Díkes
Downgrade po aktualizaci Windows Phone 7
Nazdar Windous Fouňáci! Mám problém. Nevíte jak si mám downgradovat můj HTC Trophy z NoDo ??
Díkes
Díkes
Downgrade?
Přímo v Zune bys měl mít pod záložkou update tlačítko RESTORE. Tim by jsi se měl vrátit na firm. před nodo updatem.
Downgrade?
Díky ! A fungovalo by to popř. i přes HARD RESET přímo na founu ?
Downgrade?
přes HR to nefunguje, budeš tam mít nadále NoDo.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Downgrade?
A krome restore lze take prehrat celou rom na "ne NoDo,pokud by restore z nejakeho duvodu nebylo nebo se nedarilo.
Downgrade?
No ale přehráním ROMky mi padá záruka, že ?
Downgrade?
Ať hledám jak hledám, já například pod záložkou UPDATE tlačítko RESTORE nemám. Vlastně jak vidím, nemám možnost vrátit NoDo zpět na původní FW.LiborX wrote:Přímo v Zune bys měl mít pod záložkou update tlačítko RESTORE. Tim by jsi se měl vrátit na firm. před nodo updatem.
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Downgrade?
tak přehraj fw
Downgrade?
Nerozumím, co mám přehrát? Mám NoDo, ale zpět se vrátit mi to nenabízí. Pod UPDATE nemám prostě žádnou volbu, jen konstatování, že je Current phone software version: 7.0 (7390).
-
007ToMMaS
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7 :)
Downgrade?
nemáš to tam preto lebo si asi kúpil telefon už z NoDo alebo ak si preinštaloával windows tak sa záloha predchadzajucej rom jednoducho vymazala.... ;) stalo sa to aj mne že som na to zabudnul a sa vymazala... ale nepotrebujem ju zaťial...kalmia wrote:Ať hledám jak hledám, já například pod záložkou UPDATE tlačítko RESTORE nemám. Vlastně jak vidím, nemám možnost vrátit NoDo zpět na původní FW.LiborX wrote:Přímo v Zune bys měl mít pod záložkou update tlačítko RESTORE. Tim by jsi se měl vrátit na firm. před nodo updatem.Nebo něco dělám špatně?
-
htcjirka
- smartmaniak

Downgrade?
Nepada,je to prehrani oficialni romkou,takze zadna zaruka nepada..Kevlud wrote:No ale přehráním ROMky mi padá záruka, že ?
Zalezi jak jsi provadel upgrade z te predchozi verze,pokud pres nejakeho pomocnika chevron ci jine donucovace ,pak ti zune nevytvoril zalohu,takze neni co obnovovat..Ten kdo nechal upgrade prijit normalne az ho nabidlo zune,vytvorila se automaticky zaloha.kalmia wrote:Nerozumím, co mám přehrát? Mám NoDo, ale zpět se vrátit mi to nenabízí. Pod UPDATE nemám prostě žádnou volbu, jen konstatování, že je Current phone software version: 7.0 (7390).
Downgrade?
Dík, je to tak, update jsem vynutil - už to chápu.
Downgrade?
Mal by som tiez podobnu otazku:
Zune mi ponuka update, mam nainstalovany Chevron a ochranu proti zamknutiu.
Ako update nainstalovat, aby som mal zariadenie stale odomknute a vytvorila sa zaloha?
Zune mi ponuka update, mam nainstalovany Chevron a ochranu proti zamknutiu.
Ako update nainstalovat, aby som mal zariadenie stale odomknute a vytvorila sa zaloha?
-
htcjirka
- smartmaniak

Downgrade?
Ano,pokud budes instalovat update normalne pres Zune,vytvori se zaloha,navic zarizeni zustane nadale odemcene..
Downgrade?
Já jsem upgrade na 7390 udělal přes Zune, použil jsem tu vychytávku s Maďarskou lokací, ale teď mi REstor Zune nenabízí. Je nějaký jiný způsob jak udělat downgrade?
Chtěl bych si WP odblokovat a nainstalovat českou klávesnici.
-- doplnění předchozího příspěvku (pát kvě 06, 2011 17:18) --
Hmmmm, tak jsem asi lama.
Právě jsem udělal upgrade na 7392, abych si vyzkoušel zda se mi objeví v Zune tlačítko Restore a..... a nic. Kde je chyba? Vím, že je vždy chyba mezi židlí a klávesnicí, ale teď teda nevím.
Chtěl bych si WP odblokovat a nainstalovat českou klávesnici.
-- doplnění předchozího příspěvku (pát kvě 06, 2011 17:18) --
Hmmmm, tak jsem asi lama.
Právě jsem udělal upgrade na 7392, abych si vyzkoušel zda se mi objeví v Zune tlačítko Restore a..... a nic. Kde je chyba? Vím, že je vždy chyba mezi židlí a klávesnicí, ale teď teda nevím.
-
htcjirka
- smartmaniak

Downgrade?
Jen jestli koukas na spravne misto..Restore se zobrazuje pod polozkou aktualizace..
Downgrade?
Settings / Phone / Update a tam je pouze Your phone is up to date ...... a tlačítka OK a Cancel. Nic jinýho.
-
htcjirka
- smartmaniak

Downgrade?
To je zvlastni,protoze pri kazdem updatu pres Zune se zaloha opravdu vytvari,musis to videt i pri probihajicim updatu..
Downgrade?
To je pravda. Ta záloha trvá nejdéle, vidím ji.
Taky se hlásím, že jsem blbej. Nenašel jsem možnost downgrade v zune, přestože jsem zálohu dělal.