NoDo aktualizace zřejmě způsobuje úbytek barev
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Zkoušel někdo upravit registry na omnii 7? Já tam ty registry, u kterých mám změnit hodnoty nemám.
-
Ingnition
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 520
Popravdě, raději bych bral lepší barevné schéma než nějaký větší výkon. Tohle je příšerný a jako by jsme se vraceli zpátky k opicím. Nechápu, jaký úmysl tohle byl. Zhnusit kvalitu obrázků. Doufám, že tohle je jenom nějaký fail...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ja jsem ted zkusebni obrazek nakopiroval nejen do HTC 7 PRO ale i do N900 a neni mezi nimi zadny rozdil,malinke prechody vidim jak na HTC 7 PRO tak i N900.Takze zadny problem tam nevidim.
Taky žádný problém nevidím, u mě se snížení počtu barev neprojevilo, na Trophy i PC vypadá ten zkušební obrázek stejně. A když se ostatní obrázky zobrazují normálně s plynulými přechody, napadá mě, že chyba bude v tom jednom zkušebním obrázku.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Na HD2 mám 7004 a jedná se o standartní vlastnost, spíš bych to tipoval u té fotografie na odlišného výrobce a tudíš i odlišné ovladače 
Jak jsem už psal, v prohlížeči je obrázek bez chyb a v IE, jak jsem před hodinou zkusil, je to páskované. Netuším ovšem, jestli to tak bylo i před NoDo.premikkoci wrote:Zkoušel někdo upravit registry na omnii 7? Já tam ty registry, u kterých mám změnit hodnoty nemám.
Pomocí WP7-Root Tools jsem v key Primary vyplnil Value Name=PrimBPP a Value Data=32 a tak jsem pokračoval i v dalších dvou podle návodu výše.. Telefon jsem restartoval, ale kvalita obrázku zůstala stejná - výborná v prohlížeči obrázků, horší v IE. Jak jsem se pak probíral diskuzí na XDA, zřejmě největší problémy mají majitelé HTC.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ne,ani v internetovem prohlizeci problem nemam.Opet jsem pro jistotu porovnal s N900,tedy s uplne jinym OS a telefonem.Dokonce na HTC 7 PRO vypada obrazek lepe a cisteji 
Malou útěchou mi je, že naopak by to bylo horší - výborné v IE a špatné v prohlížeči obrázků. 
Obávám se, že to NoDem nebude....moje Omnia 7 od T-mobile OS..7004 zobrazí obrázek v IE no... řekněme na blití
všimnul jsem si toho dřív u Marketplace kde jsou obrázky na pozadí ošklvé jinde problém nepozoruji fotografie vypadají v galerii dobře..
Možná bychom mohli vysledovat nějakou zákonitost ve výskytu této chyby pomocí jednoduchého dotazníku, v němž by bylo např. uvedeno:
Zařízení:
NoDo ANO – NE
Odemčený: ANO – NE
Chyba v prohlížeči obrázků: ANO – NE
Chyba v IE: ANO – NE
Třeba vás napadne ještě něco jiného, co by s touto chybou mohlo souviset.
Edit: V IE je třeba jít na http://www.smartmania.cz" onclick="window.open(this.href);return false;, najít si tohle vlákno a prohlédnout si obrázek západu slunce uvedený na začátku.
Zařízení:
NoDo ANO – NE
Odemčený: ANO – NE
Chyba v prohlížeči obrázků: ANO – NE
Chyba v IE: ANO – NE
Třeba vás napadne ještě něco jiného, co by s touto chybou mohlo souviset.
Edit: V IE je třeba jít na http://www.smartmania.cz" onclick="window.open(this.href);return false;, najít si tohle vlákno a prohlédnout si obrázek západu slunce uvedený na začátku.
-
htcjirka
- smartmaniak

Zařízení : HTC 7 PRO
NoDo - ANO
Odemčený - NE
Chyba v prohlížeči obrázků – NE
Chyba v IE – NE
NoDo - ANO
Odemčený - NE
Chyba v prohlížeči obrázků – NE
Chyba v IE – NE
Zařízení: Omnia 7
NoDo: ANO
Odemčený: ANO
Chyba v prohlížeči obrázků: NE
Chyba v IE: ANO
Zařízení: HTC 7 Trophy
NoDo ANO
Chyba v IE: NE
NoDo ANO
Chyba v IE: NE
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Pravda, o tom se psalo už dříve, že gradienty na Samsungu jsou nějaké páskované, jen jsem na to zapomněl a většina lidí asi taky... Takže žádná změna?onetux wrote:Obávám se, že to NoDem nebude....moje Omnia 7 od T-mobile OS..7004 zobrazí obrázek v IE no... řekněme na blitívšimnul jsem si toho dřív u Marketplace kde jsou obrázky na pozadí ošklvé jinde problém nepozoruji fotografie vypadají v galerii dobře..
-
diviline
- přispěvatel

- Zařízení: Xperia Z, Optimus 4X, SGS III, ASUS Transformer
Zařízení: Samsung Omnia 7
Odemčený: NE
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Přečtěte si zmiňovanou diskuzi na xda. Méně barev někteří výrobci již dávali "v základu" ve verzi 7008.
HTC Trophy po NoDo updatu např. fungovalo OK, nicméně po updatu od HTC, který přišel po pár dnech, došlo ke stejnému problému jako u ostatních.
Nyní se tento problém týká všech telefonů s NoDo (a př. HTC updaty), které mám v okolí: Omnia 7, HD7, Trophy, Mozart a nahlásil mi to i tester ze zahraničí s Optimus 7. Velmi pravděpodobně tedy úplně všech.
Nemyslím si, že je to věc, kterou chtěl Microsoft. Ten OS dimenzoval na určitý hardware a jak všichni víme, bez NoDo běhalo všechno OK. A navíc, Microsoft teď moc dobře ví, že podobná nešťastnost je to poslední, co Windows Phone 7 potřebuje...
Věřím, že oprava přijde dříve, než Mango (možná v předstihu s IE9).
HTC Trophy po NoDo updatu např. fungovalo OK, nicméně po updatu od HTC, který přišel po pár dnech, došlo ke stejnému problému jako u ostatních.
Nyní se tento problém týká všech telefonů s NoDo (a př. HTC updaty), které mám v okolí: Omnia 7, HD7, Trophy, Mozart a nahlásil mi to i tester ze zahraničí s Optimus 7. Velmi pravděpodobně tedy úplně všech.
Nemyslím si, že je to věc, kterou chtěl Microsoft. Ten OS dimenzoval na určitý hardware a jak všichni víme, bez NoDo běhalo všechno OK. A navíc, Microsoft teď moc dobře ví, že podobná nešťastnost je to poslední, co Windows Phone 7 potřebuje...
Věřím, že oprava přijde dříve, než Mango (možná v předstihu s IE9).
-
htcjirka
- smartmaniak

Netrpi tim vsechny zarizeni,mam doma 2ks HTC 7 PRO,jeden jsem nyni ze zvedavosti downgradnul na 7004 a porovnal s nejaktualnejsim 7390 NoDo.Zobrazeni jak obrazcich tak IE je naprosto shodne.
Zařízení: Trophy
Zařízení: Omnia 7