po tom co jsem se snazil nahrat do HD2ky WP7 tak mi nejde nabootovat telefon :( ... po zapnuti zustane na na display bila obrazovka a logo htc a dal me to nepusti :(
nevite co s tim ? zkousel jsem soft/hard reset a nic nepomohlo. problem je ze pc telefon nevidi tak nemuzu zpatky preflashovat .. hledal jsem i na xda ale porad nevim jak dal .. prosim o pomoc . z meho hd2 se stalo tezitko :(
HD2 Problem s bootovanim po preflashovani na WP7
-
nopolitics
- nováček

- Zařízení: HTC HD2
- Henatko
- častý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10 , N95
RE: HD2 Problem s bootovanim po preflashovani na WP7
Brick to né ;) PC tě nenajde protože tel není puštěn. Tel půjde pře-flashnout přes bootloader(při zapínaní přístroje drž vol.down) a máš vše OK : radio, HSPL 2.08, mglr 1.13 ? Když ano udělej to ještě jednou a před tím Task29
Sent from my HD7 using Board Express
Sent from my HD7 using Board Express
-
vaseks0001
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2
HD2 Problem s bootovanim po preflashovani na WP7
Mam takovou otazecku. Kazde zarzeni pro WP7 musi mit urcita HW. tlacitka. Tlacitka ktere se nejvice pouzivaj jsou senzorova. U WP7 se opravhu hodne pouzivaji tlacitka ( coz me opravdu hodne na WP7 vadi) . No a zajima me jak to je u HD2. Toto zarizeni ma mechanicka tlacitka. Jak se na ne koukam tak podle me to nejsou nejak extra odolne . Urcite nejsou navrzena na to ze clovek je dene stiskne treba 100krat. Bojim se co se snima stane kdyz je opravdu hoodne budu pouzivat. Pac u WP7 to jinak nejde. Treba jestli nepopraskaj, nebo jestli se nevychodi atd.. Jakej vy mate na to nazor?
-- doplnění předchozího příspěvku (pát dub 15, 2011 22:08) --
Jen mi to proste tak vrta hlavou. Protoze opravdu u WP7 se tlacitka dooost hodne pouzivaji.
-- doplnění předchozího příspěvku (pát dub 15, 2011 22:08) --
Jen mi to proste tak vrta hlavou. Protoze opravdu u WP7 se tlacitka dooost hodne pouzivaji.