Aktualizace NoDo pro Samsung Omnia 7
To znamena, ze ked je nebrandovany, tak pre aktualizacie na vyrobcovi samotneho zarizeni vobec nezalezi?
Dneska už ale neni aprílp.a.Ť.o wrote:Je to jakože na netu, ale ve skutečnosti se Zune nikam nepřipojuje. Soubory jsou šifrované tajným heslem, které zná jen MS a já, protože jsem jim pomáhal s nápadem uložit aktualizace na disk. Chtěli jsme tak ověřit, jak rychle se přijde na to, že se vlastně kvůli aktualizaci nemusí vůbec připojovat na net. No a stalo sePepanisko wrote:To se mi nějak nezdá...když to píše že to hledá update, tak hledá na netu a ne na disku ne?
Třeba když ty aktualizace ještě nejsou, najednou budou a neaktualizuju Zune, tak kde by je vzal?
EDIT: A navíc jsem to jen tak zkoušel, vypnul net a psalo to že nemůže čeknout aktualizaci, protože není připojen k netu
-
Pepanisko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Tak to pls uveď na pravou míru 
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
a sakra, já počítal s tím, že se chytne více lidíonetux wrote:Dneska už ale neni aprílp.a.Ť.o wrote:
Je to jakože na netu, ale ve skutečnosti se Zune nikam nepřipojuje. Soubory jsou šifrované tajným heslem, které zná jen MS a já, protože jsem jim pomáhal s nápadem uložit aktualizace na disk. Chtěli jsme tak ověřit, jak rychle se přijde na to, že se vlastně kvůli aktualizaci nemusí vůbec připojovat na net. No a stalo se
Když debranduji Omnii 7 jde to vrátit zpátky k případné reklamaci?díky
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Lze pokud mas k dispozici originalni rom T-Mobile
Myslím debrand pomocí USB Jig kabelu,dá se někde sehnat originál rom T-Mobile?díky nějaký odkaz?
-
htcjirka
- smartmaniak

Na HTC se daji i brand romky sehnat bezprobelmu,ale se Samsungy uz je to horsi,navic ty ani nesleduji ,takze budes muset zapatrat sam..
Hm:-( přišel mi USB jig kabel ale chtěl bych se omnie 7 zbavit ale nevím jak se bude prodávat když bude debrandnutej aby potenciální kupce neměl strach o záruku?
-
htcjirka
- smartmaniak

O tom,ze se ji zbavis uz mluvis hodne dlouho..tak se ji zbav hned za ale rozumnou cenu a zadny debrand nedelej..
No inzarát mám a 6999kč se mi zdá rozumná cena.WP7 nikdo nechce a za 6000kč ho nechci nechávat,chci se k WP7 vrátit ale tak na konci roku,až bude systém o dost lepší a dotažený.Ještě že mám druhý telefon který měním a zkouším něco nového.
-
htcjirka
- smartmaniak

Pak snad radsi ani neprodavej a nech v supliku do konce roku,ten je tu zachvilku..
Asi máš pravdu,no nechám ho na bazaru a uvidím třeba ho někdo chtít bude?Jinak Omnia 7 se mi jako telefon líbí a i WP7 docela,ta provázanost s facebookem a celkově menu se mi líbí.pro mě je dvoujádro zbytečné
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
Btw na co chceš ten debrand?
Pokud ti jde o update, tak stačí odemknout telefon, přepsat registry a nainstalovat update. Pak můžeš vše vrátit do původního stavu.
Pokud ti jde o update, tak stačí odemknout telefon, přepsat registry a nainstalovat update. Pak můžeš vše vrátit do původního stavu.
jj jde mi o update,po dlouhé době jsem telefon odemkl a nevíš návod jaké registry přepsat?Mám Omnii od T-mobile a jde mi hlavně o update.
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

Ten mám taky. Po odemčení je tu jeden problém nesmíš mít přístup na Internet (ani přes zune ani přes mobil), jinak se ti hned zase zamkne.
Takže předem si stáhni tyto dvě aplikace:
Samsung Tools
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=924497" onclick="window.open(this.href);return false;
Debrander:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1008488" onclick="window.open(this.href);return false;
Obojí lze i manuálně přes registry, ale tohle je pohodlnější.
Potom odpoj telefon od všech přístupů k Internetu. Odemkni telefon (= nainstalovat certifikát, pustit ChevronWP7).
Nainstaluj Samsung Tools a spusť to. Vyber možnost "prevent device relocking" a telefon se restartne.
Potom už můžeš normálně fungovat s odemčeným telefonem na Internetu.
Nainstaluj debrander a použij ho, připoj k Zune a nech si vyhledat update (tentokrát ho Zune najde).
XAP aplikace jdou instalovat přes oficiální prográmek Application Deployment obsažený v oficiálních Developer Tools for Windows Phone 7 od MS. Pokud je nemáš zaprvé musíš udělat ještě úpravu registrů stolních Win před odemčením a zadruhé musíš instalovat aplikace XAP jinak, měl by fungovat tento prográmek:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1016766" onclick="window.open(this.href);return false;
Takže předem si stáhni tyto dvě aplikace:
Samsung Tools
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=924497" onclick="window.open(this.href);return false;
Debrander:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1008488" onclick="window.open(this.href);return false;
Obojí lze i manuálně přes registry, ale tohle je pohodlnější.
Potom odpoj telefon od všech přístupů k Internetu. Odemkni telefon (= nainstalovat certifikát, pustit ChevronWP7).
Nainstaluj Samsung Tools a spusť to. Vyber možnost "prevent device relocking" a telefon se restartne.
Potom už můžeš normálně fungovat s odemčeným telefonem na Internetu.
Nainstaluj debrander a použij ho, připoj k Zune a nech si vyhledat update (tentokrát ho Zune najde).
XAP aplikace jdou instalovat přes oficiální prográmek Application Deployment obsažený v oficiálních Developer Tools for Windows Phone 7 od MS. Pokud je nemáš zaprvé musíš udělat ještě úpravu registrů stolních Win před odemčením a zadruhé musíš instalovat aplikace XAP jinak, měl by fungovat tento prográmek:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1016766" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak se mi povedla aktualizace na 7008 po té mi telefon i Zune nabídne update na NoDo,ale po té mi Zune hodí error code 80181197 a nevím co s tím,když dám v Samsung tools Prevent device relocking tak se mi pokaždé odfajfkuje zátky.
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

V Samsung Tools to sice zaškrtlé nezůstane, ale telefon zůstane odemčený (i po NoDo).
Chyba, co popisuješ je jednoduchá (stačí hledat ;)):
80181197
Není dostatek místa na pevném disku.
Není k dispozici dostatek místa na pevném disku vašeho počítače. Odebrání nepotřebných souborů při programy, dokumenty nebo médium a akci opakujte. Místo na disku můžete uvolnit také spuštěním Průvodce vyčištěním disku.
Připravil bych si tak 16GB na zálohu + update.
Chyba, co popisuješ je jednoduchá (stačí hledat ;)):
80181197
Není dostatek místa na pevném disku.
Není k dispozici dostatek místa na pevném disku vašeho počítače. Odebrání nepotřebných souborů při programy, dokumenty nebo médium a akci opakujte. Místo na disku můžete uvolnit také spuštěním Průvodce vyčištěním disku.
Připravil bych si tak 16GB na zálohu + update.
Díky moc tak už mám NoDo.Škoda že jsi mi to nenapsal před týdnem,mohl jsem ušetřit za USB Jig,to je jedno hlavně,že už ho mám a tak snadné.fakt díky
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

V pohodě, ten jig ještě schovej, stejně se nám časem nebude líbit T-Mobile logo natolik, že to flashnem celé.