papricash wrote:že total comander.. si ma pekne zabavil, aj s tým tvojim odkazom.. milujem vás paranoidní ajťáci.. vždy je na čom sa zabaviť..:D
... ono je to bohuzel naopak :-C Ja bych byl docela rad lama, nemel bych s dnesnima produktama zadnej problem (dokud se nesesypou, coz je otazka casu, pac Droid se tak jako tak musi aspon jednou tejdne resetovat).
Jenze ja mel prvni PDA s DOSem, takze mam vsechno trideny a zalozeny na adresarove strukture. Jenze kdyz do toho pak vlitne nejakej novej nastroj, kterej si vytvari svoje vzdusny zamky, tak je v haji.
A ja si letitou praci nebudu predelavat porad znova a znova jen proto, ze nejakej nastroj to potrebuje, aby fungoval.
Co za par let? Az bude jinej system, zas to budu vohejbat na jinou stranu?
Navic adresarova struktura je platforme nezavisla a jde mi skrz ctecku knih, PMPcka, fotaky, Popcorn, televizi, NAS, telefon az na tablet, netbook, PC a server
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv dub 14, 2011 10:58) --
Je cas, udelat Safari a Opere PaPa ... Firefox je tady (to uz dlouho) ale v posledni verzi perfektne pouzitelny!
Jen doporucuju about:config formhelper:autozoom disable (mame velkej displej) a keyword.URL/m? zmenit na /search?, kdo by pouzival orezanou mobilni verzi!
Vcera jsem aktualizoval Operu, je tak silena, ze jsem chtel vracet Titanium puvodni verzi. Jen tak pro formu jsem si zkusil Firefox ... a trefa do cerneho. Strasne se mi libi gesta, spica funguje, hned jsem nahodil adblock, quit ... proste vse v rukach, parada.