Nahrávání hovorů

Diskuze věnovaná systému, aplikacím a hrám
Post Reply
Filli
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: BB 9780

Nahrávání hovorů

Post by Filli »

Ahoj všem, dlouho jsem používal Omnii s možností odposlechu /nahráváním/ hovorů přes SW Audio notes touch. Ted jsem zakoupil BB 9780, ale žádný takový podobný SW nemůžu vůbec najít. Můžete mi někdo pomoci, zda vůbec nějaká aplikace na nahrávání hovorů v Blackberry existuje?

Díky
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Nahrávání hovorů

Post by Ruslan Botsyurko »

Nedávno to někdo řešil na BBM a myslím, že nic nenašel. Podle mě RIM nepropouští takovéhlé programy na trh kvůli zabezpečení. Když už si dali tu práci s vlastním šifrováním dat a hovorů, které nemůže odposlouchávat ani vláda, tak by to byl fail kdyby hovory šlo nahrávat takhle jednoduše pomocí nějakého programu, i když chápu, že je to pro někoho užitečná funkce kvůli objednávkám atp.
Filli
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: BB 9780

Nahrávání hovorů

Post by Filli »

Rikal jsem si ze to asi jen tak nepujde a docela me to mrzi protoze hodne makam v terenu na stavbach a vzdy jsem si jen prehral zaznam hovoru a hned jsem vedel co všechno chce investor pripravit nebo co potrebuji kluci objednat bez nutnosti poustet dalsi aplikaci a vse si zapisovat. No nic budu asi muset vic se venovat priprave a do auta tuzku a papir no trochu krok zpět ale co se da delat telefon je super a menit kvuli tomu ho nehodlam. Diky za reakci a kdyby nahodou nekdo něco vedel napiste to sem. Diky filli
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Nahrávání hovorů

Post by dwbmb »

Pokud je mi známo, tak jsou ty důvody, proč bylo od nahrávání hovorů upuštěno, dokonce legislativní.
Post Reply

Return to “Systém, aplikace a hry”