Barack Obama chce nový smartphone, Microsoft mu nabízí WP7
-
biscuit84
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone X,Note8,Honor9,iPad Pro 10,5”
Green Arrow: Pocuj, ty nejak menis svoje nazory ako ponozky
Raz tvrdis jedno, raz druhe. A nehovor mi, ze za WM nemas nahradu, ved Android ( v jeho cistej verzii) je viac-menej to iste ako boli WM. A pokial ti tak velmi chyba rezistentny display a stylus, tak stale sa daju v bazaroch zohnat zachovale zariadenia
-
janac_marek
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7
V osemnastich rokoch vraviet, ze si bol na nieco zvyknuty.....
Neber to ako urazanie, ale s mobilnymi os len zacinas a svoj prvy mobil za svoje peniaze si este len kupis.
Inac kapacitak je fajn, je pohodlny. Ale absolutne by som nebol proti ak by vysiel kombinovany displej a reagoval aj na nechet / hocico ine. To by bolo doslova dokonale.
Neber to ako urazanie, ale s mobilnymi os len zacinas a svoj prvy mobil za svoje peniaze si este len kupis.
Inac kapacitak je fajn, je pohodlny. Ale absolutne by som nebol proti ak by vysiel kombinovany displej a reagoval aj na nechet / hocico ine. To by bolo doslova dokonale.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
taky bych si klidně rád koupil novej přístroj s WM, ale rozhodně kuli tomu tady nebudu sršet hromy a blesky
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Myslíš,že si v 18 člověk nedokáže na něco zvyknout? V 12 jsem dotal prvni smartphone,od 15 si na tu svou uchylku vydělávám sám,myslíš,že kdyz něco použivaš 6 let,že si nedokazes zvyknout?janac_marek wrote:V osemnastich rokoch vraviet, ze si bol na nieco zvyknuty.....
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Zastávám se GreenArrowa, v podstatě stejná situace
Ale vím, že mé nároky jsou dost vyhraněné a valnou většinu z toho mi Android a konečně i iOS poskytuje. Jen s méně komfortu (především to je opět o tom displayi - přece jen na vzdálenou plochu/VNC se stylus hodí). WP7 je pro mě úžasný z hlediska vývoje aplikací. Bohužel to je jedině plus. Osobně bych si nyní nový stroj s WM nekoupil, protože by stejně za nějakou dobu skončil...
Ale vím, že mé nároky jsou dost vyhraněné a valnou většinu z toho mi Android a konečně i iOS poskytuje. Jen s méně komfortu (především to je opět o tom displayi - přece jen na vzdálenou plochu/VNC se stylus hodí). WP7 je pro mě úžasný z hlediska vývoje aplikací. Bohužel to je jedině plus. Osobně bych si nyní nový stroj s WM nekoupil, protože by stejně za nějakou dobu skončil...
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Taky jsi nepochopil o co tu jde. Ani jemu, ani tobě, ani mě, a ani nikomu nikdo nebere jeho potřeby, ale proč kuli tomu tady dělat takovej humbuk?!
-
Tom Vysoudil
- častý přispěvatel

- Zařízení: Xperia X1 a iPhone 4
GreenArrow: "Kdyz se nekdo nedokaze prizpusobit, je na vine on". To je problem vetsiny byvalych ci stale soucasnych WM useru. Kdyby vas bylo tolik, jako uzivatelu dnesnich rozsirenych a "modernich" OS, tak by MS to WM "nezarizlo". Tak obrovska spolecnost se preci nebude prizpusobovat hrstce uzivatelu. Myslim, ze kazdemu je jasne, za jakym ucelem funguji takoveto spolecnosti. Pote se tihle uzivatele rozciluji, ze vsechno dnes stoji za starou backoru a plivou po vsem kolem sebe a chteji stare dobre casy, kdy byli spokojeni s resistivnim displejem, stylusem, milionem tlacitek a d-padem. Sam to chapu, jsem clovek, ktery nema rad zmeny, pokud je se stavajicim spokojen i kdybych videl, ze neco muze byt pro me lepsi. Ale ono jednoduse nezbyva nic jineho, nez se prizpusobit, to je vse co se timhle da delat.
Tomáš Kubec: Přesně. To je snad poprvé co uvažuju, že nějaký topic na smartmanii unsubscribnu
Každej máme nebo preferujeme to svoje a každej systém má svoje chyby (nebo někdo může říct charakteristiky). Nakonec si stejně všichni vyberou, co jim je nejbližší
Mám sto chutí sem zase napsat co si o těch systémech ještě myslím ale já budu lepší a budu ticho 
Tom Vysoudil: Neházej všechny uživatele WM do jednoho pytle, díky ;)
Tom Vysoudil: Neházej všechny uživatele WM do jednoho pytle, díky ;)
-
Tom Vysoudil
- častý přispěvatel

Skejpa: Precetl jsi si sluvko "vetsiny"? 
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Ono nejde o neochotu se přizpůsobit novým trendům. Tomu horšímu z novinek se lze přizpůsobit ořezáním svých potřeb (což i dělám), a tomu lepšímu se člověk přizpůsobí rád. Ale nejsem dub, a nebudu slepě chválit to, co je horší než bylo. A nezajímá mě, že většině současný stav stačí (což je jeden z hlavních argumentů iphonistů). Já přece nebudu svůj postoj orientovat podle potřeb většiny, ale podle potřeb svých.
Jde o to, že iphonisti chtějí být respektováni a velice bojují za pochopení jich samých, ovšem oni nemají problém obratem vaše potřeby označit za směšné či nesmyslné (případně vám odstraní kousek příspěvku, aby z vás mohli dělat blba
). Také jejich otřepaný a lživý argument o stylusu (opět se tu objevil
) neobstojí - já jsem z cca 85% ovládal svůj WM prstově, dle emailové komunikace, od vánoc 2006, což je dřív, než se objevil první iPhone, pokud se nemýlím.
Jinak k Applu - iPhone mám rád, má dobrou konstrukci, vyladěný software jako málokdo (nemluvím o iTunes) a od 4 verze už i dospělý a krásný design. Dokonce všichni iphonisti v reálu jsou otevření, rozumní lidé. Nevím proč na internetu je to naopak. Asi proto, že ti zaslepení o to víc používají svůj anonymní hlas
.
Jde o to, že iphonisti chtějí být respektováni a velice bojují za pochopení jich samých, ovšem oni nemají problém obratem vaše potřeby označit za směšné či nesmyslné (případně vám odstraní kousek příspěvku, aby z vás mohli dělat blba
Jinak k Applu - iPhone mám rád, má dobrou konstrukci, vyladěný software jako málokdo (nemluvím o iTunes) a od 4 verze už i dospělý a krásný design. Dokonce všichni iphonisti v reálu jsou otevření, rozumní lidé. Nevím proč na internetu je to naopak. Asi proto, že ti zaslepení o to víc používají svůj anonymní hlas
-
Tom Vysoudil
- častý přispěvatel

Tusim, ze narazis na muj prispevek. Mel jsem tim na mysli to, ze vyrobci se proste rozhodnou, ze to tak bude a je jen na lidech, aby koupili to, co spolecnosti nabizeji a nebo sli o dum dale (problem ale je, ze ani jinde ten vyber neni nijak zavratny). Navic podle meho nazoru valna vetsina lidi, kteri kupuji telefony, vybiraji podle osobnich preferenci. Je jen hrstka tech, co vybiraji podle "modnosti" jak maji casto ve zvyku nekteri rikat o "iphonistech". A nikdo nikoho nepresvedcuje, ze clovek musi jit s vetsinou.
S tim stylusem. Sam jsem mel WM, tedy stale mam. Ja nikde netvrdim, ze na obsluhu ten stylus potreba je. Souhlasim i s % vyuzitim, jake mas ty. Moje narazka mirila na to, ze jsou porad lide, kteri odmitaji vse, co neni resistivni a stylusoidni. A take nikomu nevymlouvam fuknce, jako smesne ci nesmyslne. To je proste na kazdem zvlaste.
Ti anonymni zaslepenci by se nasli i v jinych taborech. Jen ja osobne tu zadneho nevidim. Kazdy tu pise svuj nazor a zadny mi nijak neprisel jakymkoliv zpusobem extremisticky
S tim stylusem. Sam jsem mel WM, tedy stale mam. Ja nikde netvrdim, ze na obsluhu ten stylus potreba je. Souhlasim i s % vyuzitim, jake mas ty. Moje narazka mirila na to, ze jsou porad lide, kteri odmitaji vse, co neni resistivni a stylusoidni. A take nikomu nevymlouvam fuknce, jako smesne ci nesmyslne. To je proste na kazdem zvlaste.
Ti anonymni zaslepenci by se nasli i v jinych taborech. Jen ja osobne tu zadneho nevidim. Kazdy tu pise svuj nazor a zadny mi nijak neprisel jakymkoliv zpusobem extremisticky
-
Standa
- smartmaniak

No právě - já bych šel jinam, ale není kam
. Vlastně už je - BlackBerry PlayBook, ten odstraňuje velkou část nedostatků veškerých dnešních zařízení.
Extremistické názory tu nejsou jak pro koho... minimálně o nesmyslném mass storage, směšném Flashi atd. se tu dočteš
.
Extremistické názory tu nejsou jak pro koho... minimálně o nesmyslném mass storage, směšném Flashi atd. se tu dočteš
-
Tom Vysoudil
- častý přispěvatel

Ver, ze se najdou lide, kteri flash vazne vubec nepotrebuji a dokonce ani ten mass storage.
(tim nemyslim sebe, ale popravde mi tyto dve funkce chybi jen lehce resp. da se to vyresit jinymi zpusoby).
Ale uz konec OT, jak psali nekteri vyse, kazdy je nejaky
a sedi mu neco jineho a basta.
Ale uz konec OT, jak psali nekteri vyse, kazdy je nejaky
-
Standa
- smartmaniak

Já tomu věřím (dokonce i vím), že tyto věci dost uživatelů nepotřebuje. Ale je to důvod okamžitě u ostatních zesměšňovat? Kolikrát jsem třeba já byl v tématech o iPhonu a vysmíval se tomu, co zase nepotřebuju já?
Vím, že jsme každý nějaký, ale tohle chování přecházím někde na bulvárních mobilních serverech s dětmi, ne tady - to pak píšu slohovky
.
Vím, že jsme každý nějaký, ale tohle chování přecházím někde na bulvárních mobilních serverech s dětmi, ne tady - to pak píšu slohovky
-
cicolably
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 735 , MS Band , iPad mini
No zatial dostal Barack iPad2,uvidime s cim bude volat.ale citat to tu je celkom sranda.
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Na Péčko se můžete dívat jak s iOs tak i z WP7, tak na co flash?
-
janac_marek
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7
Standa:
"Jde o to, že iphonisti chtějí být respektováni a velice bojují za pochopení jich samých, ovšem oni nemají problém obratem vaše potřeby označit za směšné či nesmyslné (případně vám odstraní kousek příspěvku, aby z vás mohli dělat blba
)."
Chápem, že narážaš na mňa a fakt ma už prestaň volať iPhonistom. Je to už smiešne.
Iste je problém aj to čo vravíš u istej skupiny užívateľov, ale ja osobne skôr vidím nepochopenie práve na druhej strane, kedy druhá strana si o sebe myslí aká je hrozne technicky zdatná a svojím postojom a odmietaním nových systémov sa to snaží dokázať aj za cenu úplne irelevantných argumentov ako je napríklad Flash.
Jasné, Flash ako vypínateľná a zapínateľná voľba na škodu nie je. Ale Flash je použiteľný na androide ako tak od 2.3 a nových zariadení. Ešte na Desire HD trhalo video a bolo to úplne nepoužiteľné a siahalo sa po Skyfire alebo youtube playeri. Tak mi už konečne vysvetlite, načo je tak nutný ten flash, keď to nefunguje?
Na flash stránky? To ich máte fakt tak veľa? Osobne všetky čo navštevujem ja, nie su vo Flashi ani vo Flexe vôbec robené. Okrem reklamy teda.
Mne viete čo znechutilo Flash? Vôbec nie iPhone. Bol to Firefox a Flash samotný, ktorý k systému šetrný veru nebol.
Vždy keď vidím webprezentáciu firmy vo flashi, pomyslím si svoje, obzvlášť ak je to firma zaoberajúca sa tvorbnou stránok. U takej firmy by som si stránku spraviť nedal.
"Také jejich otřepaný a lživý argument o stylusu (opět se tu objevil
) neobstojí - já jsem z cca 85% ovládal svůj WM prstově, dle emailové komunikace, od vánoc 2006, což je dřív, než se objevil první iPhone, pokud se nemýlím."
ROFL
Veď to aj ja.
Ah jaj :(
Ale fakt sa ti to ovládalo tak rýchlo a pohodlne ako dnes na Androide/iOS/WP7? Fakt?
PS: Neviem ako ty, ale ja som používal jedine originál Outlook mail klienta, Flex Mail len chvíľku a potom som ešte dal šancu jednému klientu, ktorého meno ma nenapadne teraz.
"Jde o to, že iphonisti chtějí být respektováni a velice bojují za pochopení jich samých, ovšem oni nemají problém obratem vaše potřeby označit za směšné či nesmyslné (případně vám odstraní kousek příspěvku, aby z vás mohli dělat blba
Chápem, že narážaš na mňa a fakt ma už prestaň volať iPhonistom. Je to už smiešne.
Iste je problém aj to čo vravíš u istej skupiny užívateľov, ale ja osobne skôr vidím nepochopenie práve na druhej strane, kedy druhá strana si o sebe myslí aká je hrozne technicky zdatná a svojím postojom a odmietaním nových systémov sa to snaží dokázať aj za cenu úplne irelevantných argumentov ako je napríklad Flash.
Jasné, Flash ako vypínateľná a zapínateľná voľba na škodu nie je. Ale Flash je použiteľný na androide ako tak od 2.3 a nových zariadení. Ešte na Desire HD trhalo video a bolo to úplne nepoužiteľné a siahalo sa po Skyfire alebo youtube playeri. Tak mi už konečne vysvetlite, načo je tak nutný ten flash, keď to nefunguje?
Na flash stránky? To ich máte fakt tak veľa? Osobne všetky čo navštevujem ja, nie su vo Flashi ani vo Flexe vôbec robené. Okrem reklamy teda.
Mne viete čo znechutilo Flash? Vôbec nie iPhone. Bol to Firefox a Flash samotný, ktorý k systému šetrný veru nebol.
Vždy keď vidím webprezentáciu firmy vo flashi, pomyslím si svoje, obzvlášť ak je to firma zaoberajúca sa tvorbnou stránok. U takej firmy by som si stránku spraviť nedal.
"Také jejich otřepaný a lživý argument o stylusu (opět se tu objevil
ROFL
Veď to aj ja.
Ale fakt sa ti to ovládalo tak rýchlo a pohodlne ako dnes na Androide/iOS/WP7? Fakt?
PS: Neviem ako ty, ale ja som používal jedine originál Outlook mail klienta, Flex Mail len chvíľku a potom som ešte dal šancu jednému klientu, ktorého meno ma nenapadne teraz.
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Jak koukám, tak všichni tady rozebírátu Obamův smartphone.. :D A to jenom kvůli mobilům. Co uděláte, když vám někdo fikne manželku? 
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Mě se např WM používalo pohodlněj nez iPhone..nevim co se tomu divíš,někomu se muže něco lepe ovládat jinym zpusobem nez tvým preferovanýmjanac_marek wrote:Standa:
"Jde o to, že iphonisti chtějí být respektováni a velice bojují za pochopení jich samých, ovšem oni nemají problém obratem vaše potřeby označit za směšné či nesmyslné (případně vám odstraní kousek příspěvku, aby z vás mohli dělat blba)."
"Také jejich otřepaný a lživý argument o stylusu (opět se tu objevil) neobstojí - já jsem z cca 85% ovládal svůj WM prstově, dle emailové komunikace, od vánoc 2006, což je dřív, než se objevil první iPhone, pokud se nemýlím."
ROFL
Veď to aj ja.
A treba na nokii n900 jede flash absolutně plynule..takže to určitě není o HW jak si slavný Apple mysli...
nic, budou se tady hadat dalpremikkoci wrote:Jak koukám, tak všichni tady rozebírátu Obamův smartphone.. :D A to jenom kvůli mobilům. Co uděláte, když vám někdo fikne manželku?