
Neuznana reklamacia
Jojo, robí mi to taky a už od té doby co jsem HD2 koupil