LG Optimus 2X: Všeobecná diskuze
Prijde mi novy kryt. Zkusim. Ale zatim jsi jediny,komu kryt vrze. To bohuzel
Jako mám ten telefon dneska přesně 14 dní a opravdu mi nespad nebo něco asi sem jen narazil na špatnej kus, jinak sem s telefonem vážně spokojenej
je skvělej, možná zkusim zítra zajít do sunnysoftu a optat se tam...
-
pepe
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 64GB, Blackberry 9900
A jak je na tom s displejem? Jde mi o čitelnost na slunci (třeba v porovnání s SLCD nebo SAmoled) a hlavně, jestli je jas rovnoměrný nebo jestli jsou tam takové ty divné čmouhy při zobrazení jedné barvy. Uvažuju o koupi...
Jinak jste s ním spokojení? Z čeho jste přecházeli?
Jinak jste s ním spokojení? Z čeho jste přecházeli?
Prechazel jsem z i8910 HD a jeho Amoled na 2X. 2X ve vsech smerech displeje lepsi. Nektere 2X maji problem s podsvitanim bile v horni casti displeje. Je to i zde na foru rozebrane.
kde kupujete ten kryt? nekdo link?
Kryt neni ve volnem prodeji. Je pouze v servisu. Ale staci napsat do Britexu a oni ho poslou. Poslali mi dva,tak jsem to neprevzal a cekam na kryt jeden. Jo psat do mailu,ze chci kryt na LG Optimus 2X je spatne:))) 2X berou jako dva kusy:)))
kolik za neho chcou ?
Neco kolem 450 s Dph a 133 je postovne
Já přecházel z hodně telefonů naposled z Nexusu S a display byl na nexusu s ,,více barevnější´´ Na 2X mi přijdou barvy věrnější a ne tak ostré,ale černá neni tak černá jako na SuperAmoledech.Také mi horní černá lišta prosvítá,telefon je ze sunnysoftu.
Já porovnával s kámošovým Galaxy S a přišlo nám, že 2X má lepší displej. Ale to jsou tak malé odchylky, že to nestojí moc za řeč.
Spíše doufám v to, aby do měsíce byl upgrade na 2.3
Spíše doufám v to, aby do měsíce byl upgrade na 2.3
Abych řekl pravdu tak se mi líbí více display na galaxy S a i na mé Omnii 7,Mám radši více barviček:-))Jsem zvědavý na SGS 2 na superamoled + .Také doufám,že bude upgrade na 2.3 aby se využil potenciál dvoujádra a snad přijde i 2,4?brzy?
http://domarmstrong.blogspot.com/2011/0 ... tests.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tak jsem docela prekvapen.....ale je to +- stejne vykone jak tegra......a to beru v uvahu ze nektery hry nevyuzivaji cely potencial tegry cili 4+4 core.
tak jsem docela prekvapen.....ale je to +- stejne vykone jak tegra......a to beru v uvahu ze nektery hry nevyuzivaji cely potencial tegry cili 4+4 core.
-
Thompson
- smartguru

- Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Balrog, u nás nebude Samoled 
Hm tak to mám špatné informace a jak je to z Nexusem S? měl jsem ho nedávno a zdálo se mi,že má SuperAmoled,ale všude čtu,že ho v Čechách nemá?Telefon byl od operátora,takže žádná šedivka,sice jsem ho měl asi 5dní,ale měl jsem pocit,že je to SuperAmoled jako u mé Omnie 7.
Také se mi začal kryt trošinku pohybovat v dolní části doprava a doleva, není to nic tragického, ale ze začátku to vůbec nedělalo (kupováno 16.04). Kryt jsem sundal tak max. 10x. Jinak jsem to dočasně eliminoval dvěma kusy přeloženého papírku pod kryt a najednou tam není žádná vůle a už se nepohybuje ze strany na stranu. Je to ale ouchylné řešení. Přemýšlím že zkusím Reklamovat.mark95 wrote:A kde si zjistil, že má optimus problém ?
Já totiž dneska přišel na to, že když zatlačím na zadní kryt, pohybuje se mi doprava a doleva asi o 2 milimetry...docela mě to štve :(
Přesně ! Mám stejné zkušenosti, taky mi ze začátku nic nedělalo. Šel sem s tim do Sunnysoftu a tam mi bez řečí dali kryt jiný, který se ovšem taky pohyboval, jenom o trochu méně. Vyčetl sem i v recenzích, že se jim kryt malilinko pohyboval, řekl bych, že je to asi malinká chyba se kterou se budeme muset smířit...spíš by mě zajímalo, jak si to udělal s těma papírkama :D kam si je dal ? Do těch drážek, kam se kryt zaklapává nebo na baterku ?
děkuju
EDIT: Tak mi to nedalo a prostě sem prdnul několikrát přeložený papír na baterku a světe div se, je po problému :D děkuju za dobrý nápad ;)
EDIT: Tak mi to nedalo a prostě sem prdnul několikrát přeložený papír na baterku a světe div se, je po problému :D děkuju za dobrý nápad ;)
-
Thompson
- smartguru

- Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Dneska telefon vydržel 4hod. hraní a pak celej den, ale mám problém s novým kernelem ukazuje mi furt 40% baterky.
Nemáš zač, zatím v mém případě nejlepší způsob, jak to eliminovat.mark95 wrote:EDIT: Tak mi to nedalo a prostě sem prdnul několikrát přeložený papír na baterku a světe div se, je po problému :D děkuju za dobrý nápad ;)
Potvrzuji také mám přeložený papírek,dal jsem ho na místo pod foťákem a zatím také pohoda,jen je trochu na stranách odchlíplý,ale neni to skoro vidět (snad se mi tam nedostane prach?)
K tomu kernelu, vykazovalo mi to naprosto stejný problém doporučuju stáhnout verzi "b" a přeflashovat ;) od té doby ok
Je to prý vada toho kernelu...a má to většina lidí