Odemčený přístroj, ale visual studio píše, že je zamčený

Vše okolo vývoje aplikací pro platformy Windows Phone a Windows 10 Mobile
Post Reply
Karlvonbahnhof
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Nokia

Odemčený přístroj, ale visual studio píše, že je zamčený

Post by Karlvonbahnhof »

Dobrý den, přístroj mám zapůjčený od microsoftu pro testování a vývoj. Měl by být odemčený, ale po updatu vývojařského balíku nelze deplojovat buildy na přístroj. Update na telefonu nelze provést - vyskakuje error 801811A5 v Zune, pokud se pokouším o update. Zkoušel jsem to mockrát problém v přípojení to není. Nemáte s tím nějkou zkušenost? V angličtině jsem nalezl řešení, že není spuštěná služba "notification for system events" - což se podle mě v češtině jmenuje System událostí COM+. To mi normálně běží.

Musím vyzkoušet stáhnout (jestli se mi to podaří) starší verzi WP7 SDK (bez copy paste).

-- doplnění předchozího příspěvku (pon dub 25, 2011 14:02) --

Přístroj se mi podařilo updatovat. Mám poslední verze vývojových nástrojů i operačního systému v přístroji, ale pořád mi to píše, že mám zamčenou obrazovku a nebo přístroj není odemčenej pro nahrávání vlastních aplikací.

Je někde a máte ozkoušený postup, jak nahrávat aplikace bez odemykání?

-- doplnění předchozího příspěvku (stř dub 27, 2011 17:28) --

Byla to hloupost. Normálně stačilo použít registrační utilitku dodávanou s developer tools a přes moje liveId si telefon odemknout. Není potřeba bý registrovaný na app hub - což v současné době ani pro ČR není možné. Jen se mi podařilo asi 5x zadat špatné heslo, takže jsem myslel, že tento postup nefunguje.
Post Reply

Return to “Programování a vývoj”