diviline wrote:čím víc pruhů, tím víc adidas
Naprosto přesně jsi vystihl dnešní trend ve vybírání elektroniky. Nikdo nestuduje fóra, neptá se odborníků, ale srovná čísla a jde do krámu.
karelsid wrote:Výdrž baterie mi právě dělá největší starost, protože tento přístroj by měl mít pouze 1230 mAh, což mi přijde dost málo
Taky se obávám, co 1,2GHz dělo a dotykový displej provede s baterkou, doufám, že RIM nasadí nějaké dynamické taktování nebo to nějak šikovně pořeší, v současné době ostružiny ve výdrži baterie mezi smartphony vedou, snad to tak zůstane.
Tom Vysoudil wrote:Me jen mrzi, ze BB neudela jack na spodni strane...
To byl jeden z parametrů, podle kterých jsem vybíral sluchátka - mikrofón s tlačítkem a zahnutý konektor. Nakonec mám V-Moda Vibe Duo s jackem do 45° a povlečeným kabelem. Navíc hrajou víc než výborně, takže pokud někdo vybíráte sluchátka, jednoznačně doporučuju!
karelsid wrote:Možná naopak mi přijde až vtipný, když vidím kamarády s papírově dvojnásobně výkonými stroji, jak jim vše trvá dvakrát tak dlouho:-D
Nápodobně

Ten systém je prostě tak minimálně náročný, že prakticky není potřeba zvyšovat takt procesoru a dávat do ostružin dvoujádra, kterými se pyšní Androidi. Jediný prakticky velmi významný upgrade vidím v RAM a ROM. Ale nechme se překvapit, třeba si RIM připravuje pole pro upgrade na budoucí OS 7 s QNX