Nahrání souborů PROSÍM HELP!
-
bure77
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: HTC Desire HD Android 2.2.1
Dobrý den,
připadám si jako hlupák, ale už nevím kudy kam. Potřebji do svého nového telefonu HTC HD nahrát soubory potřebné k práci (dokumenty ve tvaru word,excel,pdf). Když telefon přepojím jako diskovou jednotku a kamkoliv tyto soubory nahraji, tak je v telefonu prostě neobjevím. Dříve jsem používal WM6.1 tam jsem na vše přišel, ale již 2dny si stím hraju a asi mi zešedivěli vlasy. Děkuji moc předem za pomoc a omlouvám se.
připadám si jako hlupák, ale už nevím kudy kam. Potřebji do svého nového telefonu HTC HD nahrát soubory potřebné k práci (dokumenty ve tvaru word,excel,pdf). Když telefon přepojím jako diskovou jednotku a kamkoliv tyto soubory nahraji, tak je v telefonu prostě neobjevím. Dříve jsem používal WM6.1 tam jsem na vše přišel, ale již 2dny si stím hraju a asi mi zešedivěli vlasy. Děkuji moc předem za pomoc a omlouvám se.
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Máš nainstalovaný prohlížeč souborů? Navíc teď si nejsem jistý, jestli tam máš editor pro word, excel atd.
-
bure77
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: HTC Desire HD Android 2.2.1
Ano editor pro word a exel tam je, ale prohlížeč souborů si nejsem jist, yda mám nainstalovaný..
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
soubory zkopiruj na kartu > /scdcard < pak jsou normalne videt bud nejakym prohlizecem souboru (ES File Explorer treba) anebo je otevres primo ve Wordu/Excelu/Documents To Go
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Mám takový pocit, že ty soubory hledáš ještě ve chvíli kdy máš paměťovou kartu stále připojenou k PC jako výměnné zařízení. Soubory v zařízení uvidíš až ve chvíli kdy telefon odpojíš od PC.
Zdavim, jsem nováček a nemůžu pochpopit instalaci aplikací na SD kartu. Tím myslím, že naistalovat aplikaci na SD karu se mi úspěšně podaří, ale když připojím telefon k PC, jako uložiětě, tak tam zmíněnou aplikaci nikde nenajdu a přitom je tato aplikace nedostupná jak kdyby na SD opravdu byla. Na správu souborů používám ASTRO a zvláštní je, že tu aplikaci, ktero jsem nainstaloval na SD najdu ve složce /mnt/asec. Z toho všeho mi vyplývá, že při připojení přístroje k PC nemám přístup na celou paměťovou kartu, která musí být nějak rozdělena. Nevíte tedy někdo jak je to ve skutečnosti ? (Android verze 2.3.3)
Předem děkuji za příspěvky.
Předem děkuji za příspěvky.
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
Hi tnt880,
aplikace instaluješ na kartu oficialní cestou? Přes Nastavení-Aplikace? Nepoužíváš nějaký speciální program jako Apps2SD?
aplikace instaluješ na kartu oficialní cestou? Přes Nastavení-Aplikace? Nepoužíváš nějaký speciální program jako Apps2SD?
Ne, klasicky přes nastavení.
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
Pokud pouzivas standartni metodu tak se aplikace nejprve instaluje do pameti telefonu a az po instalaci muzes danou aplikaci presunout v Nastaveni na SD kartu. Aplikace se vsak nepresugne cela. Cast aplikace vzdy zustane v pameti telefonu. U kazde aplikace je to jine. U nektere se presune skoro vsechno, u nektere skoro nic, nektere aplikace nejdou presunout vubec.
Re: Nahrání souborů PROSÍM HELP!
Kdyz pripojis telefon k pocitaci jako diskovou jednotku, tak se karta v telefonu znepristupni. Proto aplikaci vidis jako nedostupnou. Mimochodem stejne to bylo u windows mobile.
Jasně o tom všem vím, ale jen je mi divné, že tu aplikaci na SD nikde nemůžu najít. Třeba kdyby si to vytvořilo nějakou složku tak neřeknu, ale nikde po ní není ani stopa. Samozřejmě neprohledávám SD kartu, přes telefon, když je připojená k PC.
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Aplikace se nacházejí v adresáři .android_secure ovšem nejsou to soubory s koncovkou apk, ale s koncovkou asec. Bude se patrně jednat o virtuální souborové systémy, protože každý z nich se připojuje jako samostatný souborový oddíl.
Díky za odpověď, to je přesně to co mě zajímalo.