Qtek 8310 a WM6

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
shark
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 23, 2005 7:07
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: praha

Příspěvek od shark » stř kvě 16, 2007 9:58

uiqjirka píše:Cipisx napsal
bohuzel ten clovek nemel cas na predani
Nemel cas na predani,protoze wm6 v Qteku 8310 nemel,jsi naivni
no hele, zase si rikam, co by z toho mel, kdyby nabizel neco co nechce prodat ? pokud chce zaplatit pri predani, tak prece kazdej prijde na to ze tam jsou nebo nejsou wm6...

takovejhle foun nekupuje nekdo, kdo tomu vubec nerozumu a nechal by se lehce oblbnout...

cipisx
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pát kvě 11, 2007 12:59
Bydliště: Brno

Příspěvek od cipisx » stř kvě 16, 2007 10:11

proste verim, ze ten clovek tam ten WM6 ma a tecka (nemam nejmensi duvod mu neverit)

ted ciste teoreticky - kdybych ho koupil, pujde z toho telefonu nejakym zpusobem ten ROM vycist, tak aby se dal potom flashnout do jineho 8310?

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alternativ » stř kvě 16, 2007 11:01

Ne,to nepujde nijak vycist.
Muj osobni nazor je, ze tam akorat mel jinou grafickou upravu, podobnou WM6.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř kvě 16, 2007 11:04

Mozna by to slo pres ROM dump. Ja tomu ale docela verim, ze tam ma nejaky testovaci WM6 build.

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 492
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » stř kvě 16, 2007 13:41

Jj ja tomu taky verim. Dost mi tato debata pripomnela davnou diskuzi, jestli existuji WM05 pro MPX200. Taky to bylo dost nepravdepodobne, temer az na urovni zazraku :)
BTW vim, ze jeden z moderatoru na ce4you mel ve svem zarizeni WM06 taky o dost drive, nez se objevila na XDA.(a taky cirou nahodou pracuje pro MS)

venca.cernik
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pát kvě 18, 2007 12:45
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Qtek 8310 s WM6

Příspěvek od venca.cernik » čtv čer 07, 2007 7:40

A mám ho doma :grin:

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alternativ » čtv čer 07, 2007 9:38

Tak posli fotky a hlavne screen, kde jsou informace o systemu!

Keff
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: stř kvě 31, 2006 16:07

Příspěvek od Keff » ned čer 10, 2007 10:31

Hmmmmm: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=305305

Ok guys, so WM6 on Tornado exists (currently running on my device as we speak). But there are quite a few things we need to sort out before it can be released 'En Masse' Before this time I will ignore ALL PMs asking for the ROM.

There is a WM6 comments/suggestion/speculation thread HERE. Feel free to put in requests for embedded apps etc, but please realise we won't be able to put in EVERYTHING. So when the ROM is at a more completed stage we will draw up a shortlist for the apps etc to be embedded and let you vote it out

Current Issues:
Still has identifying build numbers etc to my source
Doesn't sync at all with a PC but will sync over exchange
It says WM5 with MSFP when its really WM6 (OS 5.2.xxx)
No Camera
No MMS

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12266
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » ned čer 10, 2007 13:07

To uz je celkem stary thread a navic uz byl uzavren,viz posledni strana odkazu threadu.Novy thread byl otevren:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=306014

venca.cernik
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pát kvě 18, 2007 12:45
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od venca.cernik » úte čer 26, 2007 9:12

Tak tady jsou nějaký fotografie (ty první 2 jsou od Martina Pavlise, ta třetí je můj screenshot):
Obrázek

Obrázek

Obrázek

nevermind
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: sob úno 03, 2007 17:42
Zařízení: vypisování konfigurace je jako poměřování pindíků

Příspěvek od nevermind » úte čer 26, 2007 9:46

venca: můžeš prosím zajít do nastavení a ukázat nám info o systému? Já totiž mám tento skin na svém WM5 (nemyslím to nijak zle).

venca.cernik
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pát kvě 18, 2007 12:45
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od venca.cernik » úte čer 26, 2007 11:50

Tak tenhle screenshot bude asi až večer nebo zítra.

Ten tvůj skin ti napíše v "About" že to je WM6?

Uživatelský avatar
mirdas
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř črc 18, 2007 14:30
Zařízení: HTC 7 pro

Příspěvek od mirdas » stř črc 18, 2007 14:41

Tak už ho mám taky :-D néjlepší akorát škoda že neni česká lokalizace a nefunguje tlačítko na comm managera :-(

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř črc 18, 2007 14:57

Testovací alpha verze WM6 ROM je včetě návodu ke stažení na xda-developers.com.

venca.cernik
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pát kvě 18, 2007 12:45
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Qtek s WM6

Příspěvek od venca.cernik » ned črc 22, 2007 9:10

To tlačítko se dá opravit nainstalováním jedné aplikace. Až ji najdu, tak to sem dám.

krovak
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned kvě 11, 2014 22:02
Zařízení: qtek 8310

Qtek 8310 a WM6

Příspěvek od krovak » ned kvě 11, 2014 22:09

zdarvim, mozna je to trosku neaktualni, ale byl by nekdo ochoten poradit jak odemknout CID na tomto qeteku? vsechno co sem nasel odkazuje na SPV-developers, ktery uz bohuzel neexistuje, tak ta jejich utilita nefunguje a kdyz spustim TyphoonNBFTool tak neni navod, protoze ten je taky na tech strankach, asi to bude chtit stahnout rom a to sem taky nenasel jak, nerad bych pristroj poslal do kremikovyho nebe :) za vsechny rady bych byl vdecny, klidne piste do SZ abych tu neoprasoval moc stary vlakno

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2101
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Qtek 8310 a WM6

Příspěvek od koumes » pon kvě 12, 2014 18:44

Mozna neco najdu,pohledam stare disky,ale nebude to hned.Zatim skus SPV servis odtud http://qtek8310.wz.cz/?m=rom" onclick="window.open(this.href);return false;

krovak
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned kvě 11, 2014 22:02
Zařízení: qtek 8310

Qtek 8310 a WM6

Příspěvek od krovak » pon kvě 12, 2014 19:59

diky, to by bylo super :) bohuzel se i tento chova stejne, pise ze ve skriptu na teto strance doslo k chybe

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

Re: Qtek 8310 a WM6

Příspěvek od matoman » pon kvě 12, 2014 22:04

Bolo to robené nejakou webovom službou, ktorá uz asi nebezi.

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2101
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Qtek 8310 a WM6

Příspěvek od koumes » ned kvě 18, 2014 11:40

Tak sem nasel a nahraju vse na mega.co.zn a pak dam link.Prochazel sem ty soubory,jsou tam rom postupy i nejake zmeny CID,tak muzes pak testovat.
Mam OS 5.2.19202 RADIO 4.1.13.28_02.61.01 a Je to v tech rozbalenych slozkach,pojmenovanych dle rom.
Jinak vetsina je z XDA http://forum.xda-developers.com/nontouc ... tc-tornado" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů