Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
re: Bobanovicz: diky,funguje. .-)
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
s tim rozlisenim zase lidi neblaznete - to nemaj kolikrat ani 10" netbooky.
... a prave proto mam 12" netbooka s 1366x768 
-- doplnění předchozího příspěvku (pát dub 08, 2011 11:27) --
Mam takovej divnej dotaz:
Tlacitko Power z boku, mate ho jakoby vice zapustene, nez ostatni (fotak, volume +-)?
Ja ho mam zapustene, jen o malo ale mam a zajima me jestli sem ho promack, nebo je to normalni
Bez Poweru nevim co bych delal
-- doplnění předchozího příspěvku (pát dub 08, 2011 11:27) --
Mam takovej divnej dotaz:
Tlacitko Power z boku, mate ho jakoby vice zapustene, nez ostatni (fotak, volume +-)?
Ja ho mam zapustene, jen o malo ale mam a zajima me jestli sem ho promack, nebo je to normalni
Bez Poweru nevim co bych delal
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Power je víc zapuštěné z důvodu omezení náhodných stisků.
- FoFik85
- přispěvatel

- Zařízení: Dell Streak 5, HTC Evo 3D
nedavno jsem updatoval na build 15380 a od te doby se mi streak neustale seka, vyhazuje hlasky tupu proces.com.dell ,launcher.com.dell apod. coz si myslim jsou asi systemove chyby (pokud ne,opravte me) ... mate nekdo podobne problemy? tusite nekdo,v cem by mohl byt problem ? zatim jsem vsude cetl jak je tenhle build stabilni apod. ale mi to dela prave tuhle neplechu ... jo a mam to rootnute .... kdyztak kdybych se chtel vratit k predchozimu buildu,.da se to normalne pres standartni recovery a update.cpg ? dik za rady
Takze po velmi dlhom studovani a citani roznych for o streaku som sa stal jeho majitelom. Prisiel mi ale s nejakou vydutou bocnou krytkou ktora nedolieha uplne na skle...Este stale mam moznost vratit tovar do 7 dni alebo vymenit...myslite ze je to dovod na vymenu?moc sa mi do toho nechce a zase cakat kym pride druhy...
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
To mají skoro všechny Streaky...
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
co to znamena vyduta - je to úplně odstáté nebo to jen nelícuje?
ty postranice jsou pouze lepené a je to snad jediná slabina tohohle jinak úžasnýho stroječku
ty postranice jsou pouze lepené a je to snad jediná slabina tohohle jinak úžasnýho stroječku
Nic co by vadilo pri pouzivani...ja to asi tak ze sa mi tam zmesti nehet, trochu to vrze ked v tom mieste pritlacim na display...takze myslite ze je to zbytocne vracat?
- YAMATO
- smartmaniak

Ono je to přilepené oboustrannou isolepou a v tom místě je u většiny strojů špatně umístěná a tím vytváří to vydutí. Díl jde celkem jednoduše odloupnout...ale z vlastní špatné zkušenosti bych to raději nedoporučoval.
Tak dakujem za odpovede...Zrejme tam vlozim pasku a skusim to prilepit...kupim nejaky case a bude to v pohode.
Inak je streak bezchybne zariadenie...chvilu som vahal ci nepockat na nieco z tohoto roku ale nelutujem ...
Inak je streak bezchybne zariadenie...chvilu som vahal ci nepockat na nieco z tohoto roku ale nelutujem ...
- YAMATO
- smartmaniak

Hlavně bacha na "syndrom velkých displayů"...já byl ze Streaka nadšený a teď je Galaxy Tab na cestě ke mě 
Ale stale mi to neda lebo to je vydute zrovna pri tlacitku zapinania....no uvidime
Mám to taky vyduté a stve mě to
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
Dejte fotku, tohle nevypada na ty lepene okraje, kdyz to mas u zapinaciho tlacitka.
Tak sme sa zrejme nepochopili...na dlhsej hrane displayu mi nedolieha plast ku sklu...tam kde je zapinanie a z casti aj spust fotoaparatu...Vy zrejme myslite tie krytky na prednej kamere na kratsej hrane...foto asi momentalne nemam odkial upnut...kedze streakom si streak asi neodfotim...
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
Mel jsem v ruce pet Streaku a na zadnem nic podobneho nevidel. Na fotkach na netu taky ne.
To bych reklamoval, pokud je to viditelna mezera a nejde to nejak docvaknout.
To bych reklamoval, pokud je to viditelna mezera a nejde to nejak docvaknout.
Polozim zdanlive nesmyslnou utazku :-CYAMATO wrote:Hlavně bacha na "syndrom velkých displayů"...já byl ze Streaka nadšený a teď je Galaxy Tab na cestě ke mě
Budes mit ke Galaxy Tabu jeste telefon? Anebo s tim budes telefonovat? Kde to budes nosit?
Me Streak strasne vyhovuje, ale Android ho desne degraduje a tak by se hodil vetsi device s vetsim rozlisenim. Ale nejak si rikam, ze 6" a 7" uz se asi nebude moct dat telefonovat a blbe se bude nosit v pouzdre na pasku ...
Jak budu vypadat a co na to kdo bude na ulici rikat je mi uplne jedno.
- YAMATO
- smartmaniak

Upřímně řečeno: ještě sám nevím
S druhým přístrojem moc nepočítám, takže to telefonovvání budu muset zvládnout přes Tab...doma hlasitý odposlech, jinde to bude horší, sice mám BT stereo sluchátka, ale ne vždy je nosím, takže uvažuju o nějakém minimalistickém BT sluchátku. Naštěstí volám málo.
Jak a v čem ho nosit bude snad ještě větší problém...
S druhým přístrojem moc nepočítám, takže to telefonovvání budu muset zvládnout přes Tab...doma hlasitý odposlech, jinde to bude horší, sice mám BT stereo sluchátka, ale ne vždy je nosím, takže uvažuju o nějakém minimalistickém BT sluchátku. Naštěstí volám málo.
Jak a v čem ho nosit bude snad ještě větší problém...
No na XDA jsem už četl o jednom, co používal Samsung Galaxy Tab jako telefon, takže nebudeš první 
Psal ale, že už to bylo moc, tak se rozhodl koupit si něco menšího a koupil si Dell Streak.
Mě Dell Streak přijde jako to největší co se dá použít jako telefon, do kapsy se mi vejde a u ucha mi nevadí (taky vlastně moc nevolám). BT sluchátko nemám a ani nechci, právě proto že moc nevolám tak bych to s sebou nechtěl tahat
Psal ale, že už to bylo moc, tak se rozhodl koupit si něco menšího a koupil si Dell Streak.
Mě Dell Streak přijde jako to největší co se dá použít jako telefon, do kapsy se mi vejde a u ucha mi nevadí (taky vlastně moc nevolám). BT sluchátko nemám a ani nechci, právě proto že moc nevolám tak bych to s sebou nechtěl tahat