Škoda, tuto baterku už u CZC nevidímmike-biker wrote: 2 Pipa:
Koupil jsem v CZC druhou originál - podle mě Mugen 1.800mAh je stejný, jako 1.530 original Dell!
Se dvěma baterkama vydržím v pohodě 3 dny!
Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
zdej také dobrá a levnější http://www.tabpc.cz/shop.php?vyber=streak" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mike-biker
- moderátor

Já tedy neoriginálům moc nevěřím, ale faktem je, že sám prodávám neoriginální baterie do iP a jsou stejně kvalitní jako origo. Nicméně vždy raději doporučuji originál. I Mugen, který je hodně známý nemá takovou kvalitu. Stávalo se mi u baterky do Xperie - 1.800mAh, že najednou ze 30% doslova chcípla. A kapacita měla být o 20% vyšší a byla stejná jako u origo 1.500mAh. 
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
ja kupuju na Ebay, tam je to za par kacek - kupuju vzxdycky od nekoho kdo ma xtisic prodeju a musim zaklepat - baterky drzej
jinak souhlas neorigo baterku za tyhle prachy .........
mugenu se musim ale zastat, extend baterka drzi jako bejk, v zasade neresim vypinani cehokoliv a stava furt je
jinak souhlas neorigo baterku za tyhle prachy .........
mugenu se musim ale zastat, extend baterka drzi jako bejk, v zasade neresim vypinani cehokoliv a stava furt je
Je k něčemu dobré zapnout hardwarovou akceleraci, jak se píše u neoficiální ROM ? Zkoušel jsem to ale rozdíl jsem žádný nepoznal.Filmy i hudba jedou stejně nic se nezadrhává. Máte někdo zkušenost v čem se to zlepší a má to cenu zapínat ?
Dnes je v marketu dostupná aktualizace flash playeru. Chci. se zeptat jestli je vhodná pro streaka nebo je to pouze pro zarizeni s androidem 3.0?
-
mike-biker
- moderátor

Já osobně používám 10.2. 
-- doplnění předchozího příspěvku (pát dub 29, 2011 17:56) --
Já osobně používám 10.2.
-- doplnění předchozího příspěvku (pát dub 29, 2011 17:56) --
Já osobně používám 10.2.
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Zdar lidi, jako nový uživatel tohoto zařízení bych měl, možná trochu, naivní dotaz?
Dočkáme se updatu na 2.3 nebo dokonce na 3.0
Dočkáme se updatu na 2.3 nebo dokonce na 3.0
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
Tezko ti tady nekdo da nejakou repevantni informaci, kdyz DELL nic takoveho oficialne nepotvrdil. Ja osobne si myslim, ze pokud bude nastupce Streaku az zacatkem pristiho roku jak bylo na roadmape Dellu tak budou vychazet aktualizace jako dosud, to znamena i 2.3 prijde.
-
Bobanovicz
- smartguru

Re: Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
Neprisel jsem na zadny rozdil pokud se jedna o system. Hry nehraji. Myslim, ze to vyznam nema, mozna nejaky specificky o kterem jsem ale ani nic necetl na jinych forech.lokomaz wrote:Je k něčemu dobré zapnout hardwarovou akceleraci, jak se píše u neoficiální ROM ? Zkoušel jsem to ale rozdíl jsem žádný nepoznal.Filmy i hudba jedou stejně nic se nezadrhává. Máte někdo zkušenost v čem se to zlepší a má to cenu zapínat ?
Já si myslím,že update na 2.2.2 byl poslednim velkým updatem. Další aktualizace budou až pro nového streaka.
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
No nic budu doufat v updaty, snad nás nenechají běžet na starým OS
To mike biker moc děkuju za pomoc,tu aktualizaci nebudu stahovat. Dik
-
Bobanovicz
- smartguru

Re: Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
To by trosku popiralo logiku dosavadnich aktualizaci. Proc by delali update z 2.2 na minoritni verzi 2.2.2 a nedelali 2.3? Kdyz se podivas jen kolik buildu uz vyslo od update na Froyo tak tipuju, ze na 2.3 se uz dela.john24 wrote:Já si myslím,že update na 2.2.2 byl poslednim velkým updatem. Další aktualizace budou až pro nového streaka.
jj, súhlasím.. tiež sa mi to zdá pravdepodobné.. a dúfam, že to bude 2.3.4 priamo s videom do gtalku.. akurát sa bojím, že to pekne dlho potrvá.. (rád sa mýlim)
-
mike-biker
- moderátor

Podle informací, co jsem četl a dedukoval, tak určitě bude aktualizace na 2.3 a HC - neboli 3.0 bude až na nový, který má být v 1.Q 2012.
Zase problém (Streak ofiko 2.2.2):
chci přidat nový kontakt do telefonu pod Google účtem a objeví se mi okno "Kontakt ze zdroje Pouze v telefonu (nesynchronizováno)" - kontakt zadám a opravdu se nesynchronizuje.
Před aktualizací na 2.2.2 se mi kontakty normálně synchronizovaly obousměrně. Tato featura je chyba nebo vlastnost.
chci přidat nový kontakt do telefonu pod Google účtem a objeví se mi okno "Kontakt ze zdroje Pouze v telefonu (nesynchronizováno)" - kontakt zadám a opravdu se nesynchronizuje.
Před aktualizací na 2.2.2 se mi kontakty normálně synchronizovaly obousměrně. Tato featura je chyba nebo vlastnost.
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
žádnej bug - kontakt se dá přidávat buď pouze do founu, nebo pod zvolený google účet - pak se synchronizuje, připouštím, že je to takové přes ruku aby si člověk hlídal kam zadává kontakt, ale tak to zkrátka je
Dobrá, mám elementární otázku po půl roku používání Androidu:
Jak přidám z telefonu nový kontakt pod gmail účtem? (aby byl synchronizován)
Způsob, v Kontaktech kliknout na prostřední tlačítko a vybrat Nový kontakt - tak tento způsob to není.
Jak přidám z telefonu nový kontakt pod gmail účtem? (aby byl synchronizován)
Způsob, v Kontaktech kliknout na prostřední tlačítko a vybrat Nový kontakt - tak tento způsob to není.