Windows Phone 7 ENG česky?
Zdravím, váhám nad objednáním HTC 7 Mozart, ale nyní je k dostání jen ENG tedy anglická verze systém WP7. Bude v budoucnu očekávaným updatem možnost jazyk změnit na češtinu? Ne, že by mi angličtina vadila, ale radši asi budu mít pořád telefon česky. Děkuji za odpovědi
Zatím to vypadá, že oznámená podpora češtiny nebude kompatibilní se stávajícími zařízeními. Není to stoprocentní fakt, ale je potřeba s touto variantou počítat, jelikož oficiálních informací od Microsoftu se veřejnosti moc nedostává.
Tak to mě docela zklamalo, taky jsem četl, že by se musela změnit ROMka, což prý oficiálně nejde... 
Já sem v ten samý den MIX11 telefon prodal. Držel jsem si unlock bez NoDo kvůli české klávesnici s tím, že když to do oficiální češtiny vydržím, tak budu mít nejlepší telefon telefon na světě (o jazyk systému mi nejde, jen o klávesnici), a oni se na nás, těch pár jedinců, co si bylo ochotno nic neumějící wp7 opravdu koupit, vykašlou.
Teď nevím, jestli přesto do toho Mozarta mám jít, nebo si radši koupit nějaký Android...
To uz je asi na jiny tema. Taky sem na naky koukal, ale vsechno to byly takovy laciny plastovy upatlance, i kdyz to stalo treba 10 000. Ani slovo proti systemu, ale holt sem mel nejspis smulu na zpracovani modelu, ktery zrovna byly na prodejne.
-
Ingnition
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 520
Určitě do Mozarta jdi. Je těžké se bavit s člověkem, co odhodí mobil jen proto, že systém prostě není stavěný tak, že se tam nahraje jazykový balíček. Tohle není způsobeno tím, že na to MS kašle. Ale tohle už je vlastnost systému jako taková. Mj. tahle informace, že nepůjde čeština použít společně s aktualizací mango je jen pouhou spekulací, která nebyla potvrzena.
Dále, už dávno existuje aplikace, která ti českou klávesnici do telefonu přidá a dokonce se pracuje na dalších verzí. Samozřejmě jde o neoficiální aplikaci ale beztak každý druhý má telefon odemčený. Tímto bych se ani nebál, že celková lokalizace by nešla později do telefonu přidat neoficiální cestou.
Dále, už dávno existuje aplikace, která ti českou klávesnici do telefonu přidá a dokonce se pracuje na dalších verzí. Samozřejmě jde o neoficiální aplikaci ale beztak každý druhý má telefon odemčený. Tímto bych se ani nebál, že celková lokalizace by nešla později do telefonu přidat neoficiální cestou.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Cestina nepujde pres samotne Mango,lokalizacni balicky mango neobsahuje ani je nelze do WP7 pridavat.
Ale urcite se objevi na xda oficialni cele ROM exe baliky(jaklo tomu bylo nyni) pro jednotlive regiony,takze instalace pak probehne flashnutim rom manualne pres bootloader.Do konce roku se ale jeste muze zmenit veci a treba update nakonec probehne normalne pres Zune.
Ale urcite se objevi na xda oficialni cele ROM exe baliky(jaklo tomu bylo nyni) pro jednotlive regiony,takze instalace pak probehne flashnutim rom manualne pres bootloader.Do konce roku se ale jeste muze zmenit veci a treba update nakonec probehne normalne pres Zune.
Stejně tak můžu říct, že je těžké se bavit s člověkem, kterej má telefon na hraní a nepotřebuje psát emaily tak, aby se nad nimi zákazník jen neposumál. Takže bych si osobní výpady schoval na doma ;)Ingnition wrote:Určitě do Mozarta jdi. Je těžké se bavit s člověkem, co odhodí mobil jen proto, že systém prostě není stavěný tak, že se tam nahraje jazykový balíček.
-
htcjirka
- smartmaniak

Presne tak,cert vem anglictinu,me nijak nevadi,ale podpora ceske klavesnice uz mohla byt v telefonu od zacatku.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
To mohla a bude fajne pokud bude. Přeci jen je rychlejší zapsat kontakt s háčky přímo v telefonu, než přes gmail.
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
A pokud tam někomu ta CZ klávesnice tak strašně chybí, proč si neodemknou telefon a nenahrají si to tam? Jako není to úplně oficiální řešení, ale pokud bez toho někdo nemůže být, proč to neudělá?
- jacek
- smartmaniak

Už jsem zkoušel, ale nefunguje mi to.
-
htcjirka
- smartmaniak

Tady jde o princip,ne ze to nejde.Ja osobne odemykat nechci,uz z principu.Zarizeni to ma umet od zacatku a ne vsechny mozne neduhy resit odemykanim,hrabanim v registrech apod.
- jacek
- smartmaniak

To jo, souhlas.
-
Ingnition
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 520
A kde jsi vzal, že mám telefon jen na hraní? Nikde jsem tohle nenapsal, to tvrdíš jenom ty. A pokud máš zapotřebí telefon používat k vyřizování obchodů a další takové ty "manažerské" věci tak sis neměl kupovat telefon s WP7 který je aktuálně silně omezený. Tvoje chyba, ale nikoliv MS...dwbmb wrote:Stejně tak můžu říct, že je těžké se bavit s člověkem, kterej má telefon na hraní a nepotřebuje psát emaily tak, aby se nad nimi zákazník jen neposumál. Takže bych si osobní výpady schoval na doma ;)Ingnition wrote:Určitě do Mozarta jdi. Je těžké se bavit s člověkem, co odhodí mobil jen proto, že systém prostě není stavěný tak, že se tam nahraje jazykový balíček.
Je snadné poslat MS do ******, ale je těžké přiznat že jsi si o WP7 nepřečetl dostatek informací. Musím počítat s každýma komplikacema, které může WP7 přinést.
//PS: Nebudu se hádat. Jsi typ člověka, co si myslí sví a nic ostatního ho nezajímá. Takže končím s touhle diskuzí.
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
Ano, ale pokud to někdo tak nutně potřebuje, proč si kupuje telefon bez toho a nebo si to neodemkne? V tom nevidím princip ale jen lidskou blbost nebo pokus o flame...htcjirka wrote:Tady jde o princip,ne ze to nejde.Ja osobne odemykat nechci,uz z principu.Zarizeni to ma umet od zacatku a ne vsechny mozne neduhy resit odemykanim,hrabanim v registrech apod.
Odemknutí je jednoduchý vratný proces a soft pro klávesnici lze také odebrat.
Na Samsung Omnia 7 to opravdu nefunguje.jacek wrote:Už jsem zkoušel, ale nefunguje mi to.
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Btw ta klávesnice na Omnii 7 jde, takže je chyba ve Vás. Napadlo vás vyzkoušet nějakou jinou verzi než tu nejstarší?
- jacek
- smartmaniak

Nedalo mi to, nainstaloval jsem verzi 3 a fachá
.....maká i Windows Phone Dewice Manager. Ve zbytku prostředí mně anglina nevadí.