Video: Vybalení komunikátoru Dell Venue Pro
- morro
- smartguru
- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Cleric: Podle mě se časem Windwos Phone stanou přitažlivím i pro ty náročnější ... "už aby to bylo" ;)
-
- smartguru
- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
To je fakt a ne názor
-
- smartguru
- Zařízení: HTC One M8
Cleric.. To neni koncept... To je Dell Thunder normalne se bude prodavat....
- Cleric
- smartmaniak
- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
element332
Dík z info. Nějak jsem to nepoznal. Tímto je pro mne toto zařízení velmi zajímavé. Možná nový dárek pod stromeček.
morro
Tak to se stane až budou vydaný slibovaný updaty. Náročný sice nejsem, ale mám rád určitou svobodu a volnost. Což mi u tohoto OS zatím chybí, ale to je už OT
Dík z info. Nějak jsem to nepoznal. Tímto je pro mne toto zařízení velmi zajímavé. Možná nový dárek pod stromeček.
morro
Tak to se stane až budou vydaný slibovaný updaty. Náročný sice nejsem, ale mám rád určitou svobodu a volnost. Což mi u tohoto OS zatím chybí, ale to je už OT
- DonJuanKarlos
- nováček
- Zařízení: HP 614c
Kde třeba?:D Jak by to bylo s reklamacemi? Já si asi počkám no, až bude skladem, tak snad bude i nějaká pevná cena, moc bych Dell chtěl, ten 4pacovej display je ideální, ještě k tomu je to amoled s gorilla glass - to moc telefonů nemá.Standa wrote: P.S.: zdá se, že za těch 12 tisíc by šel při troše štěstí sehnat v zahraničí.
-
- smartmaniak
- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Na eBay například se dá sehnat. Záruka by měla fungovat i v ČR. Bavil jsem se s kýmsi v Dell UK o mém Streaku, který je z Anglie, a říkal, že záruka se dá převést do mé země. Víc jsem se ale po tom nepídil.
- morro
- smartguru
- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Standa: To mě nenapadlo. Když jsem si kupoval HTC HD 7 tak jsem se na to ptal, ale u českého O2 ( a bez odpovědi)... něják mě nenapadlo se zeptat právě toho O2 UK. hm...
-
- smartmaniak
Na tu zaruku jsem se ptal primo vyrobce (Dell), ne operatora O2, ten by se s nejvetsi pravdepodobnosti vybodl .
- DonJuanKarlos
- nováček
V ČR se asi nedočkáme, v Sunnysoftu furt neni skladem a to to posunujou už kdovíjak dlouho. Jak je to s bezpečností ebaye? Já tam nikdy nenakupoval, tak nevím jaké jsou záruky, že to přijde v pořádku, pokud vůbec:D
-
- smartmaniak
Tohle ti nikdo přesně neřekne, ledaže by měl dlouhodobou pozitivní zkušenost s konkrétním prodejcem. Kdybych se ale pro Venue Pro na eBay rozhodl, určitě bych koupil. Riziko je ale vždycky .
- DonJuanKarlos
- nováček
Asi to vzdám:D přemejšlel jsem i o tabletu Samsung Galaxy nebo skorotabletu Dell Streak a na konec jsem došel k Sony Ericssonu Xperia X12 Arc. V průběhu příštího tejdne objednávám, bohužel pro Sunnysoft a na to kupovat to na ebay nemám odvahu...
Tak Dell Venue Pro se už v UK prodává za cca 450 Eur. Slušná cena.